reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja smaruję tym BUBCHEN KREM NA WIATR I ZIMNO Z NIEMIEC (923324143) - Aukcje internetowe Allegro

jak dla mnie wszystkie kosmetyki tej serii są rewelacyjne

Ja tez chcialam kupic dla mlodej kosmetyki tej firmy, poszlam do sklepu i dobrze ze mam swira na punkcie dat waznosci i sprawdzilam - przeterminowane. Nie wiem jak to sie stalo ale w nastepnym skiepie bylo to samo. No i sie zrazilam :-(

Bylismy na spacerze chustowym i małemu zmarzły policzki .... (niczym nie smarowałam aż wstyd sie przyznać) Czym posmarować zeby ochronic przed tym? Da się w ogóle? Dzis polece i kupie tylko napiszcie czego używacie.

ja uzywam "nivea na każdą pogodę" ale mordki mu to nie ogrzeje ;-)mój od razu zasypia i po spacerze am wręcz gorące policzki bo tam sobie chucha i ja go dodatkowo grzeję.

Ja tak samo jak Kilolek - co prawda goracych polikow nie mamy ale cieple sa. Staram sie tez ja zakrywac troche z bokow kapturem moim zeby jej tam nie nawialo.

Bylismy na spacerze chustowym i małemu zmarzły policzki .... (niczym nie smarowałam aż wstyd sie przyznać) Czym posmarować zeby ochronic przed tym? Da się w ogóle? Dzis polece i kupie tylko napiszcie czego używacie.
ja używam Dermosan na zimę. kupuję w aptece, nie jest drogi a rewelacyjny i nie uczula

etna ja mam takie ŁÓŻECZKA / KOJCE ARTI MIŚ 4 KOLORY - PROMOCJA (923595938) - Aukcje internetowe Allegro i dodatkowo dokupiłam sobie do niego materacyk bo ten załączony jest składany i wydaje mi się że niebyłby wygodny ;-), z przewijaka też nie korzystam bo mam osobny z wanienką :tak: ale generalnie jestem zadowolona :-)
Bardzo mi sie spodobalo, a mialas z tej strony zamawiane czy z innej? No i jeszcze mnie ciekawi jaki mialas materacyk a i czy te lozka moge zobaczyc np gdzies w hurtowni
fajne:tak:
ja m,am Espiro Melody i nie używam materacyka dodatkowego, na tym kupnym mam ciepły koc i na to prześcieradełko:tak:
Ładne łożeczko, ale troche drogie, mysle jeszcze o dokupieniu przewijaki, a pozniej chce kupic ladne lozko takie ktore mu na dluzej starczy. I tak duzo kasy poszlo w kolyske
ja używam Dermosan na zimę. kupuję w aptece, nie jest drogi a rewelacyjny i nie uczula
o tym nie slyszalam moze i ja sobie kupie :)

Bardzo mi sie spodobalo, a mialas z tej strony zamawiane czy z innej? No i jeszcze mnie ciekawi jaki mialas materacyk a i czy te lozka moge zobaczyc np gdzies w hurtowni
kupiłam na allegro tylko od innego sprzedającego , zapisz sobie nazwę i popytaj w sklepach żeby pooglądać :-)
materac to jest taki rozkładany , jak będe mieć chwilę jutro to zrobię ci zdjęcie , moim zdaniem się nie nadaje żeby dzidzia na stałe na nim spała ;-) , możesz też zrobić tak jak pisała Kamcia i położyć na nim koc , ja kupiłam materacyk za ok 60zł:tak:

Poniewaz watek o wozkach jest przeniesiony do archiwum to napisze tutaj ;-)

Potrzebuje Waszej rady.
Chce sprzedac wozek, bo nie mam zamiaru korzystac ze spacerowki. Po pierwsze dlatego ze jest ciezki jak cholera - wersja gleboka 17 kg, a spacerowa 14kg. A mam duzo schodow w dol ;-) Spacerowke mam tez po Julce, ale ta tez ciezka i bede z niej korzystac tylko w Karwii na plazy bo ma duze kola. Mam tez taka zwykla skladana parasolke, ale ona juz dla starszych dzieci bo nie ma regulowanego oparcia.

W zwiazku z powyzszym chce kupic cos lekkiego, o ladnych czterech kolkach (nie podwojnych) i wygodnego. Tanie tez by moglo byc ;-):-D

p.s. Buzz odpada :-D

p.s.2 W sumie mamy zamiar nosic sie w chuscie, ale moj A chusty nie chce na siebie zalozyc wiec on musi jakis wozek miec ;-)

O takie kolka moga byc bo sa takie w sam raz, mi chodzilo raczej o takie male, plastikowe, podwojne koleczka :-D

te są spore, jak na spacerówkę to uważam, ze duże. Ale troche terkoczą. Kubie nie przeszkadza, a jak będzie z młodym to zobaczymy

reklama
dziunka24 ja miałam do Patuli tę spacerówkę z BD i byłam bardzo zadowolona, więc polecam, bo warto

Do góry