reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny nasz Pawelek spi w kołysce, ale trzeba bedzie pomyslec o lozeczku i tu jest problem, bo ja bym chciala turystyczne a maz zwykle. Moze mi cos pomozecie, wy juz macie z czego jestescie najbardziej zadowolone
oba mają swoje wady i zalety ;-) ja osobiście wybrałam turystyczne bo po pierwsze ma kółka i mogę sobie małego przetransportować z pokoju do pokoju bez problemu ;-) po drugi ma wyciągane płozy i pełni rolę kołyski :tak: a po trzecie nawet jeśli płozy są schowane to można małego pobujać , minusem jest to że nie bardzo jest jak zawiesić karuzelę ale to mam przy huśtawce więc nie narzekam :-)

reklama
Dziewczyny nasz Pawelek spi w kołysce, ale trzeba bedzie pomyslec o lozeczku i tu jest problem, bo ja bym chciala turystyczne a maz zwykle. Moze mi cos pomozecie, wy juz macie z czego jestescie najbardziej zadowolone

Ja bym jednak drewniane polecila jesli zamierzasz tylko jedno kupic, a najlepiej takie co na tapczanik mozna później przerobic.. :tak:
naprawde trudno powiedziec bo jedno i drugie jest ok tylko inne:happy:

ja mam turystyczne i jestem zadowolona z tym że szkoda bo karuzeli nie da się przytwierdzić chociaż mąż kasiuli ma na to jakiś patent który miała pokazać a nie pokazała:tak::-p

Elizka ma łóżeczko turystyczne, kupując sugerowaliśmy się tym, że wyjeżdżając do rodzinki nie będzie problemu ze spaniem dla Małej. JEsteśmy bardzo zadowoleni, Elizka chyba też, ponieważ tylko 3 noce spędziła w łóżku rodziców a pozostałe smacznie w swoim łóżeczku. Łózeczko można lekko pokołysać.
Ale myslę, ze pomysł Mary_Mary też jest ok, ponieważ takie drewniane łózeczko, które można przerobić później na tapczanik to zakup na dłuższy okres:tak::tak::tak::tak:

Bylismy na spacerze chustowym i małemu zmarzły policzki .... (niczym nie smarowałam aż wstyd sie przyznać) Czym posmarować zeby ochronic przed tym? Da się w ogóle? Dzis polece i kupie tylko napiszcie czego używacie.

JESTESCIE WIELKIE DZIEWCZYNY
Tez jestem chyba bardziej za turystycznym, moze sa takie z karuzela :eek:, a materac to sie do tego osobno kupuje?
Macie moze jakies linki do waszych lozek, tylko ja bym chciala kupic takie na "zywo" dotknac zobaczyc no i oczywiscie nie za drogie (hihihihi) Jesli chodzi o lozko na potem to juz mam upatrzone w ikea takie ktore z dzieckiem rosnie.
Bylismy na spacerze chustowym i małemu zmarzły policzki .... (niczym nie smarowałam aż wstyd sie przyznać) Czym posmarować zeby ochronic przed tym? Da się w ogóle? Dzis polece i kupie tylko napiszcie czego używacie.
ja mam na kazda pogode J$J super i uzywam od wyjscia ze szpitala.

etna powiem Ci szczerze że mam turystycze jestem bardzo ale to bardzo zadowolona:tak: mam melodyjkę z boku i pałąg z zabakami i mogę małą bujać jak w kołysce:tak: kiedy jest na tym yższym oziomie
ale gdybym mieszkała w pl napewno kupiłabym drewniane ale takie barzie wybajerzone:-Dw jakimś dziwnym kształcie:-p
tylko dlatego że widziałam taie jedno co mnie oczarowało ale było zbyt ciężkie żeby tu kupić później się z nim przenosić a turystyczne jest lekkie i poręczne:tak:

ja uzywam "nivea na każdą pogodę" ale mordki mu to nie ogrzeje ;-)mój od razu zasypia i po spacerze am wręcz gorące policzki bo tam sobie chucha i ja go dodatkowo grzeję.

reklama
JESTESCIE WIELKIE DZIEWCZYNY
Tez jestem chyba bardziej za turystycznym, moze sa takie z karuzela :eek:, a materac to sie do tego osobno kupuje?
Macie moze jakies linki do waszych lozek
etna ja mam takie ŁÓŻECZKA / KOJCE ARTI MIŚ 4 KOLORY - PROMOCJA (923595938) - Aukcje internetowe Allegro i dodatkowo dokupiłam sobie do niego materacyk bo ten załączony jest składany i wydaje mi się że niebyłby wygodny ;-), z przewijaka też nie korzystam bo mam osobny z wanienką :tak: ale generalnie jestem zadowolona :-)

Do góry