reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Super wyglada, ale cena jak dla mnie mocno mocno za duza :szok:

Ps. Korzystajac z okazji zapytam: kiedy dziecko przeniesiecie do spacerowki??

Ja mam gondole + spacerowke i powiem wam ze mala ma juz powoli ciasno w gondolce. Wiem ze powinno dziecko siedziec -czyli ok 6m-c. A co ze spacerowka ktora mozna rozlozyc do lezenia??

Ja przejde na spacerowke jak sie zrobi cieplej-cos kolo wiosny;-)

Ale mam dzis szczescie do promocji! Pojechalismy z samego rana do auchan i portu rumia. A tak z glupoty ;-) Patrze a kazdym prawie sklepie promocje do -70%:szok: wiec rach ciach, najpierw 5-10-15. Kupilam Julci fajne bluzki przecenione o 50 %, Asce body za 10zł, czapke zimowa 5zł. Potem Smyk, a tam znowu bluzka dla Julki z 40 zł na 20zł, rekawiczki Disneya dla Joasi za 5zł. A na samym Auchan super jeansy dla Joaski za 7zł :szok: Moja mama padla jak je zobaczyla :-D
Na koniec pojechalismy do Biedronki a tam te spiworki do spania ktore byly jak dobrze pamietam za 30 zł byly przecenione na 10zł. Wiec kupiłam bo Aska rozkopuje sie jak smok od jakiegos czasu.

Ja spacerowki nie kupuje, bo po pierwsze mam zamiar nosic w chuscie a nie wozkiem sie meczyc;-) po drugie mam awaryjna spacerowke po Julce - taka Zobacz załącznik 204011 , a po trzecie mam zwykla spacerowke-parasolke tak zeby zabrac po pache w razie czegos;-) Choc mysle ze obie nie beda potrzebne...no chyba ze ta pierwsza jako lozeczko na plazy ;-):-) Moj gleboki tez ma wersje spacerowa, ale niedlugo bede go sprzedawac...

a ja spacerowke mam od wozka i bede w niej jezdzila ... dopiero za rok na wiosne kupie zapewne mniejsza skladana jakas a jak narazie puki synek nie bedzie chodzil mi nie potrzebna a pozniej zima wiec szybciej spacerowka przejase przez zaspy od wozka co ma duze kola niz zwykla taka .... takie moje zdanie :)

a ja spacerowke mam od wozka i bede w niej jezdzila ... dopiero za rok na wiosne kupie zapewne mniejsza skladana jakas a jak narazie puki synek nie bedzie chodzil mi nie potrzebna a pozniej zima wiec szybciej spacerowka przejase przez zaspy od wozka co ma duze kola niz zwykla taka .... takie moje zdanie :)

No masz racje, duze kola bezcenne :tak::-)

reklama
tez widzialam i wlasnie potrzebuje 320 ml a nie chce 125 ml (mam ich 3) a ze igi je coraz wiecej...:cool2:
to mniejsze butelki będziesz mieć na herbatki albo na soczki jak zacznie pić ;-)

też mam spacerówkę ,wystarczy że wyjmę gondolę i już , ale zastanawiam się nad zakupem czegoś lżejszego i z hamulcem ręcznym bo pojeździłam troche po moich górkach i brakuje hamulca jak nic ;-) ,ale raczej nie będe się wykosztowywać zbytnio i kupię coś na allegro używanego :tak:, mam już nawet coś na oku tylko czekam na foto jak się rozkłada oparcie ;-)

Do góry