reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Mam pytanko do dziewczyn ktore kupowaly naklejki na sciane do pokoiku maluszka: Czy moglybyscie mi podac jakies linki do tych naklejek? intreresuja mnie zwierzatka z safari lub rybki itp?

Kilolku ty mialas sliczne naklejeczki z rybkami? moze masz jakies zaufane linki tez do zwierzatek?

reklama
Mam pytanko do dziewczyn ktore kupowaly naklejki na sciane do pokoiku maluszka: Czy moglybyscie mi podac jakies linki do tych naklejek? intreresuja mnie zwierzatka z safari lub rybki itp?

Kilolku ty mialas sliczne naklejeczki z rybkami? moze masz jakies zaufane linki tez do zwierzatek?

Ja mam takie naklejki: FlyMyButterfly - Naklejki ścienne dla dzieci - Wall stickers for children's, wall decors. z rybkami. chyba były też na allegro :)
Nakleiłam dopiero kilka bo pokoik nie jest jeszcze do końca urządzony i używamy go tylko do kąpieli - ale naklejki są bardzo ładne, dobrze się trzymają i dają się przeklejać.

od nich kupowałam dinozaury te bajkowe tylko taki większy zestaw
PIRACI-BEZLUDNA WYSPA-OCEAN naklejki na ścianę (956539992) - Aukcje internetowe Allegro Polecam tylko trzeba przyprasowac do ściany po naklejeniu
a rybki mam takie
Naklejki rybki,ocean,morze,podwodny świat! Gratis (967955897) - Aukcje internetowe Allegro też z czystym sumieniem moge poelcic, nawet chyba bardziej niż dinusie. Kolory mają żywsze, ale tez prasowane na ścianie..

Sliczne te wszystkie naklejki dziewczyny. Chyba zdecyduje sie na zwierzatka jednak bo mamy wiecej zwierzatek w domu. A potrzebuje je na nowy pokoik Oliverka gdy sie przeprowadzimy.

Ewelia czy da sie odkleic te naklejki pozniej? czy pojda razem z farba czy tapeta? No i powiedz mi czy ty masz ten ogromny zestaw czy sredni? moglabys jakies fotki wrzucic? Bo wacham sie miedzy srednim a duzym. Pokoik Oliverka bedzie raczej malutki wiec pewnie ten duzy zestaw zawali wszystkie sciany.

Sliczne te wszystkie naklejki dziewczyny. Chyba zdecyduje sie na zwierzatka jednak bo mamy wiecej zwierzatek w domu. A potrzebuje je na nowy pokoik Oliverka gdy sie przeprowadzimy.

Ewelia czy da sie odkleic te naklejki pozniej? czy pojda razem z farba czy tapeta? No i powiedz mi czy ty masz ten ogromny zestaw czy sredni? moglabys jakies fotki wrzucic? Bo wacham sie miedzy srednim a duzym. Pokoik Oliverka bedzie raczej malutki wiec pewnie ten duzy zestaw zawali wszystkie sciany.

Klaudzia - mozna je pozniej odkleic z tego co czytalam w instrukcji, nie uszkadzaja sciany ani tapety tylko sie juz drugi raz nie nadaja do przyklejenia bo sie je wtapia suszarka. My mamy ten wielki zestaw. Pokoik tez mamy malutki 3,5 x 2,5 metra ale jakos tak ładnie sie to komponuje. Musisz sobie pomyslec jak umeblujesz pokoik i popatrzyc na wymiary, gdzie Ci co wejdzie. Bo te zestawy roznia sie chyba tylko wielkoscia zwierzatek, wszystko jest to samo.

Załączniki

• IMG_4359..jpg
    IMG_4359..jpg
    23 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_4356..jpg
    IMG_4356..jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_4354..jpg
    IMG_4354..jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_4358..jpg
    IMG_4358..jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_4353..jpg
    IMG_4353..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_4348..jpg
    IMG_4348..jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 27
Cos mi sie nie poprzekrecaly zdjecia to jeszcze raz:-)

Załączniki

• IMG_4351..jpg
    IMG_4351..jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_4353..jpg
    IMG_4353..jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_4358..jpg
    IMG_4358..jpg
    29 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry