reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

IMG_0074..jpg Pawełek ma nowa zabawke :) muzyczny ocean :) i bardzo mu sie podoba :) hihihi

reklama
Zobacz załącznik 229678 Pawełek ma nowa zabawke :) muzyczny ocean :) i bardzo mu sie podoba :) hihihi

a to moze tu zapytam. bo pytalam na zdjeciach ale tutaj bardziej pasuje ;-) jakies opinie na temat nowej zabaweczki? jest warta ceny bo w sklepie jakos do mnie w 100% nie przemawia.... wydaje mi sie ze malo zabaweczek ma no ale ja to z reguly mam niedosyt wszystkiego hehe

a to moze tu zapytam. bo pytalam na zdjeciach ale tutaj bardziej pasuje ;-) jakies opinie na temat nowej zabaweczki? jest warta ceny bo w sklepie jakos do mnie w 100% nie przemawia.... wydaje mi sie ze malo zabaweczek ma no ale ja to z reguly mam niedosyt wszystkiego hehe
no dla Pawełka sie podoba :)) jak macha raczkami to sama sie muzyka uruchamia i nie jest głosna wiec da sie znieść :) zobacyzmy za pare dni czy sie nei znudziła ;-)

Pawełek ma nowa zabawke :) muzyczny ocean :) i bardzo mu sie podoba :) hihihi

no ja zastanawiam się właśnie nad zakupem jakiejś takiej dużej stojącej zabawki, albo jakiejś fajniejszej maty. Dostałam matę w prezencie, ale taką z tych najtańszych i ma dwie zasadnicze wady: po pierwsze jest pastelowa i zabawki na niej nawet dla mnie są niezauważalne, co tu mówić dla dziecka :), a po drugie jest welurowa i niesamowicie zbiera kurz.

Myślicie że lepiej zainwestować w jakaś taką stojącą zabawkę czy w fajną matę ? U mnie na razie hitem jest karuzela, ale jak się znudzi to już tylko noszenie albo leżenie na kocyku, ale tam ja muszę służyć za pałąk - grzechotać, bzyczeć pszczołą albo pokazywać książeczki :)

kazalyscie sie chwalic moim lupem to sie chwale.....:-)
cudeeeeeeeeeńka :-) zazdroszczę:zawstydzona/y:
Wkładacie dzieciaczkom jakieś poduszki do wózka ? Może są jakieś specjalne kliny, bo w taką zwykłą poduszkę będzie się chyba maluch zapadać i nie będzie mu wygodnie... ?
my tak jak dziewczyny w spacerówę się przesiedliśmy:tak:
ale i tak woli spacerowke niz gondole.... bo w gondoli to prawie sie zanosil :dry: cwaniak jeden
Klaudia a w jakiej pozycji ustawiasz spacerówę całkiem na płasko czy w tej pośredniej??

Zobacz załącznik 229678 Pawełek ma nowa zabawke :) muzyczny ocean :) i bardzo mu sie podoba :) hihihi
fajna zabaweczka i widać Pawełek zadowolony:tak::-)

no ja zastanawiam się właśnie nad zakupem jakiejś takiej dużej stojącej zabawki, albo jakiejś fajniejszej maty. Dostałam matę w prezencie, ale taką z tych najtańszych i ma dwie zasadnicze wady: po pierwsze jest pastelowa i zabawki na niej nawet dla mnie są niezauważalne, co tu mówić dla dziecka :), a po drugie jest welurowa i niesamowicie zbiera kurz.

Myślicie że lepiej zainwestować w jakaś taką stojącą zabawkę czy w fajną matę ? U mnie na razie hitem jest karuzela, ale jak się znudzi to już tylko noszenie albo leżenie na kocyku, ale tam ja muszę służyć za pałąk - grzechotać, bzyczeć pszczołą albo pokazywać książeczki :)

no ja mam mate ze smiki ... i Paweł dopiero niedawno ja polubil zreszta szybko mu sie nudza zabawki ...waszym dzieciom tez? max 20 minut i juz musze zmianiac zabawke :D no a do maty zaczepiam zabawki te ktore lubi grzechotki czy maskotki :) a ta stojąca zabawka jest fajna maly macha raczkami i wlancza tym samym melodie i światełka zawsze to cos nowego ;-) co gra i sie swieci :)

no ja mam mate ze smiki ... i Paweł dopiero niedawno ja polubil zreszta szybko mu sie nudza zabawki ...waszym dzieciom tez? max 20 minut i juz musze zmianiac zabawke :D no a do maty zaczepiam zabawki te ktore lubi grzechotki czy maskotki :) a ta stojąca zabawka jest fajna maly macha raczkami i wlancza tym samym melodie i światełka zawsze to cos nowego ;-) co gra i sie swieci :)
u nas mata też się nie sprawdza max 10 min :-(

reklama
aaaaaaaaaaaa, post mi sie skasowal!!!!!!!!!!!!!!!!

podsumuje, u nas stojak zdecydowanie gora. a mamy dwa, jeden z grzechotkami i meldyjkami,a drugi podobny do kasiuli. ten drugi jest od 6 mies i mala na razie woli ten prostszy i czasami godzine pod nim siedzi i sie bawi sama.

Do góry