reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

JESTESCIE WIELKIE DZIEWCZYNY
Tez jestem chyba bardziej za turystycznym, moze sa takie z karuzela :eek:, a materac to sie do tego osobno kupuje?
Macie moze jakies linki do waszych lozek, tylko ja bym chciala kupic takie na "zywo" dotknac zobaczyc no i oczywiscie nie za drogie (hihihihi) Jesli chodzi o lozko na potem to juz mam upatrzone w ikea takie ktore z dzieckiem rosnie.
ja mam na kazda pogode J$J super i uzywam od wyjscia ze szpitala.

ja mam takie MAMTU KOJEC PANDA 2xDNO PRZEW+WIBRA+PŁOZY+EFEKTY (939209532) - Aukcje internetowe Allegro jest w full wypasie i jestem zadowolona a kolor mam bezowy :) a centa śmieszna... :)

reklama
Ja tez chcialam kupic dla mlodej kosmetyki tej firmy, poszlam do sklepu i dobrze ze mam swira na punkcie dat waznosci i sprawdzilam - przeterminowane. Nie wiem jak to sie stalo ale w nastepnym skiepie bylo to samo. No i sie zrazilam :-(

może dlatego, że rzadko kupowane i im zostały :confused::confused::confused:

Bardzo mi sie podoba, a materacyk kupowalas jeszcze osobno? Masz moze gdzies na zdjeciach albo zakupach wstawione zdjecie lozeczka?

kupowalam jeszcze kokos pianka gryka bo te materace od lozeczek sa twarde ... IMG_0026..jpgIMG_0053..jpgIMG_0052..jpg
jedynie przewijak miekki to niezbyt ale maz wycial sklejke na wymiar i owinelam podkladem i pozniej taka ceratka z froty i jest super ! :)

JESTESCIE WIELKIE DZIEWCZYNY
Tez jestem chyba bardziej za turystycznym, moze sa takie z karuzela :eek:, a materac to sie do tego osobno kupuje?
Macie moze jakies linki do waszych lozek, tylko ja bym chciala kupic takie na "zywo" dotknac zobaczyc no i oczywiscie nie za drogie (hihihihi) Jesli chodzi o lozko na potem to juz mam upatrzone w ikea takie ktore z dzieckiem rosnie.

JA MAM TAKIE ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC DREAM * BABY DESIGN (929012816) - Aukcje internetowe Allegro I ONO MA LAMPKĘ MELODYJKI I WIBRACJE, MATERAC DOKUPOWAŁAM GRYCZANO KOKOSOWY BO TEN CO BYŁ W ŁÓŻECZKU TO JEST TYPOWO TURYSTYCZNY

kupowalam jeszcze kokos pianka gryka bo te materace od lozeczek sa twarde ... Zobacz załącznik 219895Zobacz załącznik 219896Zobacz załącznik 219897
jedynie przewijak miekki to niezbyt ale maz wycial sklejke na wymiar i owinelam podkladem i pozniej taka ceratka z froty i jest super ! :)

JA MAM TAKIE ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC DREAM * BABY DESIGN (929012816) - Aukcje internetowe Allegro I ONO MA LAMPKĘ MELODYJKI I WIBRACJE, MATERAC DOKUPOWAŁAM GRYCZANO KOKOSOWY BO TEN CO BYŁ W ŁÓŻECZKU TO JEST TYPOWO TURYSTYCZNY

Dziekuje bardzo za zdjecia i link musze sie na cos zdecydowac,

a ja mam problem bo... koleżanka pożyczyła mi swoje krzesełko do karmienia ale ono nie ma pozycji półleżącej ...i dopiero moge sadzac pawełka do karmienia gdy bedzie sam siedzial ... i nie wiem czy nie kupic innego bym miala juz swoje ... moze jakies niedrogie bym znalazla ... yh sama nie wiem ... moze macie jakies i polecacie cos ?

kasiu ja tez rozgladam sie za krzeselkiem...
NEW CHILDS HAUCK ZOOMY HIGH LOW RECLINE FEEDING CHAIR on eBay (end time 07-Mar-10 20:46:27 GMT)
GRACO CONTEMPO HIGHCHAIR OCEAN like cosatto noodle on eBay (end time 06-Mar-10 19:49:45 GMT)
narazie te sobie upatrzylam,ale jeszcze nie wiem...

a wlasnie znalazlam taki http://cgi.ebay.co.uk/Chicco-Happy-...ng_Highchairs_Boosters_LE?hash=item4cedcb9908
i zastanawiam sie czy go nie wziasc....uzywany ale wyglada dobrze i niedrogi, poza tym chicco to dobra firma...tak mysle....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry