reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Klaudzia no nie przesadzaj z ta wyrozumialoscia :o) to tylko krzeselko hi..hi..

moze i tylko krzeselko... ale za ta cene to tu mozna kupic pol samochodu.... albo jakies badziewie no ale auto to auto.... a jak pomysle ze niektorzy dostaja tyle miesiecznej wyplaty to juz wogole....

takze maz wyrozumialy jest napewno..... moj tak jak pisalam stwierdzil ze mnie porabalo... juz uzywany wozek za 1000zl byl dla niego szokiem... bo on myslal ze mozna za 200 kupic :/ hehhe

reklama
To fakt... wsumie wszystko kupowalam uzywane i w przystepnej cenie i bylam mega szczesliwa ze wlasnie takie zakupy zrobilam :-) takze bede sie tego trzymac :) a ja tez pozniej wszystko sprzedaje na ebayu wiec zreguly koszta sie zwracaja przynajmniej w polowie ceny :)

wiem wiem ja też tak robię z tym że ja liczę na 1/2 :-):-)

No i wlasnie o to chodzi ;o) Wychowiemy nasze dzieci tanim kosztem he..he.. Ale z nas "handlary"

moze i tylko krzeselko... ale za ta cene to tu mozna kupic pol samochodu.... albo jakies badziewie no ale auto to auto.... a jak pomysle ze niektorzy dostaja tyle miesiecznej wyplaty to juz wogole....

takze maz wyrozumialy jest napewno..... moj tak jak pisalam stwierdzil ze mnie porabalo... juz uzywany wozek za 1000zl byl dla niego szokiem... bo on myslal ze mozna za 200 kupic :/ hehhe
Klaudzia ty muszisz meza czasem samego na zakupy wypuszczac, zeby sie obeznal chlopak z cenami ;-). Ale on na pewno wie ze ma sprytna zonke, ktora zawsze cos wykombinuje - dobrze a tanio;-)

to u nas o dziwo z wózkiem nie było najmniejszego problemu a kupowaliśmy nowy i teraz taki dumny i zadowolony tatuś po galeriach handlowych wózkiem jeździ:-) bo tak to całymi dniami w pracy :-(
No i wlasnie o to chodzi ;o) Wychowiemy nasze dzieci tanim kosztem he..he.. Ale z nas "handlary"
:-) ale i tak jesteś w lepszej sytuacji bo potem za tą samą cenę sprzedasz ale nie narzekam:-)

Śliczne te krzeselka, BLOOM naprawde robi wrazenie ale ten drugi na filmiku wydaje sie byc funkconalny dzieki tym kółkom.

Ja tez zawsze tak myslalam ze kupie cos drozszego to sprzedam chociaz za pol ceny. W efekcie jest tak ze w 2 lata Zuzia zdazyła wiekszosc takich "inwestycji" zabrudzic, ugryźć, podrapac, pomalowac niezmywalnym mazakiem, porysowac itp, itp:-D Teraz jeszcze Julek dostanie wiekszość w spadku wiec mysle ze bede musiala jeszcze komuś dopłacic zeby to wszystko potem odemnie wziął bo przeciez wyrzucic szkoda:-D

dziewczyny wszystkie krzesełka są fajne :-) tylko trzeba mieć na nie miejsce :-( a u mnie jeśli nie zmienimy mieszkania to niestety już nie bardzo jest gdzie postawić :-( , póki co zamierzam karmić małego w leżaczku a potem najprawdopodobniej kupię coś takiego

Załączniki

• makethumbnail.as&#104.jpg
    makethumbnail.as&#104.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 46
a ja mam krzesełko pozyczone od kolezanki w sumie chyba z 5 czy 6 dzieci sie na nim wychowała no ale nei jestem zadowolona bo pasy ma tylko na brzuchu a miedzy nozkami nei ma zadnego zabezpieczenia i boje sie ze dziecko wyslizgnie mi sie ... pomysle o nowym ewentualnie uzywanym badz o chodziku ....

kasiula a po co ci chodzik? Nie kupuj prędzej będzie chodzić bez chodzika. Tak mi się wydaje, ale moze się myle...

reklama
kasiula a po co ci chodzik? Nie kupuj prędzej będzie chodzić bez chodzika. Tak mi się wydaje, ale moze się myle...
a ja wiem ... nie wiem ... w sumie myslalam o chodziku takim co mozna tez zaczepic takie cos na dol i dziecko se siedzi tylko i ma miejsce zeby jesc i bawic sie ...

zreszta u mnie w rodzinie i wsrod znajomych wszyscy na chodzikach wychowuja dzieci ... i roznie zaczynały chodzic od 8 miesiecy do ponad roku ... wiec zalezy tez od temperamentu dziecka... tzn czy chetne np probowac czy nie :) tak samo jedne dzieci juz sięgają grzechotki a drugie dopiero sie ucza :)

Do góry