reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ale też toi piankowe?? kurcze ale fajnie ja muszę śpiworek też kupić i zastanawiam się jeszcze nad zestawem sezonowym bo ten daszek to malutki jest

Aga a nie mialas tego zestawu sezonowego w komplecie??chodzi Ci o ta moskitiere do spacerowki tak??jaki chcesz kolor spiworka kupic??ja mam wozek capri a spiworek granatowy a w srodku turkus...i mi sie daszek nie wydaje malutki...ale kazdy inaczej to ocenia:-)jezdzisz jeszcze w gondolce??

reklama
Tez piankowe, ale xl siedzisko to dokupie jak mlody juz sie nie bedzie miescil. czemu piszesz ze daszek malutki? ja z Olim ostatnio tylko w spacerowce sie wozimy i jest naprawde duzy, a zawsze mozesz go obnizyc w dol i wtedy zalania o wiele wiecej.
a spiworek mamy capri a do limonki kupilam nie oryginalny czarny z zewnatrz i zielonkawy w srodku i w miare to wyglada :-)
kurcze mi ten daszek malutki się wydaję ale my narazie jeszcze w gondoli jeździmy bo śpiworka nie mamy
Aga a nie mialas tego zestawu sezonowego w komplecie??chodzi Ci o ta moskitiere do spacerowki tak??jaki chcesz kolor spiworka kupic??ja mam wozek capri a spiworek granatowy a w srodku turkus...i mi sie daszek nie wydaje malutki...ale kazdy inaczej to ocenia:-)jezdzisz jeszcze w gondolce??
moskitiera była tylko do gondoli do spacerówy mi nie potrzebna bardziej mi chodzi o te osłonki od wiatru a śpiworek chce raccoon pod kolor wózeczka:-);-) Gosia a wy w spacerówie już jeździcie?? u mnie śnieg sypie

kurcze mi ten daszek malutki się wydaję ale my narazie jeszcze w gondoli jeździmy bo śpiworka nie mamy

moskitiera była tylko do gondoli do spacerówy mi nie potrzebna bardziej mi chodzi o te osłonki od wiatru a śpiworek chce raccoon pod kolor wózeczka:-);-) Gosia a wy w spacerówie już jeździcie?? u mnie śnieg sypie
Aga ja mecze jeszcze gondole bo bedzie mi jej zal jak juz przejde na spacerowke chodz spacerowke tez juz chce uzywac:-)planuje gondolke miec do konca marca chodz juz jest mega scisk w niej...czy te oslonki od wiatru sa takie siwe??ja mam pelno akcesorii wiec naszczescie oprocz siedziska xl nie musze nic dokupowac:-)

my właściwie jeździmy od początku w spacerówce :D ale wkładamy nosidelko miękkie do środka. Do podwójnego miałam mniejsze nosidełko i już się Michaś do niego nie mieści, na razie używam jeszcze nosidełka od pojedynczego wózka ale wchodzi na ścisk, więc pewnie na dniach będziemy musieli zrezygnować z nosidła. Oby tylko mrozów nie było. Jak będą to trudno w 5 koców będę zawijać ;)

Kurcze, ja dzisiaj zaczęłam się przymierzać do gondoli z buzza i jestem w szoku, że ona taka mała!!! Dotąd użyłam jej tylko raz żeby Jeremiego podczas Wigili położyć u rodziców. Od tamtej pory na spacery w drugim wózku jeździłam, ale jutro musze się ruszyć z buzzem. Gondola jest tak wąska, że mam wątpliwości czy Jeremi długo wytrzyma..

W mojje "krowie" na szczescie gondola duza i Joasia ma tam calkiem wygodnie:-) ale juz sie nie moge doczekac az ja sprzedam i przesiadziemy sie do lekkiej spacerowki :-D

W mojje "krowie" na szczescie gondola duza i Joasia ma tam calkiem wygodnie:-) ale juz sie nie moge doczekac az ja sprzedam i przesiadziemy sie do lekkiej spacerowki :-D

ja też nie mogę się już doczekać:-):-):-)

też mam dużą gondolkę i nie mam sumienia Młodego przenosić do spacerówki skoro na spacerach tylko śpi;-),a nie jak jego siostra w tym wieku się darła na spacerach:dry:

a ja poszukuję jakiegoś cienkiego kocyka, polecacie coś:confused::confused::confused:

reklama
to Kubie zamontuj dostawkę:happy:

Wlasnie ;)

U nas w sklepie dzieciecym sa takie rozne cienkie, male kocyki. Za chyba 19 zł najtansze wiec niedrogo.

A ja sie zastanawiam w co ubierac mloda - robi sie coraz cieplej a ja dalej ubieram ja tak jak przy 15stopniowym mrozie haha. I nie wiem czy kupic cienki kombinezon (tylko jaki?) czy po prostu kurtka i spodnie?

Do góry