reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
:-D:-Dzakrecona jestes na maksa:-Dwczoraj pisałam o macie że uzywana zamowilam na allegro ale link wkleiłam do nowej.Stad odp na Twoje pytanie:-D
od razu zakrecona :cool2::cool2::cool2:, mialam wlasnie na to wpaść, na maksa to ja nie mialam pojecia o co ci biega :-D:-D:-D:-D, to bylo sto lat temu i dawno nie prawda. Ty jestes prawie jak moj mąż on też oczekuje, że ja niby będę pamiętać co on wczoraj mowił :cool2::cool2::cool2:

Swietna, czadowa, chyba ładniejsza od mojej :cool2:

Ale ona jest chyba nowa, czy tylko nam link dałaś?? Mi się bardzo podoba

moja tez ma własnie takie poduszki :happy2:
dostałam ją w spadku, ale jeszcze jej nie wyciagalam, bo myslalam ze Pawelek jeszcze na nia za maly a czytam ze wasze juz sie bawia, wiec moze i ja wyciagne swoja, tylko chyba ja na sufit zawiesz :baffled::baffled::baffled:, a mnie to przez okno wystawia :-p:-p:-p, jeszcze troche i nie bedziemy mieli gdzie spac w tym pokoju.
To wlasnie ona (tu na zdjeciu synek mojej ciotki ze mna) pojemna ta mata, ale byl wiekszy od Pawełka i ladnie juz chwytal i glowke podnosil:
Zobacz załącznik 197129

A ja z innej beczki, bo chce zakupic nosidelko, macie moze juz cos co warte kupienia?

Ja kupilam w piatek nosidelko Baby bjørn, i powim ci ze jest bardzo wygodne do noszenia. Jest kilka rodzaji Baby Bjorn, ja mam to klasyczne, ale sa tez z dodatkowym usztywnieniem dla twojego kregoslupa, albo wykonane z materialu organicznego, albo jeszcze inne takie z cienitkiego przewiewnego materialu. jeszcze nie mialam okazji wyjsc w nim na spacer, ale po domu sprawuje sie calkiem ok, choc powiem ci szczerze ze Madelen nie chce w nim dluzej niz 20min wysiedziec. Nie wiem czy jej nie wygodnie, czy poprostu jej sie w niej nudzi. Ogolnie to moje dziecko nie przepada za noszeniem. Ale ja ja tak uwielbiam tulac, ze zamowilam dodatkowo chuste, moze ta jej sie bardziej spodoba. Ja za Baby bjørn zaplacilam 700nok to jest jakies 340zl

od razu zakrecona :cool2::cool2::cool2:, mialam wlasnie na to wpaść, na maksa to ja nie mialam pojecia o co ci biega :-D:-D:-D:-D, to bylo sto lat temu i dawno nie prawda. Ty jestes prawie jak moj mąż on też oczekuje, że ja niby będę pamiętać co on wczoraj mowił :cool2::cool2::cool2:
Czy my przypadkiem nie mamy tego samego męża:-D:-D:-D

Ja kupilam w piatek nosidelko Baby bjørn, i powim ci ze jest bardzo wygodne do noszenia. Jest kilka rodzaji Baby Bjorn, ja mam to klasyczne, ale sa tez z dodatkowym usztywnieniem dla twojego kregoslupa, albo wykonane z materialu organicznego, albo jeszcze inne takie z cienitkiego przewiewnego materialu. jeszcze nie mialam okazji wyjsc w nim na spacer, ale po domu sprawuje sie calkiem ok, choc powiem ci szczerze ze Madelen nie chce w nim dluzej niz 20min wysiedziec. Nie wiem czy jej nie wygodnie, czy poprostu jej sie w niej nudzi. Ogolnie to moje dziecko nie przepada za noszeniem. Ale ja ja tak uwielbiam tulac, ze zamowilam dodatkowo chuste, moze ta jej sie bardziej spodoba. Ja za Baby bjørn zaplacilam 700nok to jest jakies 340zl
Dzieki zaraz sobie poogladam a chusta wlasnie 340zl :baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry