reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja chrzciny starszego tez mialam na blisko 50 osob to bylo ponad 10 lat temu i rodzina nam przez ten czas tak urosła, że na młodszego chrzciny nie byłam juz w stanie zaprosić wszystkich i byli tylko najbliżsi - 16 osób.

Niedawno się dowiedziałam od mojego taty ze mój prapradziadek mial 22 rodzeństwa wszystkie z jednej mamy i żadnych wieloraczków tam nie było aż trudno mi to sobie wyobrazić :szok:
no to ładnie. Moja babcia "tylko" 11
(ale i tak ich ani ich rodzin nie zapraszam, bo ze 300 osob by mi wyszlo)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny zepsuli mi wózek na lotnisku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , nie pisałam wcześniej bo myślałam że mój D to naprawi w sensie przyspawa ten kawałek stelaża z kółkiem i będzie po sprawie ale się nie udało :-:)-:)-( , cała moja nadzieja w sąsiedzie który pracuje ze spawaczami bo jak nie to nowy wózek poszedł się ......:angry::angry::angry::angry::angry:
jakby któraś z was słyszała że ktoś chce sprzedać sam stelaż do espiro vektor to dajcie znać

dziewczyny zepsuli mi wózek na lotnisku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , nie pisałam wcześniej bo myślałam że mój D to naprawi w sensie przyspawa ten kawałek stelaża z kółkiem i będzie po sprawie ale się nie udało :-:)-:)-( , cała moja nadzieja w sąsiedzie który pracuje ze spawaczami bo jak nie to nowy wózek poszedł się ......:angry::angry::angry::angry::angry:
jakby któraś z was słyszała że ktoś chce sprzedać sam stelaż do espiro vektor to dajcie znać

Oj, biedna, to sie czesto zdarza, niestety, moze Ryanair? Moim dwom kolezankom zepsuli wozki, polamali, jednej z nich to nawet dziure w daszku zrobili... powinni odkupic nowy wozek!
Ja wciaz nie kupilam spacerowki, a lece 28.05 do Polski... ale kupie jakas lekka, do 100£, no i najlepiej z pokrowcem. Mysle, ze na ebayu kupisz sam stelaz.

Oj, biedna, to sie czesto zdarza, niestety, moze Ryanair? Moim dwom kolezankom zepsuli wozki, polamali, jednej z nich to nawet dziure w daszku zrobili... powinni odkupic nowy wozek!
Ja wciaz nie kupilam spacerowki, a lece 28.05 do Polski... ale kupie jakas lekka, do 100£, no i najlepiej z pokrowcem. Mysle, ze na ebayu kupisz sam stelaz.
reklamowałabym to gdybym zauważyła od razu (zrobiłabym fotki zapakowanego wózkA) poza tym leciałam dwoma liniami bo najpierw Norwegian z Krakowa a potem SAS z Oslo , no i nie wiem kiedy to się stało
jak będe w PL w wakacje to mam zamiar kupić wózek do podróży LIRA 3 jak Quinny Zapp model 2010 pokrowiec+GRATIS (1033989994) - Aukcje internetowe Allegro bo można go spakować jako podręczny w pokrowiec
zaraz poszukam na ebayu , aha no i napisałam do producenta czy mają same stelaże w sprzedaży i czekam na odpowiedz, kurde 3 tygodnie się cieszyłam tym wózkiem :(

r
jak będe w PL w wakacje to mam zamiar kupić wózek do podróży LIRA 3 jak Quinny Zapp model 2010 pokrowiec+GRATIS (1033989994) - Aukcje internetowe Allegro bo można go spakować jako podręczny w pokrowiec(

Ja kiedys przytaczalam podobny wozek z UK
Petite Star - a wide range of fantastic Petite Star products available from PreciousLittleOne
Tez taki jak Zapp tylko ze ma opuszczane oparcie dodatkowo:) i tez sie nad nim zastanawiam, ale bladze tez miedzy ktoras spacerowka Maclaren i nie moge sie zdecydowac:)

Wspolczuje, naprawde mozna sie wsciec!

dziewczyny, jest sprawa. Jesli ktoras z was juz przymierza sie do kupna nowego fotelika (bo ja wlasnie zamierzam juz kupic), to inforumuje, ze gdyby zrobic zbiorowe zamowienie fotelikow ze strony www.carseat.se to dostaniemy rabaty. Przy 5 fotelikach 20 euro znizki lub dwa akcesoria. Przy wiekszej ilosci fotelikow, wieksze rabaty. Na innym forum dziewczyny tez mysla, wiec jest szansa, ze cos sie z tego splodzi:)

reklama
ceny sa na stronie. Jesli chodzi o bezpieczenstwo, to tez trzeba troche poczytac na wlasna reke niesttey, bo tam sa roznych firm foteliki. Generalnie skandynawia ma duuzego hopla na punkcie bezpieczenstwa w samochodzie.

Do góry