reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kilolek szczesciara z Ciebie :tak::-D My tez chcielismy kupic, ale moja babcia ma nowke, nieuzywana i chce nam ja oddac...tzn chce... duzo mowi a nic nie robi, a glupio mi sie upominac :sorry2: Ale w koncu bede musiala, bo juz nie moge patrzec na zlew, a wlasciwie A nie moze :-D

reklama
Zmywara swietna rzecz - my mamy od kilku lat mala na dwie osoby, teraz trzeba bedzie pomyslec o wiekszej. A co do wyprzedazy - kupilam dzis taka ilosc ciuchow ze zostane wystawiona za drzwi! Ale super ciuchy :) mala bedzie miala zapasow ubraniowych na... 2 tygodnie :p bo pewnie wyrosnie z czesci. Ostatnio mi wyrosla w ciągu 4 dni z 5 par spiochow nr 62. Nie wiem jak to sie stalo ale sie stalo: wiadomo jak troche ulala to ja przebralam i tak w dwa dni 5 par polecialo do prania, potem zostalo uprane, wysuszone i uprasowane (razem zajelo mi to łącznie 4 dni) wczoraj szykuje do przebrania po kapieli a tu suprise - za male o dobre 2 cm. Ja rozumiem ze mogo sie skurczyc w praniu ale tak nagle by sie skurczylo? Wczesnie by sie nie kurczylo a teraz i owszem? i ciuchy 68 nagle zrobily sie dobre i wygodne. Moj boshe :-);-), smoki butelkowe tez juz 2 uzywamy (po konsultacji z polozna) - a takie male toto...

Passi u nas podobnie :tak: Najgorzej jest z Julia. Mam wrazenie ze rosnie skokowo - przez pol roku cisza a potem nagle wystrzeli 3 cm w gore i polowa ciuchow za mala a ja mam zmartwienie :baffled:

ale jestem zła.zamówiłam wózek 17 grudnia, kasa od razu przelana.na maile jełopy nie odpowiadają.Wiec dzwonie a facet kręci że on musi do dystrybutora po ten wózek.Ze sie odezwie do 14.Cisza.Dzwonie a ten zę do piątku na 99% może będzie.Na stronie internetowej jest napisane ze maks do 21 dni będzie wysyłka.Więc mu kazałam kase oddac, że do jutra ma być na koncie.

Jeszcze się go pytam dlaczeg na maile nie odpisuje to ten mi odp że on ma tyle maili że czasu nie ma.Jak ja bym miala wlasny interes to bym do rana odpisywala aby klienta zdobyc.

Jutro jade rano na staduon juz sie umówłam ze sprzdawca co sprowadza wózki nowe.Moglam tak od razu ale ja czasem jestem malomysląca.

Katrenki a jaki rozmiar kupilas? Bo ja wlasnie przechodze na 3 bo 2 zaczynaja lekko przesiakac gora... wydaje mi sie ze one sa krotsze niz inne pieluchy, a napewno krotsze niz huggisy. a Oli wazy kolo 5kg i ma okolo 60cm. ;-)
no wlasnie 3 kupilam, bo ona tydzien temu miala juz ponad 5, a jednak wole jak ma troszke luziku....kupilam comfort takie zielone, 60 sztuk Ł5,60 akurat promocja jest i bylo wymiecione z polek....ostatnia paczke dorwalam....sa takie same jak pampers active fit...

reklama
no wlasnie 3 kupilam, bo ona tydzien temu miala juz ponad 5, a jednak wole jak ma troszke luziku....kupilam comfort takie zielone, 60 sztuk Ł5,60 akurat promocja jest i bylo wymiecione z polek....ostatnia paczke dorwalam....sa takie same jak pampers active fit...

Ja kupowalam w zoltym opakowaniu... musze zerknac w tesco jak bede i zadecyduje ktore wziasc :) a czym sie roznia te active fit od normalnych?

Do góry