reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja sama nie wiem , czy kupować takie krzesełko. Nie mamy za bardzo miejsca na kolejny sprzet małego . Może uda mi się go karmić w leżaczku z fisher price- ma podnoszone oparcie wiec byłoby wygodnie. Myślę , ze jak juz zaczniemy jeść inne rzeczy niż mleczko to się okaże. Kupić zawsze zdąże :D

reklama
a mi się udało pożyczyć krzesełko od bratowej mojego D więc mi koszty odpadną :tak: bo z PL nie mam możliwości przywiezienia krzesełka a w NO są strasznie drogie :szok:
a jak Kuba zacznie siedzieć to kupię nakładkę na krzesło i będzie z nami przy stole siedział :-)

ja tak jak Klaudzia zawsze czekam do ostatniej minuty i dopiero licytuje

Ania tez sie zastanawiam nad taka nakladka. W koncu moglby jesc z nami obiadki a i miejsca wiecej :tak:

Ja sama nie wiem , czy kupować takie krzesełko. Nie mamy za bardzo miejsca na kolejny sprzet małego . Może uda mi się go karmić w leżaczku z fisher price- ma podnoszone oparcie wiec byłoby wygodnie. Myślę , ze jak juz zaczniemy jeść inne rzeczy niż mleczko to się okaże. Kupić zawsze zdąże :D

Ja lezaczka juz nie posiadam, sprzedalam bo maly wogole nie chcial w nim siedziec :dry: ale gdyby siedzial i byl do 18kg tak jak fisher to tez karmilabym go tak. Pierwsze proby na razie podejmujemy w foteliku samochodowym hehe

kazalyscie sie chwalic moim lupem to sie chwale.....:-)

Załączniki

• DSC01491..jpg
    DSC01491..jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01493..jpg
    DSC01493..jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01495..jpg
    DSC01495..jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01496..jpg
    DSC01496..jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC01497..jpg
    DSC01497..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 35
Ania tez sie zastanawiam nad taka nakladka. W koncu moglby jesc z nami obiadki a i miejsca wiecej :tak:

Ja lezaczka juz nie posiadam, sprzedalam bo maly wogole nie chcial w nim siedziec :dry: ale gdyby siedzial i byl do 18kg tak jak fisher to tez karmilabym go tak. Pierwsze proby na razie podejmujemy w foteliku samochodowym hehe
nakładka jest fajną sprawą, ja mam leżaczek FP i jak na razie karmiłam Kubę właśnie w nim ale trochę mi niewygodnie bo albo się muszę schylać albo wystawiać go na stół a wtedy znowu jest za wysoko

kazalyscie sie chwalic moim lupem to sie chwale.....:-)
śliczne ciuszki , następnym razem muszę utrafić żeby mieć córkę ;-)

co do karmienia to ja narazie tez karmie w lezaczku...siedze na sofie, a ona w lezaczku przedemna, nie jest niewygodnie tylko trzeba uwazac zeby wszystkiego nie upackac bo wiadomo trudno bedzie wyczyscic.... dobre na poczatek, ale nie na dluzsza mete.....

banana no fertnela mi sie okazja....zaplacilam w sumie £12....u mnie na markecie we wtorki czesto sprzedaja ciuszki ale nigdy nie byly po £1, no chyba, ze uzywane to wiadomo...chyba ta babka robila wyprzedaz...nie wiem

Dziewczyny,słońce świeci i Ala coraz częściej budzi się na spacerach. Niestety mój wózek nie ma opcji podnoszenia podłogi, żeby dziecko unieść trochę i żeby coś widziało :/. Jak go kupowałam to nawet nie wiedziałam, ze coś takiego istnienie .. eh :)

Wkładacie dzieciaczkom jakieś poduszki do wózka ? Może są jakieś specjalne kliny, bo w taką zwykłą poduszkę będzie się chyba maluch zapadać i nie będzie mu wygodnie... ?

Dziewczyny,słońce świeci i Ala coraz częściej budzi się na spacerach. Niestety mój wózek nie ma opcji podnoszenia podłogi, żeby dziecko unieść trochę i żeby coś widziało :/. Jak go kupowałam to nawet nie wiedziałam, ze coś takiego istnienie .. eh :)

Wkładacie dzieciaczkom jakieś poduszki do wózka ? Może są jakieś specjalne kliny, bo w taką zwykłą poduszkę będzie się chyba maluch zapadać i nie będzie mu wygodnie... ?

Proponuje przejscie na spacerowke :-D A ja Oliverkowi dawalam poduszke- jaska do wozka i wtedy wiecej widzial. Ale 100 razy woli spacerowke od gondoli.

reklama
no u nas tez spacerowka, ale musi byc w pozycji polsiedzacej...inaczej krzyk niemilosierny......

Mlody tez ostatnio sie denerwuje w wozku.... a zeby wogole go zapiac w pasy to jest krzyk na calego. Wiec czesto jezeli nie spi to nasz spacer wyglada tak ze w jednej rece trzymam jego a druga pcham wozek :dry: Jestem przeszczesliwa ze przynajmniej wybralam lekki wozek :-D ajjjj masakra z tymi dziecmi. Zawsze sie boje co bedzie jak sie obudzi na zakupach tak jak wczoraj i 40 min musialam go nosic!

ale i tak woli spacerowke niz gondole.... bo w gondoli to prawie sie zanosil :dry: cwaniak jeden

Do góry