dziubasek08
Fanka BB :)
mary my kupujemy rowerek, cena ok. 700 zł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też już może zahaczę o dzień dziecka - szukałam wczoraj na Allegro i znalazłam coś takiego:KONIK MORSKI FISHER PRICE gra i świeci + Kubuś P (1017948801) - Aukcje internetowe Allegro
Może któraś z Was ma podobną zabawkę i podzieli się opinią?:-)
moje bratanice mają taką fontanne , może sama się skuszę na taką zabawkę , ale troszkę później , póki co Kuba nawet sam nie siedzi no i mamy za małe mieszkanie ,dla mnie to troche chore ... :| tzn az takie drogie prezenty no chyba ze kogos stac....
na komunie 500-800 zl sie wydaje na prezenty itp a na wesele to z 2 tysiace trzeba bedzie dac w takim wypadku .... rozumiem ze jak rodzice chrzestni to ciut wiecej moga dac ... ja mam za 3 lata komunie chrzesniaka i nie wiem co mu kupic ... spytam jak cos powie drogiego pewnie razem z chrzestnym sie złoze a jak nie to dam pare zł bo chłopcu ciezko kupic cos... dziewczynce to bransoletka, kolczyki itp... jak nie na teraz to jak bedzie duza pewnie bedzie szczesliwa.... yh .... a dla chłopca ... :| ja do teraz mam problem kupic chrześniakom cokolwiek
a tak apropo dnia dziecka dla naszej niuni chyba kupie fantanne taka moze ktos ma ? i opinia sie podzieli ?
HASBRO PLAYSKOOL --Muzyczna FONTANNA z piłek-- (1019929381) - Aukcje internetowe Allegro
Co takiego w dzisiejszych czasach kupuje sie na komunie???
dziewczyny, a czemu watek wózkowy jest w archiwum?
pisałyscie duzo o lekkich spacerówkach tu, i ja teraz nie moge tego znalezc :-(