reklama
C
Cleo1981
Gość
a co ma post do chrzcin ???Cleo - to w poscie chrzcza? myslalam ze nie
dziubasek08
Fanka BB :)
no własnie?a co ma post do chrzcin ???
No jakto co?? Post to zero imprez, slubów nie ma to myslalam ze tez nie chrzcza dzieci...
Mojego Ł kuzynce jak był ksiądz to zapytał kiedy będą chrzciny to jak powiedziala date i ona przypadala na post to powiedzial tak:
-chodzi Pani do Koscioła
- tak, oczywiscie - odpowiedz kuzynki, hehe
- to chyba Pani nie chodzi skoro Pani nie wie ze w poscie nie chrzci sie
Tupet, nie?? No i własnie myslałam ze w poscie nie ochrzczą, no ale jak tak to super. My chrzcimy w swieta
Mojego Ł kuzynce jak był ksiądz to zapytał kiedy będą chrzciny to jak powiedziala date i ona przypadala na post to powiedzial tak:
-chodzi Pani do Koscioła
- tak, oczywiscie - odpowiedz kuzynki, hehe
- to chyba Pani nie chodzi skoro Pani nie wie ze w poscie nie chrzci sie
Tupet, nie?? No i własnie myslałam ze w poscie nie ochrzczą, no ale jak tak to super. My chrzcimy w swieta
Dziewczyny, ja nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi super strojami dla chrzczonych dzieciaków Czy zimą dziecko nie ma na sobie i tak kombinezonu? Czy kombinezon też musi być jakiś specjalny? Na ostatnich chrzcinach byłam z 15 lat temu i niewiele pamiętam
D
dziunka24.
Gość
Dziewczyny, ja nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi super strojami dla chrzczonych dzieciaków Czy zimą dziecko nie ma na sobie i tak kombinezonu? Czy kombinezon też musi być jakiś specjalny? Na ostatnich chrzcinach byłam z 15 lat temu i niewiele pamiętam
Moja corka nie miala kombinezonu. Tylko grubo ubrana pod sukienke itd a na gore kremowa kurteczka wiec i tak bylo wszystko widac ;-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
moj synek mial kombinezon, pod spodem biale spioszki nowe z jakims srebrnym nadrukiem kroliczka jezeli sie nie myle.... kombinezonik bialy w gwiazdeczki i wygladal cacy a bez kombinowania ;-) i faktycznie po powrocie do domu (chrzciny robilismy u siebie) nakarmilam go, maly mi ulal przy okazji takze na swierze biale spioszki wiec musialam go przebrac i tyle bylo z ubranka
dziubasek08
Fanka BB :)
mój miał biały kombinezonik ))
reklama
A i tak najpierw muszę znaleźć kościół, w którym ochrzczą dziecko ze związku niesakramentalnego - nasz proboszcz się nie zgodził
Zostawię to bez komentarza
A jak juz jestesmy przy temacie chrzin, to nie wiecie czy chrzesny moze miec slub cywilny. Moj kuzyn mial byc chrzesnym od poczatku, ale ze im sie dzidzius trafił to wzieli slub cywilny na jesieni a koscielny chca w tym roku w lato. Niestety chrzest Julka bedzie przypadal jak jego wójek będzie zył (ze sie powtórze) w zwiazku niesakramentalnym i pewnie nie bedzie mogl malego podawac.
Ostatnia edycja: