reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a ja szukam małej spacerówki! kocham swój wózek, ale zajmuje nam cały bagażnik (a mały to on nie jest) i na wyjazdy potrzebuję mały wózek :D, potem będzie stał u moich rodziców, jak Martysia będzie pod opieką babci, to nie będę musiała wózka z te i z powrotem taszczyć :)
a spacerówka podoba mi się taka QUATRO PEPE 2010 WÓZEK SPACEROWY + FOLIA WYS 0,0 (931229513) - Aukcje internetowe Allegro tyle, że mam problem z kolorem :D bo wszystkie mi sie podobają :)

reklama
Ale fajna! Juz wiem co kupimy gdy sprzedamy nasza krowe :D Tylko te kolka hmm... ciekawe jak sie sprawdza? Ja tam wzielabym roz, bo ladnie sie z tym szarym komponuje, ale ja nie planuje trzeciego dziecka przez najblizsze 20 lat wiec nie mam potrzeby kupowac koloru neutralnego ;) no i ciekawe ile dokladnie wazy, bo albo slepa jestem albo informacji nie ma...

Mnie ze spacerówek podobaja się PegPerego i McLareny, jak Olaf zacznie siedzieć kupię coś w tym stylu, póki co jeszcze nie myślę dużo na ten temat.

A ja musze sie pochwalic, ze kupilam nowe- dodatkowe siedzisko do BUZZA :D Tak wiec mam limonkowe i capri (turkusowe). bedzie na zmiane. dodam ze siedzisko (praktycznie nowka nie smigana) kosztowala mnie jedyne 25 funtow. Okolo 120zl wiec mysle ze sie oplacalo :D aaa no i do capri dokupilam spiworek od tej samej pani za nie cale 10 funtow

A ja musze sie pochwalic, ze kupilam nowe- dodatkowe siedzisko do BUZZA :D Tak wiec mam limonkowe i capri (turkusowe). bedzie na zmiane. dodam ze siedzisko (praktycznie nowka nie smigana) kosztowala mnie jedyne 25 funtow. Okolo 120zl wiec mysle ze sie oplacalo :D aaa no i do capri dokupilam spiworek od tej samej pani za nie cale 10 funtow

Klaudia to wrzuci zdjecia jak juz dojdzie wszystko..spiworek tez kolor capri?

ale też toi piankowe?? kurcze ale fajnie ja muszę śpiworek też kupić i zastanawiam się jeszcze nad zestawem sezonowym bo ten daszek to malutki jest

Tez piankowe, ale xl siedzisko to dokupie jak mlody juz sie nie bedzie miescil. czemu piszesz ze daszek malutki? ja z Olim ostatnio tylko w spacerowce sie wozimy i jest naprawde duzy, a zawsze mozesz go obnizyc w dol i wtedy zalania o wiele wiecej.
a spiworek mamy capri a do limonki kupilam nie oryginalny czarny z zewnatrz i zielonkawy w srodku i w miare to wyglada :-)

reklama
Gosiu, juz mam bo odebralam osobiscie :) zdjecia cykne jak znajde chwilke :)
to czekam z niecierpliwoscia:-)
Tez piankowe, ale xl siedzisko to dokupie jak mlody juz sie nie bedzie miescil. czemu piszesz ze daszek malutki? ja z Olim ostatnio tylko w spacerowce sie wozimy i jest naprawde duzy, a zawsze mozesz go obnizyc w dol i wtedy zalania o wiele wiecej.
a spiworek mamy capri a do limonki kupilam nie oryginalny czarny z zewnatrz i zielonkawy w srodku i w miare to wyglada :-)

a ja myslalam ze kupilas siedzisko xl...to masz teraz dwa piankowe tak...oj cykaj szybko te zdjecia:-)

Do góry