reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Zobacz załącznik 229678 Pawełek ma nowa zabawke muzyczny ocean i bardzo mu sie podoba hihihi
a to moze tu zapytam. bo pytalam na zdjeciach ale tutaj bardziej pasuje ;-) jakies opinie na temat nowej zabaweczki? jest warta ceny bo w sklepie jakos do mnie w 100% nie przemawia.... wydaje mi sie ze malo zabaweczek ma no ale ja to z reguly mam niedosyt wszystkiego hehe
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no dla Pawełka sie podoba ) jak macha raczkami to sama sie muzyka uruchamia i nie jest głosna wiec da sie znieść zobacyzmy za pare dni czy sie nei znudziła ;-)a to moze tu zapytam. bo pytalam na zdjeciach ale tutaj bardziej pasuje ;-) jakies opinie na temat nowej zabaweczki? jest warta ceny bo w sklepie jakos do mnie w 100% nie przemawia.... wydaje mi sie ze malo zabaweczek ma no ale ja to z reguly mam niedosyt wszystkiego hehe
katrenki
Fanka BB :)
nici z mojego krzeslka....cos za duzo chetnych...no nic bede polowac dalej :-) :-)
agrafka80
Pawełek ma nowa zabawke muzyczny ocean i bardzo mu sie podoba hihihi
no ja zastanawiam się właśnie nad zakupem jakiejś takiej dużej stojącej zabawki, albo jakiejś fajniejszej maty. Dostałam matę w prezencie, ale taką z tych najtańszych i ma dwie zasadnicze wady: po pierwsze jest pastelowa i zabawki na niej nawet dla mnie są niezauważalne, co tu mówić dla dziecka , a po drugie jest welurowa i niesamowicie zbiera kurz.
Myślicie że lepiej zainwestować w jakaś taką stojącą zabawkę czy w fajną matę ? U mnie na razie hitem jest karuzela, ale jak się znudzi to już tylko noszenie albo leżenie na kocyku, ale tam ja muszę służyć za pałąk - grzechotać, bzyczeć pszczołą albo pokazywać książeczki
A
aga4444
Gość
cudeeeeeeeeeńka :-) zazdroszczękazalyscie sie chwalic moim lupem to sie chwale.....:-)
my tak jak dziewczyny w spacerówę się przesiedliśmyWkładacie dzieciaczkom jakieś poduszki do wózka ? Może są jakieś specjalne kliny, bo w taką zwykłą poduszkę będzie się chyba maluch zapadać i nie będzie mu wygodnie... ?
Klaudia a w jakiej pozycji ustawiasz spacerówę całkiem na płasko czy w tej pośredniej??ale i tak woli spacerowke niz gondole.... bo w gondoli to prawie sie zanosil cwaniak jeden
fajna zabaweczka i widać Pawełek zadowolony:-)Zobacz załącznik 229678 Pawełek ma nowa zabawke muzyczny ocean i bardzo mu sie podoba hihihi
katrenki
ja mam fajna mate ale tez jest welurowa i czesto musze ja czyscic ale mala bardzo ja lubi...mysle, ze jak masz juz mate to moze kup stojaca zabaweczke :-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no ja zastanawiam się właśnie nad zakupem jakiejś takiej dużej stojącej zabawki, albo jakiejś fajniejszej maty. Dostałam matę w prezencie, ale taką z tych najtańszych i ma dwie zasadnicze wady: po pierwsze jest pastelowa i zabawki na niej nawet dla mnie są niezauważalne, co tu mówić dla dziecka , a po drugie jest welurowa i niesamowicie zbiera kurz.
Myślicie że lepiej zainwestować w jakaś taką stojącą zabawkę czy w fajną matę ? U mnie na razie hitem jest karuzela, ale jak się znudzi to już tylko noszenie albo leżenie na kocyku, ale tam ja muszę służyć za pałąk - grzechotać, bzyczeć pszczołą albo pokazywać książeczki
no ja mam mate ze smiki ... i Paweł dopiero niedawno ja polubil zreszta szybko mu sie nudza zabawki ...waszym dzieciom tez? max 20 minut i juz musze zmianiac zabawke no a do maty zaczepiam zabawki te ktore lubi grzechotki czy maskotki a ta stojąca zabawka jest fajna maly macha raczkami i wlancza tym samym melodie i światełka zawsze to cos nowego ;-) co gra i sie swieci
A
aga4444
Gość
u nas mata też się nie sprawdza max 10 min :-(no ja mam mate ze smiki ... i Paweł dopiero niedawno ja polubil zreszta szybko mu sie nudza zabawki ...waszym dzieciom tez? max 20 minut i juz musze zmianiac zabawke no a do maty zaczepiam zabawki te ktore lubi grzechotki czy maskotki a ta stojąca zabawka jest fajna maly macha raczkami i wlancza tym samym melodie i światełka zawsze to cos nowego ;-) co gra i sie swieci
reklama
aaaaaaaaaaaa, post mi sie skasowal!!!!!!!!!!!!!!!!
podsumuje, u nas stojak zdecydowanie gora. a mamy dwa, jeden z grzechotkami i meldyjkami,a drugi podobny do kasiuli. ten drugi jest od 6 mies i mala na razie woli ten prostszy i czasami godzine pod nim siedzi i sie bawi sama.
podsumuje, u nas stojak zdecydowanie gora. a mamy dwa, jeden z grzechotkami i meldyjkami,a drugi podobny do kasiuli. ten drugi jest od 6 mies i mala na razie woli ten prostszy i czasami godzine pod nim siedzi i sie bawi sama.