zrób zdjęcie bo mój M chciał też te naklejki i chciałam zobaczyć jak to u was wyszło :-)góra czyli niebo jest niebieska, a dół (ląd) jest limonkowy. Do tego ttakie naklejki NAKLEJKI NA ŚCIANĘ -DINOZAURY- 0,9 m2 (643109933) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
laparada
Fanka BB :)
dzisiaj przyszła moja pierwsza sukienka.. cholera za duża... to znaczy, oczywiste jest, że jest za duża w brzuchu- bo nie mam jeszcze brzucha... ale jest za duża w barkach... tylko w biuście dobra
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
to sie bardzo ciesze teraz jestem przekonana do niego w 100% pojade jeszcze do nas do hurtownii zobaczyc moze beda mieli to sama sie przyjrze a jak nie to i tak go kupie raczej dzieki gosiu
Noooo, muszę przyznać że też mi się bardzo spodobał.Ty to masz oko:-) Ma trochę wspólnego z tym z Maked'u o którym myślałam wcześniej Wózek dziecięcy Palex model PERFECT +fotelik nr 01 [wielofunkcyjny] - 1,049.00 PLN : Maked : Wózki Łóżeczka Krzesełka Foteliki Zabawki dziecięce ale dodatkowo jest lżejszy co bardzo cieszy wózek Babyactive Jet Picasso 2009 kolor nr 7 (642757706) - Aukcje internetowe Allegro
Już napisałam do sprzedawcy czy robią też wysyłkę za granicę.. ;-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
wiesz, a moze inaczej... wyjmujesz nosidełka z takiego wózka i składasz wózek.... no nie jest to najprostsze rozwiązanie i najwygodniejsze, ale zawsze coś. Spokojnie w tych nosidelkach możesz postawić na podłodze dzieci na chwilkę, bo mają od spodu deskę (sama mam takie i stawiałam na podłodze jka zakładałam buty np.)Dzięki dziewczyny za rady, ale niestety żaden wózek w stylu tego, który pokazała Kilolek nie wejdzie mi do windy. Nie pamiętam jakiej szerokości są drzwi, ale mój mąż dokładnie to wszystko wymierzył i z tego co pamiętam to takie wózki są za szerokie o jakieś 10 cm. Szkoda, bo taki byłby najlepszy - można znaleźć niedrogo ładny i funkcjonalny model i do tego dzieci są koło siebie.
Na dole też nie mam gdzie zostawić, bo z wejścia wchodzi się prosto na schody wąskim korytarzem. Widocznie za Gierka nie rodziło się tyle bliźniąt...
Właśnie przepatrzyłam wózki na allegro - nie znalazłam nic, co byłoby odpowiednich rozmiarów (i w dobrej cenie). Dobrze, że chociaż ze spacerówkami nie ma takiego problemu.
jejku jak fajnie. ja się zajmę urządzaniem jak będę miała gdzie. dopiero w sierpniu będziemy szukać nowego domu dla naszej rodzinki.
co do zakupów dla mamusi - znalazłam kilka ofert z super ciuszkami ciążowymi i do tego niedrogimi. zastanawiam się czy już zamawiać i jeszcze poczekać aż mi brzusio bardziej urośnie.
co do zakupów dla mamusi - znalazłam kilka ofert z super ciuszkami ciążowymi i do tego niedrogimi. zastanawiam się czy już zamawiać i jeszcze poczekać aż mi brzusio bardziej urośnie.
jak czytam o tych wozkach to mi juz glowa puchnie nie tylko od rodzai i nazw ale od cen!!
no wlasnie ja tez nie chce wydac kupy kasy na wozek. chcialabym sie zmiescic w 1000zl.Mi bratowa powiedziała że jakby miała jeszcze raz kupić wózek to na pewno nie wydawałaby tyle kasy, bo i tak po 9 miesiącach trzeba kupić spacerówkę lekką za 150 zł i częściej się z niej korzysta. Ja postanowiłam za wózek 2w1 wydać do 1000 zł.
reklama
Dziewczyny mam ogromną prośbę.
11 lipca mam wesele brata, będę wówczas w 22 tygodniu ciąży (przełom 5/6 miesiąc).
Mam problem z kreacją. Chciałabym ładnie wyglądać. Nie chcę iść w spodniach i tunice tylko w jakiejś sukience.
Sukienka musi być za kolano, wręcz dobrze ma zakrywać kolana, ponieważ mam naprawdę krzywe nogi :-)
Nie umiem w necie nic sobie wyszukać.
Myślałam, że jak pójde do normalnego sklepu z sukienkami i przymierzę rozmiar większy niż nosiłam normalnie to będzie akurat .... a tu dupa....
Rozmiar 40 jest na mnie dobry w brzuchu, a w klatce piersiowej pływam:-(
Proszę pomóżcie !!!
11 lipca mam wesele brata, będę wówczas w 22 tygodniu ciąży (przełom 5/6 miesiąc).
Mam problem z kreacją. Chciałabym ładnie wyglądać. Nie chcę iść w spodniach i tunice tylko w jakiejś sukience.
Sukienka musi być za kolano, wręcz dobrze ma zakrywać kolana, ponieważ mam naprawdę krzywe nogi :-)
Nie umiem w necie nic sobie wyszukać.
Myślałam, że jak pójde do normalnego sklepu z sukienkami i przymierzę rozmiar większy niż nosiłam normalnie to będzie akurat .... a tu dupa....
Rozmiar 40 jest na mnie dobry w brzuchu, a w klatce piersiowej pływam:-(
Proszę pomóżcie !!!