D
dziunka24.
Gość
widziałam dziewczynę miała Quinny WÓZEK SPACEROWKA QUINNY ZAPP + AKCESORIA +GRATIS (981466960) - Aukcje internetowe Allegro ,rewelacja ale ma jedną ogromną wadę jest tylko w pozycji siedzącej ale to dla większych dzieci takich 2 latków co nie śpią na spacerze
neferetete tak wiem , oglądałam w sklepie i w sumie jest lżejszy od mojego obecnego wózka ale zobaczę jeszcze może trafię na coś innego , najlepiej jak by mi się udało tego espiro kupić
Ech moja Julia w wieku 2 lat jeszcze spała w wózku na spacerze choc juz przewaznie w wozku nawet siedziec nie chciala i nienawidzę widoku śpiacego dziecka z wisząca w dół głową, która lata na lewo i prawo na każdym wyboju. Eeee az mnie kości bolą.
Ja do spacerowki sie nie przesiadam, po pierwsze w gondoli jeszcze miejsca sporo, po drugie niunia i tak nie chce jezdzic nawet w pozycji prawie siedzacej. Woli chuste i juz. Wiatru sie wiec nie boimy bo w chuscie nie unikniemy, jeszcze Joasi nie zawialo a w niejedna wichure spacerowalysmy. Wiec wozek sprzedamy jak tylko mala zacznie dobrze siadac sama, wtedy kupimy mt, aby A mogl ja tez nosic (chusty sie boi ) i wozek na sprzedaz. W razie czego awaryjnie mam spacerowke po Julci. Taki jest plan a co bedzie zobaczymy