reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a mogła byś mi napisać czy masz tą wielofunkcyjną z łyżeczką bo tak się zastanawiam czy można z niej zrobić taką ze smoczkiem a potem np kubek treningowy bo na allegro jest dużo akcesoriów

reklama
Tak mozna, ale ja jej nie uzywam bo ida zaczela od razu jesc z lyzeczki. Mam jedna nawet zapakowana bo dostalam w prezencie - jesli chcesz to ci wysle za tzw symoliczna zlotowke. Jej wada jest taka ze jest miekka, na kubek sie nie nadaje, a miekka byc musi bo inaczej nie wycisiesz kaszki na lyzeczke.

Tak mozna, ale ja jej nie uzywam bo ida zaczela od razu jesc z lyzeczki. Mam jedna nawet zapakowana bo dostalam w prezencie - jesli chcesz to ci wysle za tzw symoliczna zlotowke. Jej wada jest taka ze jest miekka, na kubek sie nie nadaje, a miekka byc musi bo inaczej nie wycisiesz kaszki na lyzeczke.
a na butelkę taką ze smoczkiem się nada?? i gdybyś mi napisała co by do tego trzeba było dokupić to ja bym była bardzo chętna, Igor bardzo ładnie je łyżeczką ja myślę że jak mu butla tak nie pasuje to może tą łyżeczką by pił mleko bo ja już widzę perspektywę wiecznie uwieszonego do cyca smyka :-( a chciała bym go max jeszcze m-c karmić ale to naprawdę taki maaaax

ja przekładam jak bardzo wieje

kilolku ostatnio powioziłam tym wozem podwójnym co ty posiadasz i normalnie podziwiam cię nie dość że ciężko się prowadzi to biednego Igusia mi wytrzepało amortyzacji w nim brak
:-) hehe kwestia przyzwyczajenia
ale amortyzacja jest tyle, ze bardzo minimalna, bo maiłam do czynienia z wózkami które mialy gorszą amortyzację.A fakt, też, ze już mi się trochę rozklekotał więc troszkę nim buja ;-)

A ja mam pytanie;
Co takiego w dzisiejszych czasach kupuje sie na komunie??? :unsure:
Za 2 tyg wybieramy sie na komunie corki kuzynki Ł i nie mam pojecia co tej małej sprezentowac :dry: Tym bardziej ze to dalsza rodzina :dry:wiec szalec nie chcemy ale i przeciez bzdury tez kupic nie wypada...
Jakies pomysły? :sorry2:

A ja mam pytanie;
Co takiego w dzisiejszych czasach kupuje sie na komunie??? :unsure:
Za 2 tyg wybieramy sie na komunie corki kuzynki Ł i nie mam pojecia co tej małej sprezentowac :dry: Tym bardziej ze to dalsza rodzina :dry:wiec szalec nie chcemy ale i przeciez bzdury tez kupic nie wypada...
Jakies pomysły? :sorry2:

Mp3 lub mp4

też byłam przekonana, ze ta fukcja jest niezbędna.. ale wcale nie jest. Mala uwielbia swiat oglądać. A przecież siedziska nie będziesz podczas spaceru przekładac, bo to mozolna praca... wiec teraz uwazam, że nie jest wcale tak przydatna.

ja przekładam jak bardzo wieje

ja tez przekładam - jak wieje, albo jak mam pod słońce, bo jeszcze nie kupilam parasolki..
a przypadku quinny buzza to nie mozolna praca, 5 sekund ;-) i to z zapakowanym dzieckiem ;-)

A ja mam pytanie;
Co takiego w dzisiejszych czasach kupuje sie na komunie???

Nic nie kupowac, dac kase:) a tak na powaznie, mozna kupic cos pamiatkowego, np. bransoletke z wygrawerowanym napisem, ladnie oprawiona biblie z dedykacja, albo pojsc na calosc i zafundowac cos oryginalnego, np. profesjonalna sesje zdjeciowa, czy jakis wakacyjny kurs, np. plywania, malowania, jezyka obcego itd.
Tak naprawde nie bylam wieki na komunii, ale slyszalam ze wchodza w mode coraz to oryginalniejsze pomysly:)

reklama
Do góry