reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

mam pytanie o laktatro. Wiem, ze było ot ym nie raz, ale teraz mamy już doświadczenia, posprawdzalyście to co macie to na pewno mozecie mi coś doradzić.
Mam medele ale ona taka do dziecka zbliżona itd i ściąganie porcji mleka zajmuje mi pół godziny, a będę musiaął ściagać w pracy. nie ma mowy żebym wychodziła na pól godziny. Potrzebuje coś co ściagnie mi szybciej. Czyli szybki i niedelikatny :D
aventa elektryczny :p

reklama
Kilolek znalazlam cos takiego : AVENT Laktator mechaniczny ISIS 0%BPA, SCF300/20, nawet nie drogie i przez ciebie sie zastanawiam czy sobie nie kupic na czerwiec bo tego mojego recznego medeli to ja mam po dziurki w nosie i nic nie moge nim sciagnac, a ten nawet aż taki nie drogi jest

Ja mam taki laktator. Nie używam go często, bo moja mała za często je :). Nigdy nie używałam żadnego innego więc nie mam porównania, ale jak dla mnie jest ok. Na poczatku trudno było mi nim "zassać" i czasami pokarm dostaje się nie wiem jakim sposobem pod tę nakładkę masującą. Przy dłuższym ściąganiu może rozboleć ręka :)
Aha - na początku trochę piszczy, ale później się wyrobił i działa cicho - przynajmniej ten mój.

Ja mam taki laktator. Nie używam go często, bo moja mała za często je :). Nigdy nie używałam żadnego innego więc nie mam porównania, ale jak dla mnie jest ok. Na poczatku trudno było mi nim "zassać" i czasami pokarm dostaje się nie wiem jakim sposobem pod tę nakładkę masującą. Przy dłuższym ściąganiu może rozboleć ręka :)
Aha - na początku trochę piszczy, ale później się wyrobił i działa cicho - przynajmniej ten mój.
a czemu boli cie reka???

Ostatnia edycja:
TT ręczny :) szybki , ale jak dla mnie delikatny :)

Kilolek znalazlam cos takiego : AVENT Laktator mechaniczny ISIS 0%BPA, SCF300/20, nawet nie drogie i przez ciebie sie zastanawiam czy sobie nie kupic na czerwiec bo tego mojego recznego medeli to ja mam po dziurki w nosie i nic nie moge nim sciagnac, a ten nawet aż taki nie drogi jest
używałam jednego i drugiego i TT DLA MNIE WYGRYWA :-) i jego używam :-)
ale jeśli masz zamiar jeszcze długo karmić to może zainwestuj w elektryczny

reklama
Do góry