reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczyny powiedzcie mi ile mniej więcej tu kosztują chodziaki dla maluszków (skoro miś jest po 150zł :-p) bo chciałam porównać ceny i w razie czeho może zakupić w pl...
ale nie orientuję się za bardzo ile i czy się opłaca... z góry dziękuję....

reklama
mary super to krzesełko
moja mała krzesła używa nie tylko do jedzenia ale także do zabaw,...i uwielbia w nim siedzieć

Załączniki

• DSC03217.jpg
    DSC03217.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC03227.jpg
    DSC03227.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
co masz na myśli pisząc "chodziaki"???
dziewczyny krzesełka są super :) , jak Kuba zacznie siedzieć to kupuje podobne jak Iza tylko nie plastikowe ;)
chodziaki takie zeby wsadzic w nie dziecko i zeby w nich chodziło albo takie co dziecko sie za to tylko trzyma raczkami i za tym idzie nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam:zawstydzona/y:
nie na teraz tylko na później ale jak tu sie bardziej opłaca to juz bym kupiła

i tu pytanie. czy mozna dziecko,ktore samo nie siedzi, sadzac w krzeselko do karmienia? bo mama juz mi po cichu marudzi,ze chyba nie,a ja nie wiem...
na 15 minut do nakarmienia, jeśli się nie gibie, można posadzić. Ale na dłużej, tak żeby siedziało i się bawiło, to nie można..

co masz na myśli pisząc "chodziaki"???
dziewczyny krzesełka są super :) , jak Kuba zacznie siedzieć to kupuje podobne jak Iza tylko nie plastikowe ;)
ja też chciałąm drewnane, ale nie udało mi się znaleźć takiego, żeby było wybarwione w kolorze moich mebli, więc wybrałam takie w kolorze moich ścian i blatów :-) pokaż to Twoje :-)

Ostatnia edycja:
tak a dlaczego niezdrowe
albo są jeszcze takie na 4 kółkach i masz taką rączkę jak u wózka dziecięcego i dziecko trzyma tą rączkę i chodzi
chodzi o kregoslup i o to, ze chodzik w zasadzie nic dziecku nie daje i nie pomaga mu ise rozwijac bo zamiast samo uczyc sie chodzic idzie na latwizne i tylko odpycha sie nozkami, poza tym podobno dzieci przez chodziki czest moja potem tendencje do chodzenia na palcach zamiast poprawnie satawiac stope, polecane sa natomias takie wlasnie chodziki-pchacze dla takich dzieci co to juz potfafia same stac bo nie robia one dzicku zadnej krzywdy :-) a pomaga mu utrzymac rozwnowage ;-)

reklama
moj nowy zakup dla malej...za uwaga..... £1 ;-) dzis odebralam, przetarlam i mala zachwycona :-) kocham ebay.... sparawdzilam i nowa kosztuje "35 :-)
Chicco Duo Activity Gym on eBay (end time 26-Apr-10 10:00:01 BST)

Super okazja, ja mam identyczny i za nowy dalam 25£:) Mala tego wczesniej nie lubila, ale teraz sie bawi czesto.

super, jak nowe :))
jak wstane rano i nie bedzie lalo to jade na carboot. glownie po krzeselko do karmienia
i tu pytanie. czy mozna dziecko,ktore samo nie siedzi, sadzac w krzeselko do karmienia? bo mama juz mi po cichu marudzi,ze chyba nie,a ja nie wiem...

Mysle, ze zalezy jakie krzeselko, moja mala sama jeszcze nie siedzi, ale w krzeselku siedzi bardzo ladnie, jak je i jak przygotowuje jej posilek, na tacce ma zabawki i sie bawi. Krzeselko nadaje sie dla takich malych dzieci, ma 6 wysokosci, 3 pozycje oparcia, dwapoziomy zapinania pasow tak, ze mozna dostosowac do tak malego dziecka. Sprawdz jakie krzeselko, bedziesz widziala czy sie nadaje.

chodzi ci o co,ś takiego ?? chodziki CHODZIK PANDA +dzwieki +swiatelka 4kolory (1006832869) - Aukcje internetowe Allegro podobno mają je wycofywać bo nie są zdrowe dla dzieci

Ja tez slyszalam, ze chodziki niezdrowe, kiedys byly tak popularne, potem okazalo sie ze sa niezdrowe dla kregoslupa i stawow biodrowych, ale wciaz je sprzedaja i ludzie kupuja.

Do góry