R
rouż
Gość
PrawdaTo ja Was kochane zmartwię - te wszystkie zabawki za grube pieniądze i tak będą leżeć zakurzone.
(...)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrawdaTo ja Was kochane zmartwię - te wszystkie zabawki za grube pieniądze i tak będą leżeć zakurzone.
(...)
dziewczyny a nad tym parowarem to bym się zastanowiła na waszym miejscu, lubicie takie jedzonko bez tłuszczu??
my mamy podobnego pieska, z ang firmy leapfrog
jak rozmawiałam z koleżanką z UK to np sterylizator elektryczny aventu kosztuje w PL 450zł (sprawdzałam w sklepie) a ona w UK zapłaciła za niego 1/3 ceny (w przeliczeniu na zł), myślę że tutaj zdzierają na rzeczach dla dzieci i to strasznie
garnuszek jest rewelacyjny :-)J
My mamy Garnuszek na klocuszek FP:
FISHER-PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU (1003641033) - Aukcje internetowe Allegro - JEST SUPER!!!
Szczeniaczka uczniaczka tez mam ochotę zakupić.
zgodzę się z tobą ale nie dokońca są zabawki które dzieciom sprawiają radochę tylko trzeba trafić :-)To ja Was kochane zmartwię - te wszystkie zabawki za grube pieniądze i tak będą leżeć zakurzone.
z tym że mi to NIE SMAKUJE uważam że jedynie warzywa są "zjadliwe"Ja lubie, zwlaszcza warzywka ktore calkiem inaczej smakuja, sa tez duzo zdrowsze niz gotowane. Duzo mozna przyrzadzic, ha robilam np. zawijaski z piersi kurczaka, udka na parze, rybe... a wiadomo, kotletow i panierowanych rzeczy nie zrobisz, warto jednak uparowac co sie da Jak zaczelam karmic piersia to jadlam codzien na parze, odkad zepsul sie parowar jem w sumie wszystko i smazone i duszone i pieczone, ehhh.
W Polsce zdzieraja na wszystkim, promocje to sa przeceny o 10% a w UK o 70% i wiele rzeczy dla dzieci ma porownywalna cen jak sie przeliczy, nie mowiac o ubrankach dla dzieci w next czy h&m.
duze maja emmaljunga i focus z tego co sie orientuje..jeszcze chyba jedo mają dużedziewczyny jaki wozek ma najwieksza gondole?:/