reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A ja znalazłam w necie bardzo oryginalny pomysł na prezent dla dziadka i dla babci. Zamówiłam dla nich spersonalizowaną gazetę ze zdjęciem i artykułem o nich i wnusi na pierwszej stronie. Dostałam już przesyłke r e w e l a c j a - wygląda jak prawdziwa gazeta. na pewno im się spodoba. Już widzę ich zdziwione miny:szok:

reklama
A ja znalazłam w necie bardzo oryginalny pomysł na prezent dla dziadka i dla babci. Zamówiłam dla nich spersonalizowaną gazetę ze zdjęciem i artykułem o nich i wnusi na pierwszej stronie. Dostałam już przesyłke r e w e l a c j a - wygląda jak prawdziwa gazeta. na pewno im się spodoba. Już widzę ich zdziwione miny:szok:
zobaczcie co zamówiłam na dzien babci FOTO KALENDARZ A4 fotokalendarz ze zdjęciami 2010 (868731907) - Aukcje internetowe Allegro
jak będę miała projekt to Wam pokażę całość

super te wasze pomysły i nie wiem teraz na co się zdecydować:-(
a ja zrobiłam zakup przyszłościowy mianowicie kupiłam krzesełko do karmienia o takie:

Załączniki

• krzesełko.jpeg
    krzesełko.jpeg
    22,6 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:cool2::cool2::cool2: ale ekstra... jestes bardzo tradycyjna :-D to było super przeczytac o haftowaniu w poście na forum internetowym :-D:-D
ja nie umiem nawet cerowac :szok:

hehe wiem ze kilolek tez tym sie bawi jak kiedys zaczelam pozniej rzucilam w kat i znalazlam fajny wzor i wyhaftowalam dla synka juz metryczke jeszcze pozniej inna ladniejsza znalazlam wiec tez zrobie :) a dzis zaczne matke boska haftowac jak skoncze tez pokaze

Załączniki

• IMG_0229.jpg
    IMG_0229.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 40
super!! a duża ta gazetka? ja nie wiem czy bym aż tyle o dziadkach wymysliła. ALe zachowam na przyszłośc i na następny rok jak znalazł będzie

hehe wiem ze kilolek tez tym sie bawi jak kiedys zaczelam pozniej rzucilam w kat i znalazlam fajny wzor i wyhaftowalam dla synka juz metryczke jeszcze pozniej inna ladniejsza znalazlam wiec tez zrobie :) a dzis zaczne matke boska haftowac jak skoncze tez pokaze
:tak:
bardzo fajny hafcik i pomysł.
Później pokażę Wam moje ostatnie dzieło - skarpeta świąteczna dla Michasia - bo wiadomo każdy czlonek rodziny musi mieć swoją ;-)

super te wasze pomysły i nie wiem teraz na co się zdecydować:-(
a ja zrobiłam zakup przyszłościowy mianowicie kupiłam krzesełko do karmienia o takie:

Bardzo ladne :-)

Ja kupuje takie, ale jeszcze nie teraz;-) Chce takie ze wzgledu na mozliwosc rozlozenia na stolik i krzeslo.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA STOLICZEK +KRZESEŁKO (872868987) - Aukcje internetowe Allegro

Super! Zdolna jestes ;-):-)

reklama
No dobra to się chwalę moimi hafcikami (chociaż to nie ten watek :zawstydzona/y: ale słowo się rzekło...

Załączniki

• IMGP9629.jpg
    IMGP9629.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 31
  • IMGP9630.jpg
    IMGP9630.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 31
  • IMGP9631.jpg
    IMGP9631.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 28
  • IMGP9633.jpg
    IMGP9633.jpg