Kasiiula
mamusia Pawełka :)
albo zostawisz dla 2 dzieckatez widzialam i wlasnie potrzebuje 320 ml a nie chce 125 ml (mam ich 3) a ze igi je coraz wiecej...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
albo zostawisz dla 2 dzieckatez widzialam i wlasnie potrzebuje 320 ml a nie chce 125 ml (mam ich 3) a ze igi je coraz wiecej...![]()
nie koniecznie, bo moze na pół leżąco być, albo nawet całkiem na płasko. Ja kolo kwietnia zamierzam się przesiaść.Super wyglada, ale cena jak dla mnie mocno mocno za duza
Ps. Korzystajac z okazji zapytam: kiedy dziecko przeniesiecie do spacerowki??
Ja mam gondole + spacerowke i powiem wam ze mala ma juz powoli ciasno w gondolce. Wiem ze powinno dziecko siedziec -czyli ok 6m-c. A co ze spacerowka ktora mozna rozlozyc do lezenia??
no dokładnie. Ja swoją spacerówką na pompowanych kołach już 3 zime jeźdże mimo, ze mam mała spacerowkę i to juz druga to żadna śniegom nie daje razya ja spacerowke mam od wozka i bede w niej jezdzila ... dopiero za rok na wiosne kupie zapewne mniejsza skladana jakas a jak narazie puki synek nie bedzie chodzil mi nie potrzebna a pozniej zima wiec szybciej spacerowka przejase przez zaspy od wozka co ma duze kola niz zwykla taka .... takie moje zdanie![]()
a zauważcie ze duzo dzieci co rodza sie latem sa wozone w spacerówkach na płasko rozłożonych bądź prawie płasko
super widac podoba sie synkowiWłasnie przyszedł leżaczek :-)
Cleo superNajważniejsze ze malemu sie podoba
ja widzialam ostatnio w gazecie ( chyba RODZICE MAŁEGO DZIECKA) różne propozycje spacerówek i zakochałam się w scooterze emaljunga -kolor zielony. Nie wszystkim podobaja sie jego kola ale jak dla mnie super- bedzie mozna po lesie i po plazy jezdzic.Troche drogi jest bo tak srednio to koszt 900 zł.
Moze któraś z Was ma z nim jakies doswiadczenia lub slyszała jakies opinie?
Wózek Emmaljunga Scooter 2.0 2010: Sklep Internetowy Baby Fant
Cleo superNajważniejsze ze malemu sie podoba
ja widzialam ostatnio w gazecie ( chyba RODZICE MAŁEGO DZIECKA) różne propozycje spacerówek i zakochałam się w scooterze emaljunga -kolor zielony. Nie wszystkim podobaja sie jego kola ale jak dla mnie super- bedzie mozna po lesie i po plazy jezdzic.Troche drogi jest bo tak srednio to koszt 900 zł.
Moze któraś z Was ma z nim jakies doswiadczenia lub slyszała jakies opinie?
Wózek Emmaljunga Scooter 2.0 2010: Sklep Internetowy Baby Fant