reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja tez mysle o upiekszeniu kacika dla malej naklejkami, chce kilka przywiesic nad lozeczkiem, duzo nie moge bo mala jest wciaz z nami z sypialni, zreszta mieszkanie wynajmujemy i jesli zostawimy plamy i pozdzierane sciany to nam kaucji nie oddadza:( mam pytanie: czy te naklejki latwo potem odchodza, czy nie odejda ze sciana? Sorki jesli to pytanie juz bylo, ale za duzo komentarzy zeby teraz przewertowac wszystko:)

reklama
Ja licytuje dwa krzeselka do karmienia hihihihi
zobaczymy czy wygram wszystkie dwie
chyba bym sie zalamała , ale ja zawsze tak robie i jak na razie mi sie upiekalo zobaczymy, mam czas do soboty wieczor, trzymajcie kciuki

Ja tez mysle o upiekszeniu kacika dla malej naklejkami, chce kilka przywiesic nad lozeczkiem, duzo nie moge bo mala jest wciaz z nami z sypialni, zreszta mieszkanie wynajmujemy i jesli zostawimy plamy i pozdzierane sciany to nam kaucji nie oddadza:( mam pytanie: czy te naklejki latwo potem odchodza, czy nie odejda ze sciana? Sorki jesli to pytanie juz bylo, ale za duzo komentarzy zeby teraz przewertowac wszystko:)

Ja mam naklejki z ebaya i juz kilkukrotnie je przeklejalam ;-) i ani sladu nie ma. Dziewczyny pisaly o tych z allegro ze je sie suszarka przykleja i odchodza tez bez problemu ale pozniej juz nie da sie ich przykleic na nowo....

Ja mam naklejki z ebaya i juz kilkukrotnie je przeklejalam ;-) i ani sladu nie ma. Dziewczyny pisaly o tych z allegro ze je sie suszarka przykleja i odchodza tez bez problemu ale pozniej juz nie da sie ich przykleic na nowo....

To nie szkodzi ze sie nie da przykleic na nowo, jesli sie kiedys wyprowadzimy, to na nowe miejsce kupie nowe naklejki:) Najwazniejsze, zeby nam depozyt oddali pozniej, a jesli odchodza od sciany to chyba sie zdecyduje:)
Mamy drugi pokoj wolny, ale tam stoi wielkie loze i nie da rady go nigdzie schowac, na razie wiec (do ok. roku) mala zostanie z nami w sypialni, za duzego wiec pola do popisu nie mam:) ale kilka naklejek nad lozeczkiem powinno swoje zdzialac:)

To nie szkodzi ze sie nie da przykleic na nowo, jesli sie kiedys wyprowadzimy, to na nowe miejsce kupie nowe naklejki:) Najwazniejsze, zeby nam depozyt oddali pozniej, a jesli odchodza od sciany to chyba sie zdecyduje:)
Mamy drugi pokoj wolny, ale tam stoi wielkie loze i nie da rady go nigdzie schowac, na razie wiec (do ok. roku) mala zostanie z nami w sypialni, za duzego wiec pola do popisu nie mam:) ale kilka naklejek nad lozeczkiem powinno swoje zdzialac:)

Pewnie! Moj Oli ma kilka nad lozeczkiem i nie raz jak sie wpatrzy w jakas to z 15 min tak lezy w bezruchu i oglada hehe ;-) no i tak przytulniej sie robi przy nich. Popatrz sie na ebayu naprawde ladne mozna naklejki znalezc. a dla dziewczynki to juz ogromnyyyyyy wybor maja :tak: jezeli masz sklep "home bargains" u siebie w miescie to tam tez dosc czesto maja naklejki nascienne za 2/3 funciaki :tak: ja kupilam tam takie kwiaty i przykleilam na lodowke ;-) od razu ladniej sie zrobilo :tak:

kurcze cos duzo chetnych na to moj krzeselko....jeszcze 3 dni a juz mnie przebili.:cool:..podwyzszylam cene ale walka chyba bedzie zacieta.....:-D:cool2:

Katrenki nie podbijaj teraz ceny bo cie beda przebijac. Angole nie znaja granicy i nie raz placa wiecej za cos uzywanego niz w sklepie za nowke :dry: ja podbijam w ostatnie 40 sekund aukcji i wtedy zawsze wygrywam :tak: a jak teraz ich podbijasz to ich tylko draznisz hehe ;-)

no juz zmienilam max bid, ale wiecej niz 40 to nie dam, chcoiaz pisze, ze w zasadzie nie uzywane...no zobaczymy :-) chcialabym juz miec krzeselko zeby moc ja posadzic w kuchni jak cos robie czy w ogrodzie jak jest tak mega cieplutko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
a mi się udało pożyczyć krzesełko od bratowej mojego D więc mi koszty odpadną :tak: bo z PL nie mam możliwości przywiezienia krzesełka a w NO są strasznie drogie :szok:
a jak Kuba zacznie siedzieć to kupię nakładkę na krzesło i będzie z nami przy stole siedział :-)

ja tak jak Klaudzia zawsze czekam do ostatniej minuty i dopiero licytuje

Załączniki

• makethumbnail.as&#104.jpg
    makethumbnail.as&#104.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 26
Do góry