reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Widzę, że temat wózków na tapecie. Ja niestety mam w bardzo dobrym stanie wózek po Adasiu więc nie kupię nowego. Ale zakupiłąm w tym tygodniu kojec. NOWY kojec/kojce BERBER KAJA 3XKOLOR paseczki (909497199) - Aukcje internetowe Allegro to już z myślą powrotu do pracy, będzie u mojej mamy zamiast łóżeczka dla Oliwki. Fajnie bo nie muszę opłacac niani, ale wszytko muszę miec razy dwa (krzesełka do karmienia, wózki, butelki itp.)
podoba mi się:tak:

reklama
A ja wczoraj posatnowilam wyprobowac spacerowke....

ale Ci zazdroooszczęęę!!!! no ja się też doczekać nie mogę, a ponieważ mam śpiworek, to niech tylko śnieg stopnieje, a mróz minie ... :cool::cool:
A nam właśnie przyszła mata Fisher Price'a
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST KARUZELA ! (902806186) - Aukcje internetowe Allegro
kolejna zabawka do kolekcji maluszka. Synek jeszcze spi ale później zrobię foteczkę. Mam nadzieję, że mu przypadnie do gustu.

a moja mała ma tę mniejszą wersję. Super, bo zabaweczki w zasiegu rączek, Gaja już umie włączać muzyczkę kulką od kotka i obrywać motylki :-D

Załączniki

• DSC00602_mata.jpg
    DSC00602_mata.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 43
Dziunka
Fotelik Jane Racing zdał egzamin :tak:
Dopiero raz w nim mała jechała ale spała całą drogę z Krakowa do Zabrza więc chyba wygodny.. ;-)

No to sie chyba na niego zdecyduje:tak:

Madzia zglupialam :eek::eek::eek: Ja myslalam ze mialam kojec brevi dla Julki, potem go sprzedalam i mamie polecilam by go kupila teraz dla Miłka. Patrze a on jest taki jakis maly do mojego ale mysle no nic, moze faktycznie byl taki maly. Az w koncu zobaczylam ten co Ty kupilas! Toz ja mialam Berber a nie Brevi!

dziewczyny w auchan sa xxl promocje na rzeczy dzieciece: kosmetyki, kojce, wozki, ciuchy etc. (przynajmniej u mnie) i inne akcesoria:tak:

Obiecałam to pokażę:-)Ubranko na chrzciny dla Igorka wykonane przez babcię i prababcię:-)

Załączniki

• DSCN0074.jpg
    DSCN0074.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 49
Obiecałam to pokażę:-)Ubranko na chrzciny dla Igorka wykonane przez babcię i prababcię:-)

Cleo cudowne ubranko:-)a skad wzielas wzor??bo mojego meza babcia i ciotki tez robia na szydelku czy drutach ale to potrzebny wzor...daj jakis namiar...i kiedy bedziecie chrzcic??

reklama
Do góry