reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny poradzcie... chcialam malej kupic lezaczek/bujaczek taki przenosny. Ale przewaznie wszystkie sa do 9 kg. czyli nie wystarczylby na dlugo bo mala juz wazy 6kg. Widzialam ze sa do 18kg z Fisher price, ale, ale czy one sa wygodne dla dziecka?
Igor go ma i jest zadowolony:-):-) zresztą ja też bo mogę sobie go wszędzie zabrać tzn jak jestem w kuchni to on ze mną a mamy taki:
NOWOŚĆ 2010! Fisher Price Fotelik-Bujaczek!Wawa! (919676413) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny poradzcie... chcialam malej kupic lezaczek/bujaczek taki przenosny. Ale przewaznie wszystkie sa do 9 kg. czyli nie wystarczylby na dlugo bo mala juz wazy 6kg. Widzialam ze sa do 18kg z Fisher price, ale, ale czy one sa wygodne dla dziecka?

My tez mamy i maly bardzo lubi w nim siedziec a ja moge np. spokojnie ugotowac obiad:tak:

Dzieki :o) Jutro zamowie sobie na allegro. Ciekawe ile mnie bedzie kosztowala przesylka do Norwegii??? Dzisiaj bylam ogladac lezaczki w sklepie i nie mieli wyboru, jedynie mieli lezaczek baby bjørn, ktory mi sie i tak nie podobal :eek: a i cena byla kosmiczna:szok:

Dzieki :o) Jutro zamowie sobie na allegro. Ciekawe ile mnie bedzie kosztowala przesylka do Norwegii??? Dzisiaj bylam ogladac lezaczki w sklepie i nie mieli wyboru, jedynie mieli lezaczek baby bjørn, ktory mi sie i tak nie podobal :eek: a i cena byla kosmiczna:szok:

Ta firma , ze tak powiem bardzo się ceni. W oliwskiej hurtowni Mama i ja te lezaczki są tylko na zamówienie.. a cena ?hmm.,,przemilcze:tak:

Kingula ja kupowałam leżaczek w sklepie internetowym tutaj w Norwegii , jak mój D wróci z pracy to Ci linka do tego sklepu podeśle , bo to fakt że w sklepach to nic ciekawego nie mają :tak:

Dziewczyny nasz Pawelek spi w kołysce, ale trzeba bedzie pomyslec o lozeczku i tu jest problem, bo ja bym chciala turystyczne a maz zwykle. Moze mi cos pomozecie, wy juz macie z czego jestescie najbardziej zadowolone

reklama
Etna jak macie duzy dom to fajnie miec w sypialni lozeczko, a np. na dole w salonie kojec czy lozeczko turystyczne. Ze wzgledow bezpieczenstwa chyba lepsze sa wlasnie kojce i turystyczne bo w nich dziecko sobie zebow nie wybije ;-)

Do góry