reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama

Piekna to prawda ;-)

Ja najpiew o fotelikach...
Mówilam Wam, ze sprawdzę zy rzeczywiście te foteliki 0-25 się nadają dla naszych maluchów Miałam w domu taki po kubie, fakt, ze nie najlepszy, bo firma dość badziiewna Meggy. ustawiłam na kanapie jak w samochodzie i przetestowałam.
Wklejam fotki:
1) fotelik w pozycji zwykłej, siedzącej
2) fotelik w pozycji "Półleżącej"!!!!! Zobaczcie, różnie ca niewielka! Nie wiem czy wszystkie foteliki tak mało się rozkładają ale te ktore ja oglądałam wtedy gdy ten kupowąłam rozkładałay się tyle samo. A oglądałam Chicco, Conego, Babay Design. Być moze droższe rozkładają sie lepiej, nie wiem
3) malec w foteliku
WNIOSEK - LIPA!!!!!!! moim zdaniem nie nadae sie zupelnie!

No nie wyglada dobrze. :no:

Kilolek mowila o fotelikach 0-25kg a ten jest taki do 13kg :tak:

moja córka miała chicco i on się kładł duużo bardziej! tak, że nóżki miała powyżej głowy.. może coś nie do końca pociągnęłaś?

A ja tu ostatnio wkleilam link takiego chicco-ale on jest do 18 kg i na zdjeciach w necie wyglada to tak:
Fotelik samochodowy Chicco Proxima 0-18 gwara (897080743) - Aukcje internetowe Allegro

I wydaje sie ze rozklada sie bardziej.

A jesli chodzi o te Meggy to one sie tylko tak rozkladaja jak Kilolek pokazala.

Kilolek mowila o fotelikach 0-25kg a ten jest taki do 13kg :tak:
dokładnie

ale kingula ttrzeba przyznać, ze bardzo fajny, choć nie najtańszy. A powiedz mi czy jego mozna wpiąć w samochodzie w takiej pozycji leżącej? Tak pytamz ciekawości

Z tymi większymi fotelikami to jeszcze jest tak, że jak są ustawione przodem do kierunku jazdy to ta pozycja półleżąca będzie niższa, bo siedzenie jest pochyłe w samochodzie

Ja mam strasznie duży wózek , to raczej WÓZ niż wózek :-D.
Niedługo sie wyprowadzamy do bloku:dry: więc boje sie ze nie dam rady znieśc/wnieśc go do mieszkania sama. Chciałam kupić wózek spacerowy , teraz jakoś się przemęcze ale spacerówka musi być i to lekka. Dodam ze i tania :tak: bo teraz tyle spraw mamy na głowie i wydatków:sorry2:.
Mi by pasowało do 200zł ale czy taki wózek istnieje? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja mam strasznie duży wózek , to raczej WÓZ niż wózek :-D.
Niedługo sie wyprowadzamy do bloku:dry: więc boje sie ze nie dam rady znieśc/wnieśc go do mieszkania sama. Chciałam kupić wózek spacerowy , teraz jakoś się przemęcze ale spacerówka musi być i to lekka. Dodam ze i tania :tak: bo teraz tyle spraw mamy na głowie i wydatków:sorry2:.
Mi by pasowało do 200zł ale czy taki wózek istnieje? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zawsze mozesz kupic uzywany na allegro. Moze uda ci sie znalesc super okazje. Na aukcjach czesto ludzie sprzedaja fajne wozki i przede wszystkim tanie.
Zobacz te sa nowe i do 200zl na allegro jest duzo ofert.

Baby boo MEGA ZIMOWA PROMOCJA tylko 50szt !!!! (907029252) - Aukcje internetowe Allegro

CONECO JOKER - 3 KOLORY - WYPRZEDAŻ MODELU !!!!!! (912975780) - Aukcje internetowe Allegro

A mój syn dzisiaj dorobił się spacerówki (na później oczywiście, ale w domu już czeka, a matka przeszczęśliwa :-))
A to mój wybór ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CASUALPLAY S4 spacerowy

Super wyglada, ale cena jak dla mnie mocno mocno za duza :szok:

Ps. Korzystajac z okazji zapytam: kiedy dziecko przeniesiecie do spacerowki??

Ja mam gondole + spacerowke i powiem wam ze mala ma juz powoli ciasno w gondolce. Wiem ze powinno dziecko siedziec -czyli ok 6m-c. A co ze spacerowka ktora mozna rozlozyc do lezenia??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry