reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kamcia twoje krzesełko też bardzo ładne- dobrze że nie tylko ja robię zakupy przyszłościowe:tak:
hehe kochana to Cię zaskoczę bo my to krzesełko mieliśmy już jkupione zanim się Victoria urodziła :-Djeszcze w wakacje bo akurat byłoprzecenione z 140euro na 89euro więc braliśmy od razu a teraz stoi w kartonie i czeka na swoją kolej ;-)

reklama
A ja dzisiaj w kauflandzie kupiłam dwupak pampersów MIDI (4-9 kg) za 66 zł. :-D Jedna paczka to 62szt, czyli w sumie 124 szt. Mysle, ze opłaca się nabyć. :tak:

A ja dzisiaj w kauflandzie kupiłam dwupak pampersów MIDI (4-9 kg) za 66 zł. :-D Jedna paczka to 62szt, czyli w sumie 124 szt. Mysle, ze opłaca się nabyć. :tak:

Ja tez je kupilam, pozniej pomyslalam zeby kupic jeszcze jedna taka paczke, i jak pojechalam to juz nie bylo :szok: Co prawda uzywam od poczatku dada z biedronki ale mysle ze sie oplacalo. Pampers 5 zl drozsze na paczce.

Ja tez je kupilam, pozniej pomyslalam zeby kupic jeszcze jedna taka paczke, i jak pojechalam to juz nie bylo :szok: Co prawda uzywam od poczatku dada z biedronki ale mysle ze sie oplacalo. Pampers 5 zl drozsze na paczce.

W sumie poszlam po Wickiesy, zeby przetestowac, ale okazalo się, że paczka wickiesów oddychajacych 4-9kg, 56szt. kosztuje 27 zł :szok: troche się zdziwiłam, ze az tyle no i wybrałam jednak pampersy, których do tej pory jeszcze nie używałam (jechałysmy na huggisach a ostatnio na gaga'ch z tesco).

Hej!
Wczoraj oglądałam dzieńdobry tvn było tam poruszane o kosmetykach dla niemowląt i dzieci. Niektóre kosmetyki do pielęgnacji zawierają Paraben bądz składniki z tą końcówką-one zaburzają gospodarkę hormonalną-sama znalazłam je choćby w chusteczkach do pupy:wściekła/y::no:. Są też inne składniki które powodują alergie i zaburzenia układu nerwowego. Obejrzcie sobie same ... Piszę bo uważam,że to ważne.

Toksyczne kosmetyki - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN

PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - testy produktów, agd, rtv, telewizory lcd, telewizory plazmowe, aparaty cyfrowe, aparaty fotograficzne, lustrzanki, odtwarzacze, mp3, pralki, suszarki, żelazka, ekspresy do kawy, telefony komórkowe,

swietne, a ile za nie dalas, bo tez mi sie spodobalo
dzięki :-)250 z przesyłką ale było identyczne za 300 z groszem i 400 z groszem, tylko że innych firm co uważam za dość dziwne:-)
hehe kochana to Cię zaskoczę bo my to krzesełko mieliśmy już jkupione zanim się Victoria urodziła :-Djeszcze w wakacje bo akurat byłoprzecenione z 140euro na 89euro więc braliśmy od razu a teraz stoi w kartonie i czeka na swoją kolej ;-)
:-)
Pieknie! Jestem pelna podziwu :tak:

No fakt, to moje bedzie duzo miejsca zajmowac :sorry2: Julia ma od poczatku biurko, bo jak kupowalismy meble to od razu wszystko, ale biurko jej sluzy do przechowywania pierdół :wściekła/y: nie ma tam miejsca nawet zeby polozyc dlugopis, a co sprzatne to znowu balagan :wściekła/y: za to zabiera swoje male krzeselko plastikowe i idzie z nim do mojej pokojowej lawy i na niej rysuje :sorry2:
u nas Pati rysuje i odrabia zadania przy stole w pokoju a jej biurko to poprostu koszmar tak jest zagracone jak ogarnie trochę w pokoju to zrobię zdjęcie i wstawię bo tego się nie da opisać...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja dziś wreszcie odebrałąm ramkę z glinką do odbijania stópki i rączki.. jak odbiję to dam znać, jak się udało - nózka będzie łątwa, ale jak namówić Gaję, żeby potrzymała dłużej rączkę otwartą :szok:

reklama

dlaczego sama o tym nie pomyślałam:baffled::-D
przez sen wiele rzeczy można załatwić - np mój synek tak bał się nożyczek przy swojej głowie, że do 5 roku życia obcinałam mu włosy na śpiocha - podłożyć ręcznik, obcąć jeden bok, przekręcić, obciąć drugi bok :-D raz się obudzil w trakcie i chodził taki z jedną polową dłuższą a drugą obcięta :-D

Do góry