reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

martolinka co zrobić , jak widziałam jak oni bagaże traktują to :szok: mam nadzieje że uda mi się to naprawić , właśnie czekam na tel od sąsiada czy mi to pospawają

widziałyście tą butelkę Butelka do zadań specjalnych pomysłem na firmę , na allegro jej nie ma jeszcze , no i dość droga jest ale chyba się na nią skuszę , idealna na spacery :tak: [video=youtube;qG6XlSVnbGo]http://www.youtube.com/watch?v=qG6XlSVnbGo[/video]

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 39
Sprawdza sie super... a to jeszcze kilka dowodów na to :)))

Załączniki

• 21.jpg
    21.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 31
  • 16.jpg
    16.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 31
  • 14.jpg
    14.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 30
  • 11.jpg
    11.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 32
Ile Cię kosztowało?
Prawie 140zł tu są linki:
nowy Kojec dmchany Trampolina Intex 137x104cm WAWA (1031010859) - Aukcje internetowe Allegro
PIŁKI ,PIŁECZKI,KULKI do basenu 7cm,200szt,atest (1029857557) - Aukcje internetowe Allegro

gdzie ty to postawiłaś?? u mnie by się nie było gdzie ruszyć i myślałam żeby kupić taki mały KOJEC PLAC ZABAW SUCHY BASEN +GRZECHOTKI INTEX 470 (1010116280) - Aukcje internetowe Allegro

To właśnie mój kojec :))) Póki co wstawiłam do sypialni, choć nie powiem, utrudniłam sobie dostęp do szafy ale przynajmniej mały jest tam bezpieczny wiec bede mogła w razie potrzeby go w nim zostawiać. Jeśli Cie interesuje to tak wygląda z daleka:

Załączniki

• 24.jpg
    24.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry