reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Klaudzia BLOOM jest tez w wersji ze skora ekologiczna, i o takim myslalam. Napewno nie zamsz bo tak jak mowisz z marchewka byloby kiepsko ;o) Chyba zamowie tego Blooma, bo wizualnie bardziej mi sie podoba , kolor morski, czy fiolet... a moze zielony??? Kurde jak ja nie nawidze wybierac... zawsze mam z tym klopot. Moj maz sie zawsze ze mnie smieje ze nie umie sie zdecydowac.

Klaudzia BLOOM jest tez w wersji ze skora ekologiczna, i o takim myslalam. Napewno nie zamsz bo tak jak mowisz z marchewka byloby kiepsko ;o) Chyba zamowie tego Blooma, bo wizualnie bardziej mi sie podoba , kolor morski, czy fiolet... a moze zielony??? Kurde jak ja nie nawidze wybierac... zawsze mam z tym klopot. Moj maz sie zawsze ze mnie smieje ze nie umie sie zdecydowac.

ajjjj zazdroszcze... mnie niestety na taki nie stac wiec pewnie skoncze na uzywanym inglesiny no chyba ze znajde naprawde dobra oferte na blooma.... narazie widzialam na ebayu po 100 funtow a moj budzet jest nieco mniejszy tymbardziej ze aukcja sie jeszcze nie skonczyla.... a kolorki wszystkie sliczne!

piękny jak wybierałam wózek to się w nim zakochałam bo na stronie quinny też go sprzedają jest rewelacyjny i który nie weźmiesz i tak będzie git:-):-):tak::tak:normalnie ci zazdroszczę ale jak ja bym go kupiła to M by mnie z domu chyba wyrzucił:tak:

piękny jak wybierałam wózek to się w nim zakochałam bo na stronie quinny też go sprzedają jest rewelacyjny i który nie weźmiesz i tak będzie git:-):-):tak::tak:normalnie ci zazdroszczę ale jak ja bym go kupiła to M by mnie z domu chyba wyrzucił:tak:

Moj jak zapytalam czy kupi krzeselko za 1200 to krzyknal.... BIERZ! KUPUJ! a pozniej spojrzal na mnie i stwierdzil ze mnie porabalo calkowicie :-) hehe chcialabym tak wyrozumialego meza jak Kinguli heheh no ale niestety na nowy model juz za pozno hehe

ajjjj zazdroszcze... mnie niestety na taki nie stac wiec pewnie skoncze na uzywanym inglesiny no chyba ze znajde naprawde dobra oferte na blooma.... narazie widzialam na ebayu po 100 funtow a moj budzet jest nieco mniejszy tymbardziej ze aukcja sie jeszcze nie skonczyla.... a kolorki wszystkie sliczne!

Klaudzia ale jak juz kupisz uzywany i w dobrej cenie to pomysl jaka satysfakcja ze nie przeplacilas ;o) Takie zakupy to dopiero ciesza!
Aga ja akurat jestem w dobrej sytuacji, bo kupuje rzeczy w Polskich sklepach a potem odsprzedam tutaj w Norwegii. Czyli pozniej bede mogla sprzedac takie krzeselko po takiej samej cenie jak je kupilam w Polsce :o) Dlatego kupuje rzeczy zawsze drozsze, ktore maja znana marke i w Polsce i w Norwegii ;o)

Klaudzia ale jak juz kupisz uzywany i w dobrej cenie to pomysl jaka satysfakcja ze nie przeplacilas ;o) Takie zakupy to dopiero ciesza!

Aga ja akurat jestem w dobrej sytuacji, bo kupuje rzeczy w Polskich sklepach a potem odsprzedam tutaj w Norwegii. Czyli pozniej bede mogla sprzedac takie krzeselko po takiej samej cenie jak je kupilam w Polsce :o) Dlatego kupuje rzeczy zawsze drozsze, ktore maja znana marke i w Polsce i w Norwegii ;o)

To fakt... wsumie wszystko kupowalam uzywane i w przystepnej cenie i bylam mega szczesliwa ze wlasnie takie zakupy zrobilam :-) takze bede sie tego trzymac :) a ja tez pozniej wszystko sprzedaje na ebayu wiec zreguly koszta sie zwracaja przynajmniej w polowie ceny :)

reklama
wiem wiem ja też tak robię z tym że ja liczę na 1/2 :-):-)

Do góry