xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziękuję dziewczyny za propozycje.
Szczerze mówiąc to podoba mi się tylko ta , która Kasiula pokazała
KOLORY WIOSNY sukienka brązowo-czarna r.univ (644953628) - Aukcje internetowe Allegro
Ale ja muszę mieć zdecydowanie dłuższą-ta tylko leciutko wystaje za kolana :-(
Dziś podjadę do tego sklepu- co myślicie o tych sukienkach ? (pewnie ceny mnie zabiją)
Kolekcja Wiosna - Lato 2009 -
OOOO ta mi się podoba :-)
produkty - "Mama i Ja" s.c.
Olica mamy ten sam problem i taki sam gust chyba hehehe
Ja mam jeszcze okropnie grube lydki (kiedys duzo biegalam, trenowalam siatkowke i wogole sport to bylo moje zycie) Niestety sport tak mi lydki wyrzezbil ze wygladaja jak doczepione wporownaniu do calego ciala. A kolana mam ochydne od dziecinstwa. Moj K ma ladniejsze ode mnie. I najlepiej to by mi pasowala sukienka do kostek ale jestem za niska do takich i jeszcze bardziej by mnie przywalila taka sukienka do ziemi
DZIEWCZYNY a czy wy na tych weselach ubieracie jakies szpileczki albo cos wyzszego czy plaskie tylko baletki itp?
Klaudia a ja postanowilam dac sobie spokoj narazie z wozkami..uparlam sie na buzza i juz i m powiedzial ze kupimy ale w pazdziernk=iku bo teraz znalazlam buzza na allegro za 999 ale stary model ale m powiedzial ze teraz niuc nie bedziemy kupowac tylko jesienia!!wiec ja juz mam wozek wybrany chodz tylu opinii negatywnych i zdania nie zmienie!Poza tym pare lasek z bb pytalam o buzza i wszystkkie zadowolone sa!!
Gie-oska Ja tez tak mysle