reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a ja przed chwila dostalam duzy zestaw probek dla malego jest tam cale opakowanie 350g Nan 2 sloiczek z jabluszkiem,soczek bobo frut i probka kaszki..czy ktoras z Was tez dostala taki zestaw??

Ja wczoraj dostalam taki sam zestaw, a chwile pozniej drugi z hipp'a tam tez sloik marchewki z jablkiem, probki kremu, herbatki, kaszki, łyżeczkę plastikową i kupony rabatowe na produkty hipp'a w rossmanie. Dzisiaj w skrzynce znalazlam jeszcze jedna przesylke z hippa, w tej tylko porcja mleka następnego hipp2.
Nie wiem tylko co zrobie z ta paką nan2 bo moja cyckowa poza tym chyba ma skaze bialkowa :/

reklama
A oto mój wczorajszy zakup: gadajaca biedroneczka Fisher Price jezdzik pchacz (978824896) - Aukcje internetowe Allegro Widziałam ten jeździk u koleżanki i się zakochałam... Wiem, że to jeszcze za wcześnie ale trafiła sie okazja :))) Poza tym od kilku miesięcy inwestuję w zabawki dla małego bo już wkrótce skończy się moja pensja więc nie będę sobie mogła pozwolić na wiele... Mam liste zabawek, które chcę kupić i wyszukuje ciekawych ofert... Jeszcze kilka mi na liście zostało :)))

Kilolek znalazlam cos takiego : AVENT Laktator mechaniczny ISIS 0%BPA, SCF300/20, nawet nie drogie i przez ciebie sie zastanawiam czy sobie nie kupic na czerwiec bo tego mojego recznego medeli to ja mam po dziurki w nosie i nic nie moge nim sciagnac, a ten nawet aż taki nie drogi jest
no widzisz czyli jednak nie tylko ja mam takie odczucia co do medeli
Ten laktator aventu - na allegro widziałam ręczne za 110 zł. A tak w ogóle t myślałam,z ę emchaniczny to to samo co elektryczny a tu wyraźnie jest ręcznny...

Dziekuję wszystkim za radę.

No to by było... mój ma uczulenia na mleko czyli nie dość, że sasiedzi porodówkowi to jeszcze oboje ze skazą... hehe...

Ach te nasze listopadowe grudniówki hehe. A masz juz oficjalnie stwierdzona skaze ? u mnie podejrzenie bo mala wysypana i ma sucha, szorstka skore. Poki co smarujemy masciami a ja na diecie a 13.04 do arelgologa idziemy :/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ,czy oprócz zaalogowania na stronie hippa cos tam jeszcze wypełniałyście żeby te paczki dostać. Ja skuszona prezentami się zalogowałam 3 tyg.temu i wciąż czekam :)

reklama
Ach te nasze listopadowe grudniówki hehe. A masz juz oficjalnie stwierdzona skaze ? u mnie podejrzenie bo mala wysypana i ma sucha, szorstka skore. Poki co smarujemy masciami a ja na diecie a 13.04 do arelgologa idziemy :/

Oficjalnie niby nie mam stwierdzonej. Jestesmy juz na Benilonie Pepti bo nic nie pomagało na sucha skórę. Cały czas uzywam tylko Emolium ale niestety bez skutku. Po Bebilonie Pepti jest lepiej więc póki co lekarka stwierdziła, że nie będziemy już wracać na zwykłe mleko. Mówi, że to może być skaza ale niekoniecznie...

Do góry