reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Cos czuje ze niebawem trzeba bedzie zmienic fotelik do samochodu.. :sorry2:
Orientujecie sie jakich firmy foteliki maja atesty i sa najbardziej bezpieczne???

:-D:-D:-D o tym samym dzisiaj z A rozmawialismy, ze co zrobimy jak Asia nie bedzie juz miesicic sie do tego fotelika, a jeszcze bedzie za mala do nastepnego :szok: i dobrze wiedziec ze sa foteliki dla dzieci niesiedzacych.

reklama
:-D:-D:-D o tym samym dzisiaj z A rozmawialismy, ze co zrobimy jak Asia nie bedzie juz miesicic sie do tego fotelika, a jeszcze bedzie za mala do nastepnego :szok: i dobrze wiedziec ze sa foteliki dla dzieci niesiedzacych.
Tutaj fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci można znaleźć naprawde sporo informacji a propos testów bezpieczeństwa itd :tak:
Mam zamiar kupic cos porządnego i bezpiecznego oraz takiego co wystarczy na kilka lat tzn 0-18kg :tak:

Tutaj fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci można znaleźć naprawde sporo informacji a propos testów bezpieczeństwa itd :tak:
Mam zamiar kupic cos porządnego i bezpiecznego oraz takiego co wystarczy na kilka lat tzn 0-18kg :tak:

Ja mialam dla Julki od 0-18(cos takiego - Fotelik ARTI STAR (0-18kg) NOWE KOLORY SUPER CENA (875899073) - Aukcje internetowe Allegro ) i starczylo do poltora roku, bo strasznie nozki ja w nim bolaly (do tej pory nie wiem czemu:baffled:). I ma normalny, cos tego typu:
Fotelik 9-36kg MEGGY Tristar - WROCŁAW (887267193) - Aukcje internetowe Allegro

Takze z mojego doswiadczenia te foteliki do 18 kg nie starczaja na pewno na lata, a Julia ma 5 lat i dopiero 17kg. Jak miala poltora roku to moze wazyla 12kg.

Dziunka, a ten Meggy to polecasz? Bo ja mam taki dla Kuby Fotelik 0-18 MEGGY HI WAY - WROCŁAW (877969753) - Aukcje internetowe Allegro i wydaje mi się średnio bezpieczny i myślałam, ze większy kupię innej firmy ale Meggy sa tanie.
A.. on jest od 0 i niby wg producenta się nadaje od urodzenia ale moim zdaniem zupełnie nie, bo niby sie pochyla ale nie tak dla niemowlaka

Mialam taki dla Julki, ale nie Meggy, choc jak tak patrze to identyczny :tak: Watpie ze nadaja sie dla noworodka :baffled: ja uzywalam dopiero jak Julia zaczela siadac.

Acha sasiedzi z dolu maja Meggy i dla malej (miala 8 miesiecy jak do niego sie przesiadla) - ten sam co dalas link i dla 4 latki taki: http://allegro.pl/item886554125_fotelik_samochodowy_9_36_kg_meggy_wkladka_bawelna.html

I sa zadowoleni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja też. Właściwie to już badzo porządnie siedział. Wcześniej miałam chicco 0-9 teraz Michaś go używa, u nas na dośc długo starczył, bo to są duże foteliki

reklama
[

niekoniecznie - moje dziecimiały taki fotelik, który się "kładł" w całości :tak: świetna sprawa jak dziecko usypiało w podróży, bo się je kładzie bez "ruszania". My mieliśmy chico :tak:
a daj linka, ciekawa jestem jak to wyglada???
Na pewno do dupy sa te foteliki z isofixem. Ostatnio gdzies lecial program na ten temat i mieli je wycofywac.
a co to takiego?

Do góry