reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny myslalyscie juz kupowac krzeselko do karmienia? Ja pomalu ogladam, i starsznie mi sie podoba to firmy BLOOM, ale cena juz mi sie mniej podoba. Chcialabym takie krzeselko, zeby malo miejsca zajmowalo, zeby mialo tacke no i bylo regulowane, latwe w utrzymaniu czystosci i najwazniejsze zeby bylo wygodne dla malej. Macie juz cos na oku?

reklama
o to kupiłaś sobie już ten śpiworek bo z tego co pisałaś to nie miałaś w zestawie- fajnie a nowy czy używany, a te osłonki są szare:-):-) jak je masz to zamontuj i zrób mi zdjęcie z bliska. co gondoli to ja nie mogę się doczekać aż ją zmienię mi się spacerówa strasznie w buzzie podoba

Aga tak dokupilam sobie spiworek ale juz z tej nowej kolekcji...wiesz co moja spacerowka jest gdzie indziej niz teraz mieszkam ale jak chcesz poczekac to przy najblizszej okazji zrobie Ci zdjecie z tymi owiewkami:-)tak na marginesie to myslalam ze juz tych zestawow sezonowych nie sprzedaja...

Gdyby bylo mnie stac na pewno wybralabym blooma no ale ze mnie nie stac to kupie uzywane Inglesina chyba... no bo nic innego mi sie nie podoba wizualnie na tyle hehehe ale zobaczymy jak bede stac z pieniazkami...

A tak wogole to widze ze mamy identyczny gust co do krzeselek :-)

Klaudzia ale Inglesina jest na koleczkach, a bloom nie. Kurcze nie wiem ktory praktyczniejszy...

Mi sie wydaje ze inglesina jest praktyczniejsza... jak czytam ze bloom jest wykonany z zamszu to troche do dupy no bo przeciez jak wyprac zamsz z marchewki itp???? ciekawa jestem jak wagowo bo wydaje sie ciezki... a z inglesina byl na filmiku podnoszony jednym palcem wiec jak dla mnie super. Oba maja pochylane siedziska, wystarczaja na kilka lat, maja sliczne kolorki, wygladaja stylowo, sa wygodne dla dzieciaczka.... z jedna roznica.... bloom jest o wiele wiele drozszy... wydaje mi sie ze wydanie tyleeee pieniedzy to naprawde przesada.. no ale mowie tak pewnie dlatego ze mnie nie stac na taki, co najwyzej kupie uzywany inglesiny i tez bedzie cacy :-)

reklama
Do góry