reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja dzisiaj jade odebrać łóżeczko, leżaczek. + milion ubranek, przyborów, a nawet laktator :-D od siostry mojego P.
Ona się chce pozbyć, a jak dają to trza brać !hehe;-)

Acha i niedługo już zamawiam kołyskę :happy: Kołyska Simplicity CONECO 3 w 1 + DUŻO GRATISÓW (630201155) - Aukcje internetowe Allegro

Fajnie masz :-D Ja dzis jade do kolezanki po ciuszki :-) tez chce sie pozbyc, a ja chetnie przyjme tymbardziej ze juz kilka dostalam i wszystki przesliczne! wiekszosc wprawdzie dla dziewczynki wiec miejmy nadzieje ze bedzie dziewuszka bo taki plaszczyk jak mam na zime dla niej misiowy z kapturem i wyszywanymi kwiatuchami to poprostu bajka :-) Dla siebie takiego ladnego bym nie znalazla hehe

Co do kolyski to ja tez chcialam tylko szkoda mi pieniazkow jezeli dzidzius i tak dlugo w niej nie pospi a lozeczko tak czy siak trzeba by bylo kupic. :) No ale w Twojej sytuacji gdzie sprzecicho masz zadarmo to sie nie dziwie :-D:-D :-)

Gie-oska - detektor kupiłam na allegro nie epotrafię wkleić linka (muszę się nauczyć) ale wystarczy, że wpiszesz detektor tętna płodu a napewno się wyświetli. Sprawdzałam i jest ich jeszcze 39 (z50), kosztuje 59,90 + 12,00 za przesyłkę i nazywa się INFANT

tez dziś dostałam w koncu detektor tętna. siedzę i naśłuchac się nie mogę zastanawiam sie tylko czy "co za dużo to nie zdrowo" dla maleństwa.

Ja tam detektora nie kupuje, zastanawiałam sie nad nim, ale szczerze mówiąc poczytałam sporo i zaniepokoiło mnie to że jak się nie jest "specem" to tak naprawdę można pomylić własne tętno (a dokładnie tętnienie naczynia w brzuchu - powiekszonego z powodu łożyska) z biciem serca malucha. Pomyslalam sobie ze nie moge az tak si eniepokoic, ze male juz sie troche rusza, juz go czuje wiec... stanelo na tym ze detektora kupowac nie bedziemy - choc szczerze wam zazdroszcze sluchania malucha :)

reklama
tez dziś dostałam w koncu detektor tętna. siedzę i naśłuchac się nie mogę zastanawiam sie tylko czy "co za dużo to nie zdrowo" dla maleństwa.

Hehehe moja znajoma sluchala naokraglo dzidziusia, a corcia cala i zdrowa :) Wiec chyba nie jest jakis bardzo szkodliwy. Musze jeszcze poczytac ale mi sie wydaje ze nie szkodzi :)
A z jakiej firmy jest Twoj detektor?

Klaudzia
Czytasz mi w myślach, też myślałam o detektorze... Już właśnie sobie zamówiłam :tak:

Hehe :-):-) Ja juz sie na swoj nie moge doczekac. Dzis chyba babka mi go dopiero wyslala wiec moze w srode, czwartek dostane :)

Do góry