Kasiiula
mamusia Pawełka :)
chodzi mi o zapiecie jakim dziecko do fotelika jest przypiete a nie o isoftix
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny kupilam puzzle piankowe duze zeby zrobic mate dla ignasia ale one nieziemsko smierdza, juz dwa dni leza na balkonie coby wywietrzaly ale nic, myslicie ze to zaszkodzi malemu?
My mamy fotelik 9-18kg ramatii vnus... To zle? Bo nie czytalam zadnych opini jak go 3 lata temu kupowalam...Apropo fotelików zastanawiam się czy tych testów nie robiła firma Ramatti...........
Moje puzle też nie śmierdzą - marki BabyOno.
A teraz pytanie z innej beczki. Która używa 'sprzętu' do robienia zupek? Np coś takiego:
PHILIPS AVENT PAROWAR BLENDER DLA DZIECKA SCF 870 (926152910) - Aukcje internetowe Allegro
Słyszałam tez o urządzeniu: termomix
Jestem ciekawa, czy jest takie coś przydatne, czy ułatwia życie i przyspiesza ugotowanie zupek dla maleństw? I czy warte swojej ceny?
Ja poki co uzywam zwyklego blendera i jestem bardzo zadowolona, bo malo po nim mycia
PHILIPS HR1362 Hand Blender buy online | Currys
Mam tez taki robot (tez jest super, bo mieli nawet mieso, uciera ziemniaki, wyciska owoce, uciera warzywa itd. ale jest duzy i na mielenie jednego jablka itd. sie nie nadaje
Buy Philips HR7772 Food Processor. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
My mamy fotelik 9-18kg ramatii vnus... To zle? Bo nie czytalam zadnych opini jak go 3 lata temu kupowalam...
Kurczę ja mam blender taki jak Pianistka ale to cudo mi się podoba...Chyba, ze oddzielnie kupię coś do gotowania na parze bo tutaj to chyba tylko małe ilości się zmieszczą? Kusi mnie kusi..........