reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Ajjj chyba znalazlam sukienke :-):-) Nie wiem tylko ten kawalek na brzusio i piersi nie bedzie zakrotki na mojej pileczce hehe ale nawet gdyby to mamulek mi poprzerabia wszystko i doszyjemy gore na biust tak zeby pozniej mozna bylo wiazac na szyia ten kawalek poprostu zostawie tylko na brzusiu. troche nagmatwane mam nadzieje ze sie skapniecie o co chodzi i wklejam fotke to napiszcie co myslicie bo nie wiem czy w takiej sukience wogole wypada isc na wesele
Material na brzusio jest rozciagliwy wiec nawet jak jeszcze mi przybyje brzusia to sie zmiesci
sliczna sukienka
A tak wogóle dziewczyny powiedzcie mi czy robiłyście sobie jakieś listy co trzeba kupić dzidziowi tak na początek (łóżeczko, wanienka, pieluszki itp.) bo ja się tak zastanawiam czy nie zacząć robić, żeby wiedzieć ile to wszystko może kosztować. A na dodatek nie bardzo wiem czy o wszystkim przypomne sobie w sklepie. Tymbardziej jeśli będę kupować przez internet to chciałabym u jednej osoby kupić więcej rzeczy żeby nie płacić wiele razy za przesyłkę. Bo o takich większych rzeczach jak wózek, fotelik, wanienka, łóżeczko, pościel, pieluchy zazwyczaj się pamięta. A trzeba chyba jeszcze termometr do wanny, termometr do mierzenia gorączki, aspirator do nosa, leżaczek do wanienki, jakieś kosmetyki, ubrańka, okrycia kąpielowe, prześcieradła, rożki, kocyki, chociaż jedną butelkę i smoczek, szczotki do mycia butelek, podkłady poporodowe, podkłady do przewijania, wkładki laktacyjne, majtki poporodowe, koszule, szlafrok, pantofle, waciki ze spirytusem do pępuszka, obcinaczki do paznokci i wiele innych o których jeszcze nie wiem
((
mam problem z tymi wszystkimi zakupami... wiem że wszystko wyjdzie później ale wolałabym nie liczyć na to że M. będzie później wiedział dokładnie co potrzebuje i o co mi chodzi, a tymbardziej po co przepłacać w sklepach jak można na allegro
Przeraża mnie to wszystko
Jest gdzieś już taka gotowa lisa zakupów ????
mam problem z tymi wszystkimi zakupami... wiem że wszystko wyjdzie później ale wolałabym nie liczyć na to że M. będzie później wiedział dokładnie co potrzebuje i o co mi chodzi, a tymbardziej po co przepłacać w sklepach jak można na allegro
znalazłam takie coś
http://www.e-kubraczek.pl/all/pliki/wyprawka_dla_dziecka-www.e-kubraczek.pl.pdf
http://www.e-kubraczek.pl/all/pliki/wyprawka_dla_dziecka-www.e-kubraczek.pl.pdf
Olica może spodoba Ci się któraś z sukienek z tej strony
Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
fajne i z przyjaznych materiałów, ceny normalne jak na sukienki ciążowe
Ja mam wesele 1go sierpnia i również poszukuję sukienki. Buty na początek wezmę na obcasie, ale na weselu zmienię na płaskie, mam nadzieję że uda mi się jakieś płaskie kupić :-)
Dziękuję za link-nawet moznaby coś wybrać z tych sukienek, ale bałabym się kupić bez przymierzania :-)
Ajjj chyba znalazlam sukienke :-):-)
Bardzo ładna, ale ja bym nie wystąpiła z sukienką przed kolana :-)
Byłam dziś po pracy w tym sklepie Mama i Ja i przymierzyłam tą sukienkę -rozmiar M-z tyłu ma gumki gdyby biust urósł w miesiąc
Przyznam, że jest dobrze za kolano -tak jak chciałam i ładnie mi w niej- chyba nawet lepiej niż blondynce na fotce
Cóż za skromność hihi
Kosztuje z necie 179 zł, a w sklepie 197 zł. Jeszcze popatrzę w innych sklepach, ale muszę powiedzieć, że skłonna byłabym już się zdecydować
Załączniki
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziękuję za link-nawet moznaby coś wybrać z tych sukienek, ale bałabym się kupić bez przymierzania :-)
Bardzo ładna, ale ja bym nie wystąpiła z sukienką przed kolana :-)
Byłam dziś po pracy w tym sklepie Mama i Ja i przymierzyłam tą sukienkę -rozmiar M-z tyłu ma gumki gdyby biust urósł w miesiąc
Przyznam, że jest dobrze za kolano -tak jak chciałam i ładnie mi w niej- chyba nawet lepiej niż blondynce na fotce![]()
Cóż za skromność hihi
Kosztuje z necie 179 zł, a w sklepie 197 zł. Jeszcze popatrzę w innych sklepach, ale muszę powiedzieć, że skłonna byłabym już się zdecydować![]()
Sukienka bedzie do kolana napewno bo jak obnize cala sukienke w dol az pod piersi i doszyje tylko cos na biust to powinno zakryc
Kasiula sukienka nie powinna ugniatac brzunia. Kupilam o 4 rozmiary wieksza niz na zdjeciu
Niunians ja tez skorzystam z takiej gotowej listy, bo strasznie duzo tego wszystkiego a pozniej w pospiechu sie zapomni napewno
hehe ja mam 168 ;-) ale turczynki sa malutkie i ja wygladam przy nich na bardzo wysoka. sa takie dziwczyny co w szpilkach 6 cm sa nizsze ode mnie.aż tak wysoka że nie chodzisz w butkach na obcasie?? Ja w sumie do niskich też nie należe i mimo że mąż ma 191 i mogłabym ubierać szpilki 10 cm to wole takie 5-6 cm. A ja mam 176cm
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
ale tych rzeczy jestA tak wogóle dziewczyny powiedzcie mi czy robiłyście sobie jakieś listy co trzeba kupić dzidziowi tak na początek (łóżeczko, wanienka, pieluszki itp.) bo ja się tak zastanawiam czy nie zacząć robić, żeby wiedzieć ile to wszystko może kosztować. A na dodatek nie bardzo wiem czy o wszystkim przypomne sobie w sklepie. Tymbardziej jeśli będę kupować przez internet to chciałabym u jednej osoby kupić więcej rzeczy żeby nie płacić wiele razy za przesyłkę. Bo o takich większych rzeczach jak wózek, fotelik, wanienka, łóżeczko, pościel, pieluchy zazwyczaj się pamięta. A trzeba chyba jeszcze termometr do wanny, termometr do mierzenia gorączki, aspirator do nosa, leżaczek do wanienki, jakieś kosmetyki, ubrańka, okrycia kąpielowe, prześcieradła, rożki, kocyki, chociaż jedną butelkę i smoczek, szczotki do mycia butelek, podkłady poporodowe, podkłady do przewijania, wkładki laktacyjne, majtki poporodowe, koszule, szlafrok, pantofle, waciki ze spirytusem do pępuszka, obcinaczki do paznokci i wiele innych o których jeszcze nie wiem((
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
kilolek
podwójna listopadowa mama
bardzo fajnaAjjj chyba znalazlam sukienke :-):-) Nie wiem tylko ten kawalek na brzusio i piersi nie bedzie zakrotki na mojej pileczce hehe ale nawet gdyby to mamulek mi poprzerabia wszystko i doszyjemy gore na biust tak zeby pozniej mozna bylo wiazac na szyia ten kawalek poprostu zostawie tylko na brzusiu. troche nagmatwane mam nadzieje ze sie skapniecie o co chodzi i wklejam fotke to napiszcie co myslicie bo nie wiem czy w takiej sukience wogole wypada isc na wesele
Material na brzusio jest rozciagliwy wiec nawet jak jeszcze mi przybyje brzusia to sie zmiesci
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
według mnie śliczna ta sukienka![]()
bardzo fajna
Ciesze sie ze sie wam podoba bo juz myslalam ze obciach sobie robie