reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

super widac podoba sie synkowi :)

Cleo super:tak::tak: Najważniejsze ze malemu sie podoba:tak:

Dzięki podoba się podoba :)

ja widzialam ostatnio w gazecie ( chyba RODZICE MAŁEGO DZIECKA) różne propozycje spacerówek i zakochałam się w scooterze emaljunga -kolor zielony. Nie wszystkim podobaja sie jego kola ale jak dla mnie super- bedzie mozna po lesie i po plazy jezdzic.Troche drogi jest bo tak srednio to koszt 900 zł.
Moze któraś z Was ma z nim jakies doswiadczenia lub slyszała jakies opinie?
Wózek Emmaljunga Scooter 2.0 2010: Sklep Internetowy Baby Fant

Jesli chodzi o model to nie wiem, ale firma bardzo dobra:tak:

Dla mnie super ta spacerówka..w ogole podobają mi sie konkretne stabilne a nie jakies tam plastikowe składanki.Minusem jest waga jaktrzeba znosić.Znana firma w Warszawie pełno tego takl jak i xlanderów:sorry:

Moja spacerówa tez jest super, ale za wczesnie jeszcze:-p

reklama
A ja wczoraj posatnowilam wyprobowac spacerowke.... i jestem pod wielkim wrazeniem :-D:-D:-D
Bylo az 15 stopni wiec nie moglam sie oprzec.... przykrylam go poczwornie zlozonym kocykiem i cacy ale na nastepna zime napewno kupie spiworek...
Maly w koncu byl zadowolony gdy nie spal, bo wszystko widzial dookola, choc lezal ciagle w pozycji lezacej (do pol siedzacej ustawilam tylko do zdjecia)
Nie bylo mu zimno, ciagle sprawdzalam hehe
Ogolnie super ale narazie chowam spacerowke bo znowu sie ochlodzilo...
no i jedyne co mnie wkurzalo to te pasy a dokladniej te poduszeczki ktore sa nalozone na pasy... nie mialam czasu zeby dokladniej sie im przyjrzec ale przeszkadzaly gdy chcialam zapiac malego...

dodam jeszcze ze maly lezal/ siedzial w spacerowce jak krolewicz!!!! i nie dziwie sie teraz dziewczynom ktore w lecie od poczatku woza swoje maluszki w spacerowce buzza bo jest dopasowana do kazdego wieku idealnie :tak:

no nic... zostalo mi jedynie uwiecznic to na zdjeciu hehe. Z dedykacja dla milosniczek BUZZA :-D:-D:-D

DSC04133.jpgDSC04132.jpg

A ja wczoraj posatnowilam wyprobowac spacerowke.... i jestem pod wielkim wrazeniem :-D:-D:-D
Bylo az 15 stopni wiec nie moglam sie oprzec.... przykrylam go poczwornie zlozonym kocykiem i cacy ale na nastepna zime napewno kupie spiworek...
Maly w koncu byl zadowolony gdy nie spal, bo wszystko widzial dookola, choc lezal ciagle w pozycji lezacej (do pol siedzacej ustawilam tylko do zdjecia)
no i jedyne co mnie wkurzalo to te pasy a dokladniej te poduszeczki ktore sa nalozone na pasy... nie mialam czasu zeby dokladniej sie im przyjrzec ale przeszkadzaly gdy chcialam zapiac malego...

dodam jeszcze ze maly lezal/ siedzial w spacerowce jak krolewicz!!!! i nie dziwie sie teraz dziewczynom ktore w lecie od poczatku woza swoje maluszki w spacerowce buzza bo jest dopasowana do kazdego wieku idealnie :tak:

no nic... zostalo mi jedynie uwiecznic to na zdjeciu hehe. Z dedykacja dla milosniczek BUZZA :-D:-D:-D

Klaudia super zdjecia:-)ja tez sie nie moge doczekac spacerowki ale u nas jest stanowczo za zimno chodz spiworek mam:-)

ale ci ZAZDROSZCZĘ!!!! piękne zdjęcia ja już nie mogę się doczekać spacerówy dużo bardziej mi się podoba od gondoli a śpiworek muszę na zimę też kupić

DZIEWCZYNY czy któras z was ma podgrzewacz z TT bo ja kupiłam bez instrukcji i nie wiem jak się go używa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Widzę, że temat wózków na tapecie. Ja niestety mam w bardzo dobrym stanie wózek po Adasiu więc nie kupię nowego. Ale zakupiłąm w tym tygodniu kojec. NOWY kojec/kojce BERBER KAJA 3XKOLOR paseczki (909497199) - Aukcje internetowe Allegro to już z myślą powrotu do pracy, będzie u mojej mamy zamiast łóżeczka dla Oliwki. Fajnie bo nie muszę opłacac niani, ale wszytko muszę miec razy dwa (krzesełka do karmienia, wózki, butelki itp.)

Do góry