reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kolezanka kupowała w Abrakadabra dla chłopca, ja chyba też tam zakupię bo ubranka są sliczne. Niecierpię typowych gajerków dla niemowlaka, fujj
Oto link do sklepu: Abrakadabra ubranka do chrztu zaproszenia na chrzest prezenty na chrzest - sklep producenta szczecin

Kurcze, fajne te ubranka, ale same szydelko we jak dla dziewczynki... na innych stronkach sa takie przesadzone sukienki, z falbanami, haftowanymi rekawami i w ogole, wygladaja, jak stroj ksiezniczki na bal, a nie do kosciola... ciezko znalezc cos sensownego.
A co sadzicie o tych sukienkach?

White organza baby dress with beaded bodice and matching headband Supplied by Justdresses.co.uk
White special occasion dress for babies with matching hairband Supplied by Justdresses.co.uk

Dziewczyny, ktore juz pochrzcily pomozcie, jak ubieralyscie dzieci?

reklama
mary- ja zupelnie nie mam pojecia.....ale pomysly pianistki wydaja mi ise fajne ;-)

pianistka- fajne te sukieneczki...ja tez mam podobne zdanie, ciezko znalesc cos co nie bedzie mega falbaniaste..... ja wybralam na ebayu, tylko, ze ona jest ecru ze zlotymi dodatkami wiec nie wiem czy cie interesuje
GOLD WHITE BRIDESMAID FLOWER GIRL PARTY DRESS 6-9 MONTH on eBay (end time 07-May-10 20:11:02 BST)
jest jeszcze taka podobna
GOLD IVRY CHRISTENING FLOWER GIRL PARTY DRESS 6-9 month on eBay (end time 28-May-10 16:54:08 BST)

mary- ja zupelnie nie mam pojecia.....ale pomysly pianistki wydaja mi ise fajne ;-)

pianistka- fajne te sukieneczki...ja tez mam podobne zdanie, ciezko znalesc cos co nie bedzie mega falbaniaste..... ja wybralam na ebayu, tylko, ze ona jest ecru ze zlotymi dodatkami wiec nie wiem czy cie interesuje
GOLD WHITE BRIDESMAID FLOWER GIRL PARTY DRESS 6-9 MONTH on eBay (end time 07-May-10 20:11:02 BST)
jest jeszcze taka podobna
GOLD IVRY CHRISTENING FLOWER GIRL PARTY DRESS 6-9 month on eBay (end time 28-May-10 16:54:08 BST)

Kurcze ladne, ale szczerze mowiac, to jak dla mnie za bardzo strojne, ja chce cos mega prostego, ale nic mi sie nie podoba:)
Znalazlam jeszcze takie:
Ivory and gold Christening dress special occasion dress
CHRISTENING GOWNS
Girls Daisy Ivory Dress 3 months to 4 years

i najbardziej do mnie przemawia srodkowa poki co, ehhh, ciezko sie zdecydowac:)

mary jesli chodzi o prezenty na przyjęcie to ja z dziewczynkami nigdy nie mam probklemu: kobiecie zawsze sie przyda cos blyszczacego kupuje: łąńcuszek z jakims delikatnym kółkiem i kolczyki tez delikatne, ostatnio mialam kupione ze Swarovskiego nie wiem czy dobrze napisalam i zrobily furrorę. Zapakowane w śliczne pudełeczko albo w pojemnik na bizuterie. Tu np cos znalazlam ladnego http://www.colia.com.pl/p335,komplet-swarovski-sniezynki-crystal.html Ale nie umiem kupowac prezentu dla chlopakow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja mam pytanie;
Co takiego w dzisiejszych czasach kupuje sie na komunie??? :unsure:
Za 2 tyg wybieramy sie na komunie corki kuzynki Ł i nie mam pojecia co tej małej sprezentowac :dry: Tym bardziej ze to dalsza rodzina :dry:wiec szalec nie chcemy ale i przeciez bzdury tez kupic nie wypada...
Jakies pomysły? :sorry2:
ja kupiłam aparat cyfrowy , mój brat zegarek , a kuzyn kupił mini wieże ;)

A ja mam pytanie;
Co takiego w dzisiejszych czasach kupuje sie na komunie??? :unsure:
Za 2 tyg wybieramy sie na komunie corki kuzynki Ł i nie mam pojecia co tej małej sprezentowac :dry: Tym bardziej ze to dalsza rodzina :dry:wiec szalec nie chcemy ale i przeciez bzdury tez kupic nie wypada...
Jakies pomysły? :sorry2:
ja ostatnio kupiłam zegarek (ale nie szalałam casio za 70zł) poprzednio kolczyki, chrześniakowi dałam kasę, bo zażyczyl sobie komputer - powiedzialam, ze na glowę upadł, niech uzbiera...
można kupić książkę z dedykacja (nie koniecznie religijną) ja bym nie szalała

Nic nie kupowac, dac kase:) a tak na powaznie, mozna kupic cos pamiatkowego, np. bransoletke z wygrawerowanym napisem, ladnie oprawiona biblie z dedykacja, albo pojsc na calosc i zafundowac cos oryginalnego, np. profesjonalna sesje zdjeciowa, czy jakis wakacyjny kurs, np. plywania, malowania, jezyka obcego itd.
Tak naprawde nie bylam wieki na komunii, ale slyszalam ze wchodza w mode coraz to oryginalniejsze pomysly:)
i coraz droższe niestety a to chyba nie o to w tym wszystkim chodzi (tak mi się wydaje, bo ja to średnio w tym temacie)

ja kupiłam aparat cyfrowy , mój brat zegarek , a kuzyn kupił mini wieże ;)
no ja zdecydowanie jestem za skromniejszymi prezentami

reklama
Do góry