reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 2009 PROMO (994727695) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam taka ... i maly zachwycony swieci gra :)
macha reka i myzuka sie wlancza a zreszta ostatnio nogami se pomaga :) a ostatnio to na boczek przewrocil sie i gadal z noga zabawki :D chcial ja zjesc nawet :) mi sie podobaja takie zabawki bo dziecko samo chwyta

No wlasnie to chcialam uslyszec, to znaczy ze dobrze zrobie kupujac cos takiego. :)

Ja chyba kupie cos uzywanego. To przeciez plastik, wiec porzadnie mozna umyc, aby zachowac podstawowe zasady higieny. Ale co do modelu tez nie moge sie zdecydowac. Niby fisher jest najlepszy, ale chyba kupie cos w co mozna nozkami uderzac.

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie to chcialam uslyszec, to znaczy ze dobrze zrobie kupujac cos takiego. :)

Ja chyba kupie cos uzywanego. To przeciez plastik, wiec porzadnie mozna umyc, aby zachowac podstawowe zasady higieny. Ale co do modelu tez nie moge sie zdecydowac. Niby fisher jest najlepszy, ale chyba kupie cos w co mozna nozkami uderzac.
no epwnie ... ja tez mam uzywany i jestem zadowolonabo szkoda by mi bylo tyle kasy dawac :) a ta moja ma + bo jak dziecko siedzi mozna inaczej ustawic i jak stoji to jeszcze inaczej wiec mam nadzieje ze do roku bedzie uzywana :)

no nie wiem. Nie chpdzi o higienę, ale ja mam w domu sproro zabawek fishera i innych firm i sczzerze mówić one nie przeżywają zbyt długo. Choć fisher najdłużej. Jakies kabelki im się widać rozłączają i nie kontaktują dobrze. Tzn nie mówię, ze po miesiącu np ale po roku (inne po kilku dniach, te gorsze) a nigdy nie wiadomo ile ta zabawka był używana. Najdłuzej działająca u mnie zabawka, bo okolo 2 lat i ciągle używana to gąsiennica gawędziarka fishera, nie do zdarciia

no epwnie ... ja tez mam uzywany i jestem zadowolonabo szkoda by mi bylo tyle kasy dawac :) a ta moja ma + bo jak dziecko siedzi mozna inaczej ustawic i jak stoji to jeszcze inaczej wiec mam nadzieje ze do roku bedzie uzywana :)
nie slyszalam o tej firmie, ale przyrzad wydaje sie byc fajowy - zobaczymy co ustrzele.

no nie wiem. Nie chpdzi o higienę, ale ja mam w domu sproro zabawek fishera i innych firm i sczzerze mówić one nie przeżywają zbyt długo. Choć fisher najdłużej. Jakies kabelki im się widać rozłączają i nie kontaktują dobrze. Tzn nie mówię, ze po miesiącu np ale po roku (inne po kilku dniach, te gorsze) a nigdy nie wiadomo ile ta zabawka był używana. Najdłuzej działająca u mnie zabawka, bo okolo 2 lat i ciągle używana to gąsiennica gawędziarka fishera, nie do zdarciia
No i tu rzeczywiscie jest problem, czy osoba sprzedajaca zabawke, mowi prawde co do jej stanu. Mozna kupic uzywana za pol ceny, lub kupic now a i sprzedac ja potem za pół ceny.
A jesli chodzi o fishera, to ma rzeczywiscie super zabawki (pod wzgledem trwalosci i zainteresowania) ale kurcze kosztuja w Polsce znacznie wiecej niz np. w Anglii czy innych krajach europy. Wkurza mnie to okropnie.

ale trzeba przyznać, ze jakoś jest warta ceny, zwlaszca porównując do innych firm. Są droższe, ale wytrzymują dłuzej (choć tez nie są niezuzywalne)

Ja mam ten pierwszy, mala sie nim srednio interesuje, woli wciaz mate z podwieszanymi zabawkami. A na tym przyrzadzie gimnastycznym sie szybko nudzi...fakt, ze on starcza na dluzej, bo dziecko moze sie potem bawic siedzac, ale zobaczymy jak bedzie chciala:)

pierwsze rządzi jest śliczne:-)
Tak na lotnisku chusta sie sprawdza, bo juz to przetestowalismy, ale na wakcje w cieplych ktajach w chuscie zdecydowanie za goraca, a i nosic mi sie jej nie chce caly czas. szukam czegos w mire malego i wygodnego dla malej, no i zeby byla pozycja pollezaca.
No a co do krzeselek to moja niunia wkoncu doczekala sie na swoj tron ;o)
REWELACJA!!!! piękne to krzesełko !!!! normalnie wam zazdroszczę :-):-)
dziewczyny jakie macie maty edukacyjne, bo ja chce coś kupić żeby młodą kłaść na ziemie i nie wiem co :)) może pomożecie :)
a my matę używamy z tym że ja mu zawieszam tam różne zabawki żeby miał urozmaicenie mamy o taką :
MATA EDUKACYJNA DUCK DREWEX W KAJASKLEP (994411660) - Aukcje internetowe Allegro
ale osobiście uważam że ona jest za blada i gdybym to ja kupowała to kupiła bym taką:
MUZYCZNA MATA RAINFOREST PROJEKTOR FISHER +GRATIS (978827604) - Aukcje internetowe Allegro
albo taką:
Mata Edukacyjna Zoo Tiny Love MK (987961614) - Aukcje internetowe Allegro
bo uważam że są warte swojej ceny :-)
U nas mata sie jeszcze sprawdza. Po prostu wieszam na niej co chwila inne zabawki. Ale obecnie zastanawiam sie nad kupieniem 'przyrządu gimnastycznego'. COs w tym stylu Zobacz załącznik 234814
Chyba bedzie to lepsze w obecnym wieku naszych malud, niz mata - mozna ja postawic wszedzie, nadaje sie dla starszych itp itd

Co sadzicie o tym urzadzieniu????
ja zamówiłam taki, ale jeszcze nie doszedł zobaczymy czy się sprawdzi:-):-):-):-) fajne że jest opcja bujaka potem :-):-):-):-)
Dziewczyny jakie mozecie polecic foteliki samochodowe od 9do 18kg??Moj Kacper juz ledwo sie miesci w tym do 13kg...
Gosia ja kupię taki:
_OPTIMA_ESPIRO_FOTELIK_0-25 KG WYS-0ZŁ KURIER (982085221) - Aukcje internetowe Allegro
martolinka go ma ale nie wiem czy niunia już w nim woziła napewno da opinie
mi się on podoba
a pochwal się czy już spacerówę kupiłaś :-):-)
A TU TEN PRZYRZĄD

Załączniki

• f.gym.jpeg
    f.gym.jpeg
    11,2 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry