reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

kupie dostawkę do spacerówki na pewno ale obawiam sie, ze Kuba mi z niej zwieje. Kuba bardzo niechętnie siedzi w wózku, musze go na siłę zapinać ale pieszo to idzie w takim tempie, że mnie szlak trafia, a wlaciwiie nie dizie ttylko ciągle w czymś grzebie, no i za rękę nie chce chodzić. Nrmalnie do przedszkola wózkiem będzie jeździł!

reklama
Wlasnie ;)

U nas w sklepie dzieciecym sa takie rozne cienkie, male kocyki. Za chyba 19 zł najtansze wiec niedrogo.

A ja sie zastanawiam w co ubierac mloda - robi sie coraz cieplej a ja dalej ubieram ja tak jak przy 15stopniowym mrozie haha. I nie wiem czy kupic cienki kombinezon (tylko jaki?) czy po prostu kurtka i spodnie?

Dziunka ja juz jakis czas temu odłożyłam kombinezon i mala jezdzi w kurtce i spodniach. Na to zakładam tylko koc i mała sie gotuje. Nie wiem w co ja ubrac zeby bylo tak oki.:szok::confused: Zrezygnowac z koca?? Czy dac tylko taki chudy polarowy :confused: Najchetniej to j bym ja w spacerowke wlozyla, ale nie chce jej krzywdy zrobic...

kupie dostawkę do spacerówki na pewno ale obawiam sie, ze Kuba mi z niej zwieje. Kuba bardzo niechętnie siedzi w wózku, musze go na siłę zapinać ale pieszo to idzie w takim tempie, że mnie szlak trafia, a wlaciwiie nie dizie ttylko ciągle w czymś grzebie, no i za rękę nie chce chodzić. Nrmalnie do przedszkola wózkiem będzie jeździł!

a nie chce trzymać się wózka:confused::confused::confused:
a co do wózka i przedszkola....część dzieci jest przywożonych wózkami

Wlasnie ;)

U nas w sklepie dzieciecym sa takie rozne cienkie, male kocyki. Za chyba 19 zł najtansze wiec niedrogo.

A ja sie zastanawiam w co ubierac mloda - robi sie coraz cieplej a ja dalej ubieram ja tak jak przy 15stopniowym mrozie haha. I nie wiem czy kupic cienki kombinezon (tylko jaki?) czy po prostu kurtka i spodnie?

rozmumiem, że zapraszasz mnie do Wejherowa, żebym sobie kupiła u Ciebie w sklepie:confused:;-)

a Młodego pakuje na spacer w kombinezon (taki z polarku, ale troszkę grubszy) i przykrywam grubym kocem...nie jest mu za ciepło:happy:
Wg mnie nie kupuj już kombinezonu, bo Ci się nie przyda. Spodnie i kurtka też mogą być

ja na spacerek różnie ubieram synka bo raz kombinezonik z polarku i koc innym razem kurtka i apodnie no i grubszy koc i jest ok bo jak raz ubrałam go za grubo to tak płakał ze nie umiałam za daleko jechac bo tak sie darł wiec wróciłam sie do domu i przebrałam i było ok.... :)
zapomniałabym zamówiłam sobie ta książeczke zółwika do której ,któraś z Was linka pokazywała-super jest....

o to kupiłaś sobie już ten śpiworek bo z tego co pisałaś to nie miałaś w zestawie- fajnie a nowy czy używany, a te osłonki są szare:-):-) jak je masz to zamontuj i zrób mi zdjęcie z bliska. co gondoli to ja nie mogę się doczekać aż ją zmienię mi się spacerówa strasznie w buzzie podoba

ja to ostatnio mam problem z ubieraniem bo jak slonce to naprawde cieplo a jak nie to chlodniej, ale kombinezonu tez dawno nie zakldalam...kurteczka i spodenki(pod spodenki rajtki) i jak jest zino to w spiworek a jak cieplej to tylko kocykiem przykrywam.....

reklama
Do góry