reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
chyba nie bardzo, bo jeszcze sie szafy nie dorobilismy... ale dziec malutkie to moze i w kuchennych siedzą...

tiaa no ja właśnie 15 lat zmarnowalam na wychowanie i nie wychowany jest totalnie, wielka pedagogiczna klapa tylko z każdym rokiem coraz gorzej :wściekła/y:
ja mi jeszcze 5 lat temu ludzie mowili, ze nie powinniśmy po tylu latach się pobierać to się wściekałam a teraz wiem, ze mieli rację.10 lat życia osobno, a jednak razem, nie dało się zmienić.
Zazdroszczę Wam bardzo, ze udalo Wam się mężów wychować
Mój za chiny nie chciał przed ślubem razem mieszkać, w sumie teraz już wiem dlaczego - bo się nie nadaje do życia w stadle....
ale kurcze się rozpisałam zupełnie nie na ten wątek, sorki bardzo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak już napisąłam to nie będę kasować ;-) tylko jeszcze dodam, ze nie dam moim chłopakom nawet zlotówki na ślub czy wesele jeśli przed ślubem nie będą razem mieszkać, bo sama po pół roku po slubie byłam gotowa do rozwodu
E no co ty.. a na zdjeciu taki mily, sympatyczny facet. Moze masz za miekkiego pantofla? Musisz go mocno butem przycisnac hi..hi..

E no co ty.. a na zdjeciu taki mily, sympatyczny facet. Moze masz za miekkiego pantofla? Musisz go mocno butem przycisnac hi..hi..
jak próbuję to wychodzę z tego z łzami więc już coraz żadziej próbuje bo nerw mi szkoda :-(
bywa miły...no nie powiem takim wielkim daniem nie jest tylko żyć się z nim nie da
ale ładne dzieci robi ;-)

Klaudzia pisąła o tych Pentelka Chusta elastyczna DZIKIE WINO 50cm (889461183) - Aukcje internetowe Allegro
na innych aukcjach inne kolory. Tylko jakościowo nieco kiepskie. jazyj do nas na chusty i nosidła to sobie poczytasz o nich, bo sporo osób je kupiło
Dzieki, tak na uko wydaje sie ladna
.....ale ładne dzieci robi ;-)
a to najwazniejsze ;-)
chociaz jakas z nich pociecha
Cos czuje ze niebawem trzeba bedzie zmienic fotelik do samochodu.. :sorry2:
Orientujecie sie jakich firmy foteliki maja atesty i sa najbardziej bezpieczne???
o nie!!!!! ja jeszcze nie mam takiego zamiaru, my to sobie jeszcze troche w tym pojezdzimy
skad tu brac kase na to wszystko:rolleyes2:

...
o nie!!!!! ja jeszcze nie mam takiego zamiaru, my to sobie jeszcze troche w tym pojezdzimy
skad tu brac kase na to wszystko:rolleyes2:

No cóż, ja właściwie nie mam wyboru bo mała już nei taka mała - tydzien temu miałysmy 6,1kg i 61cm dł :-p

mary ale fotelik to dla dzieci ktore juz stabilnie siedza ... tak mi sie wydaje :|
No właśnie nie koniecznie. Są takie modele od0kg do 18kg lub 25kg :tak:
Póki co dosyć porządnie wygląda firma Britax :tak:

[

niekoniecznie - moje dziecimiały taki fotelik, który się "kładł" w całości :tak: świetna sprawa jak dziecko usypiało w podróży, bo się je kładzie bez "ruszania". My mieliśmy chico :tak:
Albo są takie foteliki z wkładką dla niemowląt czy takich dzieci któe jeszcze nie siedzą.. :tak:

oooo:szok: nie wiedzialam ide na allegro poogladac :-p
No to daj znać co myślisz i o których. Tutaj mozna poczytać fotelik.info :: Testy fotelików 2009 -

reklama
Do góry