reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczyny jakie macie maty edukacyjne, bo ja chce coś kupić żeby młodą kłaść na ziemie i nie wiem co :)) może pomożecie :)
Ja Ci powiem, ze mi juz mata sie nie przydaje, sporadycznie, jej czas minal, dookola jest tyle nowych ciekawych rzeczy ze mata juz nie budzi takiej radosci jak dzieciatko bylo male.

reklama
Kingula fajnie, jakby odleciec miala zaraz :D

Niunians fajne sa puzzle piankowe, ale maja male czesci wiec troche bym sie bala ze mala polknie. A na podlodze co masz? Bo jak dywan to po problemie. Ja mam teraz panele, na nich klade koc, ale ona i tak woli ssac panele i szybko na nie zmyka. Mata edukacyjna w uzytku jest nadal, ale szybko mi Joas z niej ucieka.

Ja Ci powiem, ze mi juz mata sie nie przydaje, sporadycznie, jej czas minal, dookola jest tyle nowych ciekawych rzeczy ze mata juz nie budzi takiej radosci jak dzieciatko bylo male.
U nas to samo, mata powedrowala na strych. Poodpinalam jej tylko zabawki z niej. Ja mam zamiar kupic teraz taka duza mate do cwiczen (piankowa), tak zeby mala miala duzo miejsca do obracania sie i robienia fikolkow. No i na tarasie tez ja mozna rozlozyc, latwa w utrzymaniu w czystosci.Mysle ze w sportowym sklepie taka znajde ;o)

dziewczyny jakie macie maty edukacyjne, bo ja chce coś kupić żeby młodą kłaść na ziemie i nie wiem co :)) może pomożecie :)
ja mam smyki i ma boki duze wiec mi nie ucieka z niej tylko po niej wedruje :) a mata to czasem zbawienie bo zaczepiam jego zabawki i sam se chwyta i podciaga do buzi puszcza a one nadal nad nim ... :) 3532_1.jpg

DSC00602_mata.jpg
ja mam taką fisher price. nie mam lepszego zdjęcia.. na filmikach jaki ezamieszczałąm widać że ma super metkę, która Gaję interesuje najbardziej:)
mata mi się podoba, bo:
można przekładać miejsce pałąka,
ma zabawki na fajnej wysokości, że dziecko leżąc na pleckach akurat sięga, a nie tylko patrzy...
zapewnia zabawę i w leżeniu na pleckach i na brzuszku
nie jest ceratkowa, materiał ma przyjemny, ale jednocześnie swietnie się czyści -prysznicem i po 3 godzinach sucha.
łatwo dziecku z niej wypełznąć tyłem, jak już zaczyna mieć chęć zwiedzania świata..
jest ładna :)
FISHER PRICE MATA GIMNASTYCZNA RAINFOREST SUPER (981019533) - Aukcje internetowe Allegro

nie będę kupowac nowej dużej piankowej, bo to nie ma sensu.. moje dziecko już po całym salonie wędruje, a przecież nie wyłoże sobie całego mieszkania pianką :(

Ostatnia edycja:

U nas mata sie jeszcze sprawdza. Po prostu wieszam na niej co chwila inne zabawki. Ale obecnie zastanawiam sie nad kupieniem 'przyrządu gimnastycznego'. COs w tym stylu Zobacz załącznik 234814
Chyba bedzie to lepsze w obecnym wieku naszych malud, niz mata - mozna ja postawic wszedzie, nadaje sie dla starszych itp itd

Co sadzicie o tym urzadzieniu????

Ostatnia edycja:
U nas mata sie jeszcze sprawdza. Po prostu wieszam na niej co chwila inne zabawki. Ale obecnie zastanawiam sie nad kupieniem 'przyrządu gimnastycznego'. COs w tym stylu Zobacz załącznik 234814
Chyba bedzie to lepsze w obecnym wieku naszych malud, niz mata - mozna ja postawic wszedzie, nadaje sie dla starszych itp itd

nie dziala mi zdjecie

reklama

no ja też chcę coś takiego kupic ale jesczze nei zdecydowałam się na konkretny model. Nie wiem jaki kupic

Do góry