reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
No jakto co?? Post to zero imprez, slubów nie ma to myslalam ze tez nie chrzcza dzieci...
Mojego Ł kuzynce jak był ksiądz to zapytał kiedy będą chrzciny to jak powiedziala date i ona przypadala na post to powiedzial tak:
-chodzi Pani do Koscioła
- tak, oczywiscie:-D - odpowiedz kuzynki, hehe:-D
- to chyba Pani nie chodzi skoro Pani nie wie ze w poscie nie chrzci sie:szok:
Tupet, nie?? No i własnie myslałam ze w poscie nie ochrzczą, no ale jak tak to super. My chrzcimy w swieta:tak:

Dziewczyny, ja nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi super strojami dla chrzczonych dzieciaków :cool: Czy zimą dziecko nie ma na sobie i tak kombinezonu? Czy kombinezon też musi być jakiś specjalny? Na ostatnich chrzcinach byłam z 15 lat temu i niewiele pamiętam :rofl2:

Dziewczyny, ja nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi super strojami dla chrzczonych dzieciaków :cool: Czy zimą dziecko nie ma na sobie i tak kombinezonu? Czy kombinezon też musi być jakiś specjalny? Na ostatnich chrzcinach byłam z 15 lat temu i niewiele pamiętam :rofl2:

Moja corka nie miala kombinezonu. Tylko grubo ubrana pod sukienke itd a na gore kremowa kurteczka wiec i tak bylo wszystko widac ;-)

moj synek mial kombinezon, pod spodem biale spioszki nowe z jakims srebrnym nadrukiem kroliczka jezeli sie nie myle.... kombinezonik bialy w gwiazdeczki i wygladal cacy a bez kombinowania :tak:;-) i faktycznie po powrocie do domu (chrzciny robilismy u siebie) nakarmilam go, maly mi ulal przy okazji takze na swierze biale spioszki wiec musialam go przebrac i tyle bylo z ubranka :-D

To ja chyba poczekam z chrzcinami do lata - biała sukienka i finito :-D:-D:-D A i tak najpierw muszę znaleźć kościół, w którym ochrzczą dziecko ze związku niesakramentalnego - nasz proboszcz się nie zgodził :ninja2::-D

reklama
A i tak najpierw muszę znaleźć kościół, w którym ochrzczą dziecko ze związku niesakramentalnego - nasz proboszcz się nie zgodził :ninja2::-D

Zostawię to bez komentarza:wściekła/y::no:

A jak juz jestesmy przy temacie chrzin, to nie wiecie czy chrzesny moze miec slub cywilny. Moj kuzyn mial byc chrzesnym od poczatku, ale ze im sie dzidzius trafił to wzieli slub cywilny na jesieni a koscielny chca w tym roku w lato. Niestety chrzest Julka bedzie przypadal jak jego wójek będzie zył (ze sie powtórze) w zwiazku niesakramentalnym i pewnie nie bedzie mogl malego podawac.

Ostatnia edycja:
Do góry