reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

cudeeeeeeeeeńka :-) zazdroszczę:zawstydzona/y:

my tak jak dziewczyny w spacerówę się przesiedliśmy:tak:

Klaudia a w jakiej pozycji ustawiasz spacerówę całkiem na płasko czy w tej pośredniej??

fajna zabaweczka i widać Pawełek zadowolony:tak::-)

z reguly na plasko. ale czasami dam na posrednia ale to jak nie spi i ma dobry humor :)

reklama
Myślicie że lepiej zainwestować w jakaś taką stojącą zabawkę czy w fajną matę ? U mnie na razie hitem jest karuzela, ale jak się znudzi to już tylko noszenie albo leżenie na kocyku, ale tam ja muszę służyć za pałąk - grzechotać, bzyczeć pszczołą albo pokazywać książeczki :)

Też myslę, że lepiej w coś stojacego...

Co do maty to ja mam Fisher Price i Konrad ją uwielbia, potrafi godzine na niej leżeć. Zakupiłam jeszcze coś takiego: PLAYSKOOL - PRZYRZAD GIMNASTYCZNY - PTASZKI SUPER (972107854) - Aukcje internetowe Allegro Mały lubi uderzać w nią nogami :))) Obecnie męczymy nasz ostatni zakup: PLAYSKOOL- zabawka SŁONIK który rozwija zmysły (974137053) - Aukcje internetowe Allegro Konrad uwielbia miętosic i gryźć uszy słonia ;))) Jak już będzie siedział zainstaluje mu w łóżeczku pianinko: FISHER PRICE PIANINKO A KU KU POZYTYWKA ZAWIESZKA (963097765) - Aukcje internetowe Allegro Póki co, mężowi bardzo się spodobało i brzękolił mi wczoraj przez pół wieczora...

Dla mnie to troche jak chodzik...no i musisz zobaczyc czy Pawelek bedzie wisial w kroku czy normalnie siedzial. Bo jak wisial na kroku to nieciekawie dla jaderek. Ale to tylko moje domysly bo nigdy skoczka nie mialam i nie wiem jak to dziala ;)

Dla mnie to troche jak chodzik...no i musisz zobaczyc czy Pawelek bedzie wisial w kroku czy normalnie siedzial. Bo jak wisial na kroku to nieciekawie dla jaderek. Ale to tylko moje domysly bo nigdy skoczka nie mialam i nie wiem jak to dziala ;)
no wlasnie tez za bardzo nie wiem ocb z tym :D jak juz bede miala w domu przyjże sie bardziej i faktycznie podobne jak chodzik tylko ze nie ma kółek :p

reklama
mam pytanie o laktatro. Wiem, ze było ot ym nie raz, ale teraz mamy już doświadczenia, posprawdzalyście to co macie to na pewno mozecie mi coś doradzić.
Mam medele ale ona taka do dziecka zbliżona itd i ściąganie porcji mleka zajmuje mi pół godziny, a będę musiaął ściagać w pracy. nie ma mowy żebym wychodziła na pól godziny. Potrzebuje coś co ściagnie mi szybciej. Czyli szybki i niedelikatny :D

Do góry