reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ale jestem zła.zamówiłam wózek 17 grudnia, kasa od razu przelana.na maile jełopy nie odpowiadają.........
wiem jakie to denerwujace, sama czekam na ciuchy z allegro od 14 grudnia, zaplacilam kase i babka sie nie spieszy z reklamacja na poczte, miala tez mi tydzien temu wyslc meila co zalatwila i szlak ja trafil i mnie tez:wściekła/y:
Katrenki a jaki rozmiar kupilas? Bo ja wlasnie przechodze na 3 bo 2 zaczynaja lekko przesiakac gora... wydaje mi sie ze one sa krotsze niz inne pieluchy, a napewno krotsze niz huggisy. a Oli wazy kolo 5kg i ma okolo 60cm. ;-)
my jeszcze mamy 2, ale teraz kupilismy na probe huggisy - sa wieksze od 2 pampersow, na poczatku mlody za nic na swiecie ich nie chcial i nawet kupilismy spowrotem pampersy, ale jakos sie przelamal i teraz konczymy ta paczke hugisow. na poczatku jak tylko zrobil w nie siku to plakal o zmiane pieluszki teraz juz ok.

ja nie z nowalexu a ze sklepu babylandia.

Mowie Ci zamow z e-zygzaka :tak: na biezaco mnie informowali mailami co gdzie i kiedy :tak: Tylko kurier mnie wkurzyl bo mial byc do 14, przyjechal o 17 i zostawil bez pytania paczke u sasiadki, ktorej nawet nie znalam :wściekła/y: wyslal tylko smsa z numerem mieszkania :baffled:

Mowie Ci zamow z e-zygzaka :tak: na biezaco mnie informowali mailami co gdzie i kiedy :tak: Tylko kurier mnie wkurzyl bo mial byc do 14, przyjechal o 17 i zostawil bez pytania paczke u sasiadki, ktorej nawet nie znalam :wściekła/y: wyslal tylko smsa z numerem mieszkania :baffled:
Juz jutro pojade kupię trochę inny.Muszę bo ten nie chce jezdzic po sniegu raczej wyglada jakbym sanie pchała a nie wózek i jestem uwieziona w domu.W sumie to męzulek jedzie juz sie umowilam z facetem co i jak.
Trudno będzie inny ale nawewt moze lepiej bo lzejszy troszkę:-)

Kilolek szczesciara z Ciebie :tak::-D My tez chcielismy kupic, ale moja babcia ma nowke, nieuzywana i chce nam ja oddac...tzn chce... duzo mowi a nic nie robi, a glupio mi sie upominac :sorry2: Ale w koncu bede musiala, bo juz nie moge patrzec na zlew, a wlasciwie A nie moze :-D

dziunka, rzeczywiście jesteś wymagająca :-D
swoją drogą ja nie wiem, jak można żyć bez zmywarki :-p
Passi u nas podobnie :tak: Najgorzej jest z Julia. Mam wrazenie ze rosnie skokowo - przez pol roku cisza a potem nagle wystrzeli 3 cm w gore i polowa ciuchow za mala a ja mam zmartwienie :baffled:
moje dzieci też robią takie rzeczy. SYnowi rosną głownie ręce, oczywiście skowkowo, czyi co jakiś czas 8 bluzek z dlugim rękawem trzeba kupić :baffled:
A Gaja też wyrosła w połowy ciuchów po jednym cyklu prania :-D

Raczej nie bo mis musi grzechotac, a karuzela wolno sie krecac temu zadaniu nie sprosta :-D
no to przyczep grzechotkę do główki elektrycznej szczoteczki do zębów, bedzie grzechotać :-D potrzeba matką wynalazków

my ostatnio używamy pieluszek baby cośtam z rossmanna. Ale nie jestem zadowolona, bo kupa w nich "stoi". Czyli jak słyszę duży bulgot, to muszę się spieszyć, i delikatnie nieść dzieko, żeby kupa nie uciekła bokiem, przodem i tyłem, a jak już dobiegnę, to w pieluszce kałuża (idealnie w kolorze mango:-D)
chyba wrócę do pamersów :tak:

reklama
A ja narescie zamowilam termometr elektroniczny o ktorym kiedys pisala chyba AZA ze jest tak samo dokladny jak rteciowy. Firmy Aqua Therm. Juz nie moge doczekac sie kiedy bedzie, bo moi synkowie cos choruja...Szczegolnie starszy.

Do góry