reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja także inwestuję w zabawki Fisher Price, są drogie, ale ładne, uczą i mają przyjazne dźwięki - a nie tak jak niektóre )dostaliśmy zamiast kwiatów na ślubie takie piankinko grające na nim są zwierzątka i jak się je naciśnie to np. kaczka kwacze, pies szczeka...wydaje z siebie takie głośne i okropne dźwięki że sama się przestraszyłam!!!
Kurczę nie wiem sama dlaczego to wszystko u nas takie drogie??? Pamiętam jak patrzyłam na kosz na brudne pieluszki u nas to wielka ekstrawagancja a w UK normalna rzecz w normalnej cenie.
My mamy Garnuszek na klocuszek FP:
FISHER-PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU (1003641033) - Aukcje internetowe Allegro - JEST SUPER!!!
Szczeniaczka uczniaczka tez mam ochotę zakupić.

reklama
My mamy cos takiego: Fisher Price Szczeniaczek Uczniaczek Nowy P6014 - opinie, komentarze o produkcie
Mała go kocha... zawsze ja uspokoi.

Ale każda dzidzia jest inna... zwykłe kartki papieru też ją zajmują. Wszystko zależy od tego ile chcesz wydać. Z tego co sie orientuje to fisher price, jest pod tym względem bezkonkurencyjny.. ale drogi.
my mamy podobnego pieska, z ang firmy leapfrog, podobna cena i naprawde polecam! ma lacze usb, podlaczasz so neta i wprowadzasz imie swojego dziecka, jego ulubione: kolor, jedzenie, zwierzatko itp,a potem on to wszystko mowi. oprocz tego sa piosenki, kolysanki, zwroty, np: kocham cie, smutno mi-prosze przytul mnie itp. amelka go uwielbia...

LeapFrog® My Pal Scout - Green - Boots

ps. wlasnioe skojarzylam,ze moja bratanica (ma 2 latka) tez go miala i mowil po polsku,wiec w polsce tez musza sprzedawac

100 zł za maskotkę??:szok:
w pl wszystko takie drogie??
u nas to chyba kosztuje tylko 20e:tak: na szczęście..
też zamierzałam kupić tego szczeniaczka mojej niuni:tak:
jak rozmawiałam z koleżanką z UK to np sterylizator elektryczny aventu kosztuje w PL 450zł (sprawdzałam w sklepie) a ona w UK zapłaciła za niego 1/3 ceny (w przeliczeniu na zł), myślę że tutaj zdzierają na rzeczach dla dzieci i to strasznie :szok::szok::szok::szok:

Ja także inwestuję w zabawki Fisher Price, są drogie, ale ładne, uczą i mają przyjazne dźwięki - a nie tak jak niektóre )dostaliśmy zamiast kwiatów na ślubie takie piankinko grające na nim są zwierzątka i jak się je naciśnie to np. kaczka kwacze, pies szczeka...wydaje z siebie takie głośne i okropne dźwięki że sama się przestraszyłam!!!
Kurczę nie wiem sama dlaczego to wszystko u nas takie drogie??? Pamiętam jak patrzyłam na kosz na brudne pieluszki u nas to wielka ekstrawagancja a w UK normalna rzecz w normalnej cenie.
My mamy Garnuszek na klocuszek FP:
FISHER-PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU (1003641033) - Aukcje internetowe Allegro - JEST SUPER!!!
Szczeniaczka uczniaczka tez mam ochotę zakupić.
moja bratanica miała takie samo pianinko i głośniczek zakleili plastrem i było trochę lepiej :tak:
kosz na pieluszki dostałam za free w sklepie w NO po zarejestrowaniu się na ich stronie :-) a u nas to faktycznie dziwnie się patrzą jak o tym mówię :zawstydzona/y:

To ja Was kochane zmartwię - te wszystkie zabawki za grube pieniądze i tak będą leżeć zakurzone.

Julia ma cały pokój zabawek, róznych, w tym dużo interaktywnych, edukacyjnych itd. Ale od zawsze wolała naczynia kuchenne, pudełka, nasiona fasoli, guziki, zwykłe, drewniane klocki, jednym słowem wszystko tylko nie swoje zabawki - one były tylko na kilka dni. A najbardziej kocha zwykłego misia, pluszaka, za grosze.
Miłek dostał na gwiazdkę stolik Fisher-prica , o taki, AKTYWNY STOLICZEK - FISHER PRICE :: 12 - 23 miesiące :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane i ma go głęboko w nosie. Parę razy w nim pogrzebał i teraz leży na podłodze, nieuzywany i zakurzony, a młody woli zwykłą piłkę, balonik na sznureczku czy miękkie klocki (no i oczywiście akcesoria kuchenne).
I już widzę po Joasi że zabawki są na chwilę, za to fascynują ją kartka papieru, szeleszczące siatki, łyżki i pudełka po margarynie.

To ja Was kochane zmartwię - te wszystkie zabawki za grube pieniądze i tak będą leżeć zakurzone.

Julia ma cały pokój zabawek, róznych, w tym dużo interaktywnych, edukacyjnych itd. Ale od zawsze wolała naczynia kuchenne, pudełka, nasiona fasoli, guziki, zwykłe, drewniane klocki, jednym słowem wszystko tylko nie swoje zabawki - one były tylko na kilka dni. A najbardziej kocha zwykłego misia, pluszaka, za grosze.
Miłek dostał na gwiazdkę stolik Fisher-prica , o taki, AKTYWNY STOLICZEK - FISHER PRICE :: 12 - 23 miesiące :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane i ma go głęboko w nosie. Parę razy w nim pogrzebał i teraz leży na podłodze, nieuzywany i zakurzony, a młody woli zwykłą piłkę, balonik na sznureczku czy miękkie klocki (no i oczywiście akcesoria kuchenne).
I już widzę po Joasi że zabawki są na chwilę, za to fascynują ją kartka papieru, szeleszczące siatki, łyżki i pudełka po margarynie.
moja juz ma zabawki w nosi i najbardziej na swiecie kocha pilota i kabel od kominka... :-)

moja bratanica miała takie samo pianinko i głośniczek zakleili plastrem i było trochę lepiej :tak:

hahaha, mój Michał miał kiedyś taką głośną sowę. Zakleiłam jej głośnik plastrem i stworzyłam niechcący super zabawkę - Michał spędzał na próbach odklejenia plastra dłuugie godziny :)

dziunka - święte słowa :-) Gai ulubioną zabawką jest trzebaczka do piany, taka spiralna :-D

U nas hitem sa mokre chusteczki , pudełko po mleku, margarynie itd. Mala uwielbia czytac gazety i ogladac ulotki. Zabawki hmm sa fajne ale na chwile ;-)

reklama
Do góry