reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ejjjj dziewczyny sppokojnie, ja bardzo dziekuje za odpowiedzi na moj post apropa nosidelek, rozumiem wszystkie za i przeciw i chce nosidelko :cool2:, wiem jestem okropna, ale.... chusty sa dla mnie za drogie, a wiazanie ich mnie przeraza juz kiedys probowalam, a chce nosidelko bo jak moj maz sobie pojedzie to chce byc samodzielna z dzieckiem tzn moc wstawic pranie, wyprasowac, ugotowac cos, bo nie chce co chwile latac do tejsciowej i zostawiac jej malego, a nawet jak zostawie go w pokoju to jak ona zobaczy ze cos robie bez dziecka to zaraz do niego leci ...... kooooszmar jakis, rano jest najgorzej bo zanim pojde do lazienki to musze postrzatac pokoj i sie ubrac bo ona zaraz leci do malego a nie mam ochoty zeby mi w "łóżko" wchodziła :baffled::baffled::baffled:

Etna ja kupilam ze 2 tyg temu nosidelko chicco, nie wiem jak ono sie ma porownawczo do innych ale tutaj jest bardzo "zachwalane". jak dla mnie TRAGEDIA! Myslalam ze bede zadowolona ale ani mi nie wygodnie ani malemu :no::no::no: Kregoslup boli praktycznie juz po 10 min noszenia. malemu glowa dynda na boki choc jest usztywnienie na glowke... Bardzo zaluje zakupu bo myslalam ze dziewczyny myla sie piszac ze to nie zdrowe dla dziecka itd itd.... jednak jak patrze na malucha jaki jest powykrzywiany w tym to wyciagam go od razu.
Chusty nie sa takie drogie :szok: ja kupilam teraz na allegro za 34zl, moze nie super jakosciowo jak pisaly dziewczyny ale napewno lepsza niz nosidelko! a nie spotkalam sie jeszcze z negatywna wypowiedzia na temat chust. Oczywiscie zrobisz jak uwazasz, mam nadzieje tylko ze nie bedziesz tak bardzo zawiedziona jak ja.
:tak:;-)

Jakie macie lektroniczne nianie? Co mimożecie polecić?
Ja 2 lata temu kupiłam baby ono i byłam bardzo zadowolona ale dziadostwo niedawno zaczeło sie psuć,a teraz to już kompletnie nie działa tzn działa cały czas potwornie szumi i sciaga obce dzieci z okolicy, a mojego nie słyszy :baffled:

Jakie macie lektroniczne nianie? Co mimożecie polecić?
Ja 2 lata temu kupiłam baby ono i byłam bardzo zadowolona ale dziadostwo niedawno zaczeło sie psuć,a teraz to już kompletnie nie działa tzn działa cały czas potwornie szumi i sciaga obce dzieci z okolicy, a mojego nie słyszy :baffled:
a moze maz trzyma jakies swoje dzieci w szafie i to je trzymasz hehehe :)

reklama
Do góry