reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a moze maz trzyma jakies swoje dzieci w szafie i to je trzymasz hehehe :)
chyba nie bardzo, bo jeszcze sie szafy nie dorobilismy... ale dziec malutkie to moze i w kuchennych siedzą...

:-D rozumiemy sie z Aga bez slow :-D

:-D:-D:-D
A ja mojego nie oddam :cool2: nie po to sobie go wychowalam, zeby sie teraz pozbywac:-D
Mam takie samo zdanie :-D:-D:-D tyle lat trudu byloby zmarnowane :-D:-D:-D
tiaa no ja właśnie 15 lat zmarnowalam na wychowanie i nie wychowany jest totalnie, wielka pedagogiczna klapa tylko z każdym rokiem coraz gorzej :wściekła/y:
ja mi jeszcze 5 lat temu ludzie mowili, ze nie powinniśmy po tylu latach się pobierać to się wściekałam a teraz wiem, ze mieli rację.10 lat życia osobno, a jednak razem, nie dało się zmienić.
Zazdroszczę Wam bardzo, ze udalo Wam się mężów wychować
Mój za chiny nie chciał przed ślubem razem mieszkać, w sumie teraz już wiem dlaczego - bo się nie nadaje do życia w stadle....
ale kurcze się rozpisałam zupełnie nie na ten wątek, sorki bardzo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak już napisąłam to nie będę kasować ;-) tylko jeszcze dodam, ze nie dam moim chłopakom nawet zlotówki na ślub czy wesele jeśli przed ślubem nie będą razem mieszkać, bo sama po pół roku po slubie byłam gotowa do rozwodu

Jakie macie lektroniczne nianie? Co mimożecie polecić?
Ja 2 lata temu kupiłam baby ono i byłam bardzo zadowolona ale dziadostwo niedawno zaczeło sie psuć,a teraz to już kompletnie nie działa tzn działa cały czas potwornie szumi i sciaga obce dzieci z okolicy, a mojego nie słyszy :baffled:

PHILIPS AVENT NIANIA ELEKTRONICZNA SCD 530 +PROMO! (832272088) - Aukcje internetowe Allegro
to nasza. Jestem zadowolona ma m.in.:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Gwarancja braku zakłóceń z innych urządzeń - elektronicznych niań, telefonów bezprzewodowych i komórkowych, [/FONT]

Sprawdz sobie opis niani moim zdaniem jest super. Działała w aucie parę metrów od domu.

mnie czeka wydatek ... lezaczek ;]
ten co mialam to Pawel 4 dziecko uzytkowalo bylo w dobrym stanie ale chyba do bujania połamała sie metalowa czesc i nei nadaje sie do uzytku maz zobacze moze pospawa a jak nie to bede musiala sie rozejrzec za jakims ;]

mój jest za darmo! dostepny od ręki. Moge nawet 2 rowery dolozyc, dywan... cokolwiek tylko niech ktoś go weźmie...
hehe dobre....:-D kolejny kandydat:-p
Kamcia byłam wczoraj w Świecie Dziecka i znalazłam Twoją matę za ponad 400 zł, dziś patrzę na allegro i kosztuje ponad 160 zł:
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST 10+GRATIS (875242238) - Aukcje internetowe Allegro
Myślisz, że to to samo, czy widzisz jakiś podstęp? Ta wydaje się z takim cienkim spodem, a jak jets u Ciebie?
też mi się wydaje że jest taki cieńszy ale nie potrafię dokładnie ocenić....:sorry2: może po prostu opłaca im się taniej opłaca sprzdeawać

reklama
xxxklaudziaxxx to daj jakiś link na tą chustę, poproszę :)

ta mateogladalam i na oko wydaje sie cienka, ale za ta cene mozna przeciez kocyk podlozyc :cool2:, ale meza

kikolek jak ja cie rozumiem, u nas troche inaczej alesytuacja podobna, maz w morzu tyle miesiecy (na poczatku plywal 6/5/4 miesiace) to na ladzie nie mogl sie odnalesc i w zyciu pomimo ze bardzo chcial, pierwszy miesiaj byla bajka a drugi juz myslami byl na statku, teraz wlasnie juz tak jest przed samym wyplynieciem :-:)-:)-(teraz musi jeszcze oprocz mnie zostawic synka

Do góry