reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

700 zl:szok: za tyle to nie kupie, ale ten drugi za 400 moglby byc. I on jest sprawdzony?

Noooo, 700 to sporo ale połowe mniej niż ten o którym myślałam :-p
Jest droższy głównie dlatego ze mozna go zwęzac i rozszerza dostosowując w ten sposób do dziecka...
Ten Jane Racing ma dosyć dobre notowania w crash testach ale osobiście jeszcze go nie testowałam - czy dzidzi wygodnie itd... brat mówi ze nie wygląda mu na wygodny...
Jeśli ci sie nie spieszy to poczekaj kilka dni... w srode bym ci napisała jak sie sprawdza w rzeczywistości...
Jest w pierwszej 10tce wiec chyba nei najgorzej
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Śliczna to fakt. Mogłaby tylkko nie być różowa... :-p:-p:-p

reklama
Noooo, 700 to sporo ale połowe mniej niż ten o którym myślałam :-p
Jest droższy głównie dlatego ze mozna go zwęzac i rozszerza dostosowując w ten sposób do dziecka...
Ten Jane Racing ma dosyć dobre notowania w crash testach ale osobiście jeszcze go nie testowałam - czy dzidzi wygodnie itd... brat mówi ze nie wygląda mu na wygodny...
Jeśli ci sie nie spieszy to poczekaj kilka dni... w srode bym ci napisała jak sie sprawdza w rzeczywistości...
Jest w pierwszej 10tce wiec chyba nei najgorzej
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

Śliczna to fakt. Mogłaby tylkko nie być różowa... :-p:-p:-p

A mi sie tam podoba, sa tez dla chlopcow z samochodami. Ale trzeciej nie kupie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja najpiew o fotelikach...
Mówilam Wam, ze sprawdzę zy rzeczywiście te foteliki 0-25 się nadają dla naszych maluchów Miałam w domu taki po kubie, fakt, ze nie najlepszy, bo firma dość badziiewna Meggy. ustawiłam na kanapie jak w samochodzie i przetestowałam.
Wklejam fotki:
1) fotelik w pozycji zwykłej, siedzącej
2) fotelik w pozycji "Półleżącej"!!!!! Zobaczcie, różnie ca niewielka! Nie wiem czy wszystkie foteliki tak mało się rozkładają ale te ktore ja oglądałam wtedy gdy ten kupowąłam rozkładałay się tyle samo. A oglądałam Chicco, Conego, Babay Design. Być moze droższe rozkładają sie lepiej, nie wiem
3) malec w foteliku
WNIOSEK - LIPA!!!!!!! moim zdaniem nie nadae sie zupelnie!

Załączniki

• IMGP9848.jpg
    IMGP9848.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 28
  • IMGP9846.jpg
    IMGP9846.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 29
  • IMGP9847.jpg
    IMGP9847.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 31
a teraz o karuzeli....
Kupiiłam w tym tygodniu karuzelkę FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST KLASYKA+GRATIS (890988102) - Aukcje internetowe Allegro
przyszła przedwczoraj i ząła jestem strasnzie, bo na zdjęciu et szlureczki sa teki dosc dłuugie i różnej długości, a mój egzemplerz ma wszytskie takie same - tylko 3 -4cm :wściekła/y: napisałam do sprzdawcy ale nie odpowiada :wściekła/y:
a w ogóle to średnio mi sie podoba, bo muzyczkę ma bacha, motzarta i bethowena ale smenty straszne, nic nawet odrobinę żywszego. Najzywsza jest oda do mlodości :baffled:

Mówilam Wam, ze sprawdzę zy rzeczywiście te foteliki 0-25 się nadają dla naszych maluchów Miałam w domu taki po kubie, fakt, ze nie najlepszy, bo firma dość badziiewna Meggy. ustawiłam na kanapie jak w samochodzie i przetestowałam.
Wklejam fotki:
2) fotelik w pozycji "Półleżącej"!!!!! Zobaczcie, różnie ca niewielka! Nie wiem czy wszystkie foteliki tak mało się rozkładają ale te ktore ja oglądałam wtedy gdy ten kupowąłam rozkładałay się tyle samo. A oglądałam Chicco, Conego, Babay Design. Być moze droższe rozkładają sie lepiej, nie wiem
3) malec w foteliku
Ojj... no nie za ciekawie to wyglada. Nie wyglada to za wygodnie dla takiego maluszka a i czy tbezpiecznie tak siedziec to tez nie jestmpewna:confused::no: Ja mam fotelik Prima traveller i on sie rozklada prawie na plasko :-)

Wklejam fotki:
3) malec w foteliku

moja córka miała chicco i on się kładł duużo bardziej! tak, że nóżki miała powyżej głowy.. może coś nie do końca pociągnęłaś?

moja córka miała chicco i on się kładł duużo bardziej! tak, że nóżki miała powyżej głowy.. może coś nie do końca pociągnęłaś?
nie na pewno nie. Z reszta on jest 6 stopniowy. Widocznie inne chicco ogladalam w sklepie. a jakie Twoja córcia miała? Bo moze bym teraz mlodemu cos innego kupila

reklama
nie na pewno nie. Z reszta on jest 6 stopniowy. Widocznie inne chicco ogladalam w sklepie. a jakie Twoja córcia miała? Bo moze bym teraz mlodemu cos innego kupila

nie pamietam jak się model nazywał, na dodatek oddałam go i nie sprawdzę.. ale ogólnie wyglądał podobnie do tego na Twoich zdjęciach - mówię o mechanizmie kładzenia...
ja jesczze nie myślę o nastepnym foteliku, moja kruszynka tak szybko nie rośnie na szczęście :tak: jednak nosidło jest najwygodniejszym fotelikiem, dziecko się nei wybudza, i jest gdzie je zawsze odłożyć, co dopoóki maleństwo nie siedzi, bywa czasem problematyczne..

Do góry