reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

czadowe te naklejeczki :-)

ja musze sie pochwalic, ze dzis D poszedl po chleb, wrocil z bluzeczka dla malej i powiedzial, ze na ryneczku jestdzis duzo ciuszkow wiec skoczylam szybko samochodem i kupilam cala wielka torbe ciuszkow, nowki, glownie z nexta i wszystko po £1!!!! wiec zaoptarzylam ja w sukieneczki na lato, bluzy itp, no i dostalam mala znizke ze wzgledu na ilosc :-) i super zadowolona jestem :-)

reklama

ja musze sie pochwalic, ze dzis D poszedl po chleb, wrocil z bluzeczka dla malej i powiedzial, ze na ryneczku jestdzis duzo ciuszkow wiec skoczylam szybko samochodem i kupilam cala wielka torbe ciuszkow, nowki, glownie z nexta i wszystko po £1!!!! wiec zaoptarzylam ja w sukieneczki na lato, bluzy itp, no i dostalam mala znizke ze wzgledu na ilosc :-) i super zadowolona jestem :-)

ale fajnie :-) u nas nikt nigdy tak nie wystawia ciuszkow na miescie :-( a szkoda bo bym kupila mlodemu tez na lato ubranka. Bo na ebayu jakos pustki ostatnio. a na gieldach to juz totalnie pusto. Mam nadzieje ze jak sie jeszcze bardziej ociepli to lepiej bedzie :)

Cos mi sie nie poprzekrecaly zdjecia to jeszcze raz:-)
Pięknie masz ten pokoik zrobiony, ale sie pewnie napracowaliscie, super!!!!
My mamy tylko takiego pluszowego pieska :happy2:, mały lubi na niego patrzec i dotykac raczką, głaszczemy "Łatka" :cool2: 100_5708 [Rozdzie&#108.jpg

super! Zazdroszczę. Ja co prawda też obkupiłam chlopaków w weekend na kiermaszu ciuszków, więc i tak 50% taniej ale wydałam 500zł!!!!!!!!!!!!!! masakra a starczy pewnie na 2 miesiace, nie dlużej

Klaudzia - mozna je pozniej odkleic z tego co czytalam w instrukcji, nie uszkadzaja sciany ani tapety tylko sie juz drugi raz nie nadaja do przyklejenia bo sie je wtapia suszarka. My mamy ten wielki zestaw. Pokoik tez mamy malutki 3,5 x 2,5 metra ale jakos tak ładnie sie to komponuje. Musisz sobie pomyslec jak umeblujesz pokoik i popatrzyc na wymiary, gdzie Ci co wejdzie. Bo te zestawy roznia sie chyba tylko wielkoscia zwierzatek, wszystko jest to samo.

Piekny pokój :)

Ty to masz faceta! Super, pochwal się ciuszkami :)

Pięknie masz ten pokoik zrobiony, ale sie pewnie napracowaliscie, super!!!!
My mamy tylko takiego pluszowego pieska :happy2:, mały lubi na niego patrzec i dotykac raczką, głaszczemy "Łatka" :cool2:Zobacz załącznik 228666

Fajny psiak :)

ja wydalam £13 :-) za 16 rzeczy wiekszosc w zaszadzie wieksza na lato i potem, troche na teraz, musze juz tylko dokupic bodziakow i spiochow, ale to juz pikus :-)

narazie nie moge sie pochwalic bo zrobilam dzis odrazu mega pranko i wszystko sie suszy.....

Ostatnia edycja:
reklama
licytuje krzeslko....najpirw pomyslalam, ze troche pnure, apotem ze wlasciwie to praktyczne a co dziecku robi na jakim siedzi skoro ono i tak go nie widzi.... a polowalam na ten model wiec mam nadzieje, ze sie uda...trzymajcie kciuki :-)
Cosatto Aurora Deluxe Milk Bar Highchair - Used Twice!! on eBay (end time 27-Mar-10 19:38:47 GMT)

Karolcia trzymam kciuki! ja tez szukam fotelika dla Oliverka tyle ze mi sie nic nie podoba oprocz strasznie drogich :-( heheh wymyslam jak glupia, a powinnam po prostu kupic tak jak Ty praktyczny i nie wazne jaki kolor. No ale jeszcze mamy troszke czasu na fotelik to moze sie jeszcze trafi jakas okazja :-)

Do góry